Futbol Sohbet

Barış satılmasın diyordum. Hala da GS için çok önemli olduğunu ve gitmemesi gerektiğini düşünüyorum ama mevzu o kadar basit gözükmüyor.

Menajerinin yalan söylediği açıkça ortada. Öyle olmasa tünele girdim deyip sorulardan kaçmaz veya işine gelmeyen soruya GS yöneticisi gibi soru soruyorsunuz demez.

Ben ekran karartmasını Narin'e yormuştum. Ali Naci adamı linçletecek diye kızmıştım ama maalesef aklınca mesaj yollamış gibi gözüküyor. Hatta Naci'nin iddiasına göre Barış Alper bırak idmana katılmamalyı, tesiste ayak ayak üstüne atıp idmanı izlemiş. Burada ayak ayak üstüne bilerek atmasına gerek yok ama takıma zarar vermek istemediği için idmana katılmadığı yalan gibi duruyor. Ve bu hareketi yaptıysa bir çok oyuncuyu özellikle forma rekabetinde olacağı Zaniolo, Sane ve Yunus'u kızdırmıştır. Yönetimi geçtim, Barış'ın Okanla falan arası çok iyi ona saygısından yine bunları yapmamalıydı.

Ciddi ciddi mevzuyu Osimhen'le kıyaslayanlar var. Osimhen takımından nasıl ayrıldı? Barış ise astronomik fiyata rağmen çoğu taraftarın gitmesin ona muhtacız dediği isim. Kadro dışı bırakılmış, hem kulüple hem de taraftarla hiçbir bağı kalmamış, 1 sene burada sevgi bombardımanı yaşamış Osimhen'le bir mi? Barış tamamen kendisi 10+, menajerleri 4m alacak kadar, transferin son sürecinde yangın yapıp kulübü zor durumda bırakıyor.

Okan ise tamamen barışı koruyan, tüm bu iddiaların üstünü örtmek için beyaz yalanlar söyleyen açıklamalar yaptı. Sadece Barış'ın "hatalar" yaptığını ifade etti. Hala Barış'ı sevdiği sahip çıkmak istediği belli. Ki Ali Naci'nin iddiasına göre, Barış gitmek istiyorum, çok para veriyorlar dediğinde, Okan forma sözü vermiş. Burada 30-40 maç oynayacaksın demiş. Yani açıkça Sane ve Yunus'tan önde tutacağım demiş. Yeni zam alıp maaşı 2x olduğu için zam da istememiş. Barış ben şu kadar istiyorum, 5 istiyorum gibi bir mevzu da hiç dönmemiş.

Neyse artık, Barış bu takım için çok önemli. Ama Kulüp kadro dışı bıraksa kızmam söylenenler doğruysa ki maalesef GS en çok iç işini sızdıran kulüp, o zaman Barış kadro dışını hak ediyor. Ama en güzeli oyuncuyu kazanıp bir şekilde takımla da tekrar uyum göstermesini sağlamak. Veya 40'a vs daha fazla ipler kopmadan göndermek. Yarın Barış da geri gelmek isteyebiir, GS de gelmesini isteyebilir. Bu yüzden kapıyı yüze sert kapatmadan bir çözüm bulmak lazım.

Son düzenleme:
Barış satılmasın diyordum. Hala da GS için çok önemli olduğunu ve gitmemesi gerektiğini düşünüyorum ama mevzu o kadar basit gözükmüyor.

Menajerinin yalan söylediği açıkça ortada. Öyle olmasa tünele girdim deyip sorulardan kaçmaz veya işine gelmeyen soruya GS yöneticisi gibi soru soruyorsunuz demez.

Ben ekran karartmasını Narin'e yormuştum. Ali Naci adamı linçletecek diye kızmıştım ama maalesef aklınca mesaj yollamış gibi gözüküyor. Hatta Naci'nin iddiasına göre Barış Alper bırak idmana katılmamalyı, tesiste ayak ayak üstüne atıp idmanı izlemiş. Burada ayak ayak üstüne bilerek atmasına gerek yok ama takıma zarar vermek istemediği için idmana katılmadığı yalan gibi duruyor. Ve bu hareketi doğruysa bir çok oyuncuyu özellikle forma rekabetinde olacağı Zaniolo, Sane ve Yunus'u kızdırmıştır. Yönetimi geçtim, Barış'ın Okanla falan arası çok iyi ona saygısından yine bunları yapmamalıydı.

Ciddi ciddi mevzuyu Osimhen'le kıyaslayanlar var. Osimhen takımından nasıl ayrıldı? Barış ise astronomik fiyata rağmen çoğu taraftarın gitmesin ona muhtacız dediği isim. Kadro dışı bırakılmış, hem kulüple hem de taraftarla hiçbir bağı kalmamış, 1 sene burada sevgi bombardımanı yaşamış Osimhen'le bir mi? Barış tamamen kendisi 10+, menajerleri 4m alacak kadar, transferin son sürecinde yangın yapıp kulübü zor durumda bırakıyor.

Okan ise tamamen barışı koruyan, tüm bu iddiaların üstünü örtmek için beyaz yalanlar söyleyen açıklamalar yaptı. Sadece Barış'ın "hatalar" yaptığını ifade etti. Hala Barış'ı sevdiği sahip çıkmak istediği belli. Ki Ali Naci'nin iddiasına göre, Barış gitmek istiyorum, çok para veriyorlar dediğinde, Okan forma sözü vermiş. Burada 30-40 maç oynayacaksın demiş. Yani açıkça Sane ve Yunus'tan önde tutacağım demiş. Yeni zam alıp maaşı 2x olduğu için zam da istememiş. Barış ben şu kadar istiyorum, 5 istiyorum gibi bir mevzu da hiç dönmemiş.

Neyse artık, Barış bu takım için çok önemli. Ama Kulüp kadro dışı bıraksa kızmam söylenenler doğruysa ki maalesef GS en çok iç işini sızdıran kulüp, o zaman Barış kadro dışını hak ediyor. Ama en güzeli oyuncuyu kazanıp bir şekilde takımla da tekrar uyum göstermesini sağlamak. Veya 40'a vs daha fazla ipler kopmadan göndermek. Yarın Barış da geri gelmek isteyebiir, GS de gelmesini isteyebilir. Bu yüzden kapıyı yüze sert kapatmadan bir çözüm bulmak lazım.
Satalım gitsin, hiç tutmaya gerek yok.

• Like
Tepkiler: justahuman
Satalım gitsin, hiç tutmaya gerek yok.
Şu maaş mevzusunda da iki kelam edelim. Neymiş efendim maaşı bonservisin %10 olacakmış.

Barış'a Avrupa'Da 3M veren varsa, GS 4-5 verir zaten.
Arz-Talep meselesi, ne kadar çok istenirsen o kadar çok kazanırsın. Şartlar doğrultusunda bonservisinden bile fazla alırsın : ))
Türkiye maaşları Avrupa'dan yüksek olduğu gibi, Arabistan maaşları da bizle kıyas edilemez. Ne Yunus'a ne de Barış'a vermeyecekleri maaşı veriyoruz zaten. Vergiler hariç 100M tl alıyorsun TR şartlarında. Barış maaşı yeterli. Bence yeni bir zamma bile gerek yok.

Kerem gelip 7 mi alacak? O zaman sen bu sene de üst düzey oynayıp, Kerem'in oynadığı takımı tokatla, o zaman de, "ben daha iyi oynuyorum, daha çok hak eden bir yerli oyuncuyum" de.

Son düzenleme:
Şu maaş mevzusunda da iki kelam edelim. Neymiş efendim maaşı bonservisin %10 olacakmış.

Barış'a Avrupa'Da 3M veren varsa, GS 4-5 verir zaten.
Arz-Talep meselesi, ne kadar çok istenirsen o kadar çok kazanırsın. Şartlar doğrultusunda bonservisinden bile fazla alırsın : ))
Türkiye maaşları Avrupa'dan yüksek olduğu gibi, Arabistan maaşları da bizle kıyas edilemez. Ne Yunus'a ne de Barış'a vermeyecekleri maaşı veriyoruz zaten. Vergiler hariç 100M tl alıyorsun TR şartlarında. Barış maaşı yeterli. Bence yeni bir zamma bile gerek yok.

Kerem gelip 7 mi alacak? O zaman sen bu sene de üst düzey oynayıp, Kerem'in oynadığı takımı tokatla, o zaman de, "ben daha iyi oynuyorum, daha çok hak eden bir yerli oyuncuyum" de.
Osimhen 20 alıyor, Sane 10, alıyor bak ben daha iyi oynadım 2.5 alıyorum bu mu reva görülen diye Yunus'un, Barış'ın ağzından acıtasyon yapan şark kurnazı yorumcular var.. Bazı arkadaşlarda bunların ipiyle kuyuya iniyor. Dünyada bu dengesizlikler her kulüpte var Cole Palmer 120 milyon transfermarkt değeri- 6 milyonn maaş alıyor, Reece James 30 milyon değeri, 14 maaş alıyor. Türk oyuncular dua etsin ki yabncılara ödenen maaşlar bu denli yüksek hiç değilse 2.5-3 milyon gibi rakamlar alıyorlar. Aksi halde 800 bin euro alırdı her biri gıkları bile çıkaramazlardı..

''İcardi nasıl zamanında Yunus'u Kerem'i topcu yaptıysa şimdi Sane oyunu böyle hızlandıracak eğer ayak uydurabilirsen gelişeceksin ve bir kademe daha yükseleceksin Barış kardeş ama sen Neom'u seçerek futbol kariyerinde geri gitmeyi istersen yol açık paramı getirirsen gidebilirsin'' demek lazım..

Şu adama 2m daha vermemek için kıvranılması bana çok absürt geliyor. Parayı o kadar çarçur etmişken, 35 milyona singoyu almışken 2 milyon daha vermek kulübe bu kadar da zor gelmemeli. Okan hocanın Akanjide o kadar da istekli olmadığının işaretidir bu.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü