Futbol Sohbet

TR'de geçmişte bu rakamlarda bir oyuncu satmışlığın olmadığı için örneklendiremiyorsun ama Dünya genelinde zaten düşük maaşları olduğu için bu oyuncular yüksek bonservisle transfer ediliyorlar. Sen oranın konjonktür buranın konjonktürü diğe ayırdığın zaman otomatik olarak benim dediğime geliyorsun. Oyuncu benim oyuncum, tahtası kapandı yani satılık değil dediğim anda ne menejeri, ne adı sanı bilinmeyen rap kulübü, ne oyuncunun kendisi, ne transfermarkt, ne de fenerin yorumcuları bu transfer bedelini belirleyemez. Üstelik yeni sözleşmesini imzalamış, aldığı maaşı kabullenmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Sen meseleyi yerelleştiriyorsun ama dünya genelinde bu rakamlar fenerli yorumcuların bahsettiğinin tam tersi istikamettte. Zten 30 milyon gibi bir rakam bekliyordu GS bir de işin içine abuk subuk adamlar girince ''siz kimin malını kimden kaçırıyorsunuz''a döndü olay. Bu da Galatasaray konjonktürü.

Transfermrk üzerinden yürürsen öyle hata yaparsın işte. Wirtz kaç paraya gitti ? Ekitike kaça gitti ? Bana gerçek rakamları konuş internetin belirlediği rakamları geç.

Ne sen haklısın ne Barış haklı..Saç hiç bir zaman haklı değildi zaten. Kötü bir insan olduğu için haklı olsa içinde içinde bin bir hinlik ararım..
Barış hangi konuda haksız? Zam konusunda haksız mı? Geçen sezon full barış övüyordun ben kazma diyordum şimdi adamın maaş taleplerini uygun görmüyorsun . Enteresansın. Bütün oyuncular kulübün maaşlı çalışanı . Oyuncu senin dediğin kadar iyiyse ve katkı yapıyorsa - bana göre kazma - maaşını vereceksin.

Barış ın bu olayların iletişimini kötü yürüttüğü konusunda katılırım sadece. Bi de dediğim gibi transfer tahtası kapanmasına gelmesi tatsız oldu. ama aynı muhabbetlerin bir ay önce de yaşanacağını düşünüyorum ben.

Transfermarkt ise ikimizin anlaşabilmesi için kullandığım bir site. Çünkü başka bir alternatifi yok. Sen yunusa 100 m diyince oyuncu 100 milyon olmuyor maalesef.

Avrupa’da hiçbir ülkede taraftar dağılımı bu kadar 3 kulübe dağılmamıştır. Buna ek olarakta Avrupa’daki bütün ülkelerden daha kalabalık ve futbola ilgiliyiz. Lig biraz daha çekişmeli olsa Avrupa’da biraz daha başarı gelse çok büyük kaldıracları var kulüplerin.

Kesinlikle. Ayrıca ürün satışları da maliyete oranlayınca çok karlı. Avrupa'da bu kadar karlı satış yapmıyorlar aslında. Üç büyüklerin formaları RM, Manu, Barça seviyesinde. Bence bu durum rezalet bile denebilir.

Bir de akılsızlar yahu. Transfer döneminin başından beri taraftar transfer videolarında kullanılan Coinleri istiyor. Biraz aklı olan yönetim, her transfer videosunda bir tarafından Beşiktaş logosu ya da Cemiyet logosu olarak kullandıkları/ özel tasarlanan logoyu kullanır, diğer tarafında da o oyuncuyu temsil eden özel bir tasarım kullanılır. İmza gibi. Sonra Coin başına 200-250 liraya satışa çıkartır.

Şu ana kadar Bilal ile birlikte 8 transfer yaptık. Daha muhtemelen en az 4 transferimiz daha olacak. 12 adam. Hepsi için 50 bin coin satılsa ortalama 600 bin coin. 250 liradan 150 milyon lira yapar. Maliyeti düş, en az 1.5-2 milyon euro kar. Bu en az. Orkun için, Abraham için 50 değil 200-300 bin satılır. Ben şahsen hem tam set alırım. Hem de 6 yeğenim için birer tane alırım.

• Like
Tepkiler: Bavs
@count alucard 3-4-1-2 oynarsak eren ve Jacob’s aynı kanatta oynayacak . %100 . Okan hoca bunu çok denedi ve işliyor. Diğer kanat bek ise barış veya sallai olur. Forvet arkası da sane. Ideal bir kadro değil ama tabii.

Kanat Sane mi forvet arkası Sane mi? Çok verimsiz bir kullanım olur bence. Ayrıca Yunus ne olacak? Onu da Sane'yi yedeklemek de aşırı verimsiz bir kullanım kağıt üzerinde. 3 stoper dediğin zaman Apo-Davinson-Singo dedik ama yedekleri de yok. Birine bir şey olduğu zaman savunmanın dengesi şaşabilir.

GS'nin kadrosu kesinlikle çok iyi ama dengesiz bir takım. Kadro mühendisliği 0. Kulübe de zayıf kalıyor.

• Like
  • Wow
Tepkiler: justahuman ve Zoro
Kanat Sane mi forvet arkası Sane mi? Çok verimsiz bir kullanım olur bence. Ayrıca Yunus ne olacak? Onu da Sane'yi yedeklemek de aşırı verimsiz bir kullanım kağıt üzerinde. 3 stoper dediğin zaman Apo-Davinson-Singo dedik ama yedekleri de yok. Birine bir şey olduğu zaman savunmanın dengesi şaşabilir.

GS'nin kadrosu kesinlikle çok iyi ama dengesiz bir takım. Kadro mühendisliği 0. Kulübe de zayıf kalıyor.
Singo sanchez eren / jacobs
Sallai/barıs - torreira - lemina - jacobs/ eren
Sane / yunus
Osi icardi

3-4-1-2 .

Barış hangi konuda haksız? Zam konusunda haksız mı? Geçen sezon full barış övüyordun ben kazma diyordum şimdi adamın maaş taleplerini uygun görmüyorsun . Enteresansın. Bütün oyuncular kulübün maaşlı çalışanı . Oyuncu senin dediğin kadar iyiyse ve katkı yapıyorsa - bana göre kazma - maaşını vereceksin.

Barış ın bu olayların iletişimini kötü yürüttüğü konusunda katılırım sadece. Bi de dediğim gibi transfer tahtası kapanmasına gelmesi tatsız oldu. ama aynı muhabbetlerin bir ay önce de yaşanacağını düşünüyorum ben.

Transfermarkt ise ikimizin anlayabilmesi için kullandığım bir site. Çünkü başka bir alternatifi yok. Sen yunusa 100 m diyince oyuncu 100 milyon olmuyor maalesef.

Barış'ın kulüpten zam isteği olmamış ki yüksek teklif gelince bırakın gideyim diyor. Yeni sözleşme yapmış maaşı iki kat yükseltilmiş, yönetime gidip maaşım az dese neyse o da yok 3 tane ucube menejeri takmış koluna yangından mal kaçırıyor gibi gitmeye çalışıyor... Futbolculuğunu zamanında övmemin konuyla alakası yok oyuncu sözleşmenin gerekliliklerine uymak zorunda.

Hayır zamanlama değil burda mevzu, mevzu Barış'ın amatör menejerinin gazıyla, eski kulübünün gazıyla hareket etmesi. Doldurmuşlar bunu 3 koldan sonrasında zaten pp karartma, antremana çıkmama gibi dvranışlarıyla, menejerinin açıklamarıyla ne olduğu iyice anlaşıldı. Dediğim gibi kulübün damarına bastı Barış tarafı ve inatlaşmaya dönüşünce 50 milyon gibi rakamlara döndü iş. Birde bazı oyuncular transfermarkt değerine bakmayacaksın şuan Yunus'a 30 verseler GS satmaz. Vizyonu para döndürmek olan bir kulüp değil, GS başarı endeksli hareket ediyor ve başarının bu yolla geleceğine inanıyor. Bu yönetimin bizzat kendi beyanı benim ya da başkasının fikri değil. Bunun doğru yanlış olup olmadığını tartışabilirsin ama GS mevcut kadroyu korumak amacıyla yola çıktı. Bu kulüpten kolay kolay oyuncu alınamaz alınacaksa annca kerem'de olduğu gibi GS'ın vazgeçmiş olması lazım.. GS tarafı yüzde 90 haklı bu durumda Saç sadece krizi körükleyen bir çark kurnazı..

Barış'ın kulüpten zam isteği olmamış ki yüksek teklif gelince bırakın gideyim diyor. Yeni sözleşme yapmış maaşı iki kat yükseltilmiş, yönetime gidip maaşım az dese neyse o da yok 3 tane ucube menejeri takmış koluna yangından mal kaçırıyor gibi gitmeye çalışıyor... Futbolculuğunu zamanında övmemin konuyla alakası yok oyuncu sözleşmenin gerekliliklerine uymak zorunda.

Hayır zamanlama değil burda mevzu, mevzu Barış'ın amatör menejerinin gazıyla, eski kulübünün gazıyla hareket etmesi. Doldurmuşlar bunu 3 koldan sonrasında zaten pp karartma, antremana çıkmama gibi dvranışlarıyla, menejerinin açıklamarıyla ne olduğu iyice anlaşıldı. Dediğim gibi kulübün damarına bastı Barış tarafı ve inatlaşmaya dönüşünce 50 milyon gibi rakamlara döndü iş. Birde bazı oyuncular transfermarkt değerine bakmayacaksın şuan Yunus'a 30 verseler GS satmaz. Vizyonu para döndürmek olan bir kulüp değil, GS başarı endeksli hareket ediyor ve başarının bu yolla geleceğine inanıyor. Bu yönetimin bizzat kendi beyanı benim ya da başkasının fikri değil. Bunun doğru yanlış olup olmadığını tartışabilirsin ama GS mevcut kadroyu korumak amacıyla yola çıktı. Bu kulüpten kolay kolay oyuncu alınamaz alınacaksa annca kerem'de olduğu gibi GS'ın vazgeçmiş olması lazım.. GS tarafı yüzde 90 haklı bu durumda Saç sadece krizi körükleyen bir çark kurnazı..
Kadroyu niye koruyoruz ki geçen sezon bu kadro uefa da ilk 24 e bile kalamadı neyi koruyoruz ? Gs de her oyuncu satılabilir. Yeter ki uygun paraya gelsin.

Singo sanchez eren / jacobs
Sallai/barıs - torreira - lemina - jacobs/ eren
Sane / yunus
Osi icardi

3-4-1-2 .

Dediğim gibi ilk 11 konusunda bir problem yok. Yedekler konusunda bir problem var. Ayrıca Sane-Yunus ikilisini on numara mevkiinde kullanmak aşırı verimsiz bir kullanım bence.

• Like
Tepkiler: Bavs
Kadroyu niye koruyoruz ki geçen sezon bu kadro uefa da ilk 24 e bile kalamadı neyi koruyoruz ? Gs de her oyuncu satılabilir. Yeter ki uygun paraya gelsin.
2000'de ki gibi kadro istikrarı sayesinde ilk 24 görürüm hayali kuruyorlar işte. Birden bire 20 basamak yükselemezsin sonuçta kademe kademe önce ilk 30 sonra ilk 20 kulüp arasın girmek istiyorlar. hedefte Okan'ın dediğine göre önce ilk 24e girmek.

her oyuncu satılamaz işte. Alışta sıkıntılar yaşadığı için mevcut oyuncular daha değerli şuan GS için. Alamıyor çünkü gelmiyor iyi topcular kolay kolay.Alamadığı için satamıyor yani.

Doldurulmuş denilen adama 6x maaş teklifi gelmiş. Büyülü hapishane.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü