Futbol Sohbet

Şu maaş mevzusunda da iki kelam edelim. Neymiş efendim maaşı bonservisin %10 olacakmış.

Barış'a Avrupa'Da 3M veren varsa, GS 4-5 verir zaten.
Arz-Talep meselesi, ne kadar çok istenirsen o kadar çok kazanırsın. Şartlar doğrultusunda bonservisinden bile fazla alırsın : ))
Türkiye maaşları Avrupa'dan yüksek olduğu gibi, Arabistan maaşları da bizle kıyas edilemez. Ne Yunus'a ne de Barış'a vermeyecekleri maaşı veriyoruz zaten. Vergiler hariç 100M tl alıyorsun TR şartlarında. Barış maaşı yeterli. Bence yeni bir zamma bile gerek yok.

Kerem gelip 7 mi alacak? O zaman sen bu sene de üst düzey oynayıp, Kerem'in oynadığı takımı tokatla, o zaman de, "ben daha iyi oynuyorum, daha çok hak eden bir yerli oyuncuyum" de.
Saçmalıktan başka bir şey değil, yok o şu kadar maaş alacakmış bu şöyle olacakmış. Size ne kardeşim, Galatasaray istediği kadar para ister. Bonservis bedeline göre oyuncuya para ödendiği nerede görülmüş? Saçma sapan yorumlar, çok sıktı bu mevzu. Satın gidin başka topçular alın, zaten tonla para var.

• Like
Tepkiler: justahuman
Şu adama 2m daha vermemek için kıvranılması bana çok absürt geliyor. Parayı o kadar çarçur etmişken, 35 milyona singoyu almışken 2 milyon daha vermek kulübe bu kadar da zor gelmemeli. Okan hocanın Akanjide o kadar da istekli olmadığının işaretidir bu.

Gardi, fırsat bu fırsat kaçırmayın diyor.

Ama Yener İnce'nin olumsuz rapor verdiği söyleniyor. Geçen sene yaklaşık 3 ay sakat kalmış ve yaklaşık 20 maç döneminde sakatmış. Bir de Davinson, Toreira, Lemina vs maaşlarda dengesizlik olmaması da isteniyor. Akanji gelip 1 sezon savunmanın lideri olursa, yeni bir zam zaten alır. Ama ilk etapta yönetimin sakatlık riskini de düşünüp, şartları zorlaması normal. İhtiyacımız var mı var. O ayrı mesele. İlkay alınmasın, ona verilecek maaş Akanji'ye ek kaynak yapılsın. Ama maaş yükü çok olmayan çift yönlü veya en azından %55-60 daha defansif bir merkez oyuncuya da ihtiyacımız var. Hem Lemina hem de Toreira'yı yedekleyecek. Böylece Lemina milli takımda, toreira sakat/cezalı bile olsa Sara + yeni transfer ile merkezi götürebiliriz vs.

Tabii bunun için Zaniolo'nun da gönderilmesi gereke bilir. Udinese'yi çok zorlamadan göndermemiz lazım bence.

Akanjinin stoper için ayağı iyi ama savunması bayağı düşük. 6 numara gibi oynatılabilir ona da gs nin ne kadar ihtiyacı var bilemedim. Lemina varken gereksiz olur bence.

• Love
Gardi, fırsat bu fırsat kaçırmayın diyor.

Ama Yener İnce'nin olumsuz rapor verdiği söyleniyor. Geçen sene yaklaşık 3 ay sakat kalmış ve yaklaşık 20 maç döneminde sakatmış. Bir de Davinson, Toreira, Lemina vs maaşlarda dengesizlik olmaması da isteniyor. Akanji gelip 1 sezon savunmanın lideri olursa, yeni bir zam zaten alır. Ama ilk etapta yönetimin sakatlık riskini de düşünüp, şartları zorlaması normal. İhtiyacımız var mı var. O ayrı mesele. İlkay alınmasın, ona verilecek maaş Akanji'ye ek kaynak yapılsın. Ama maaş yükü çok olmayan çift yönlü veya en azından %55-60 daha defansif bir merkez oyuncuya da ihtiyacımız var. Hem Lemina hem de Toreira'yı yedekleyecek. Böylece Lemina milli takımda, toreira sakat/cezalı bile olsa Sara + yeni transfer ile merkezi götürebiliriz vs.

Tabii bunun için Zaniolo'nun da gönderilmesi gereke bilir. Udinese'yi çok zorlamadan göndermemiz lazım bence.
Gardi böyle konularda iyi oyuncudan anlayan bir adam. Bizim göremediğimiz bir şeyi yakaladığını, oyuncuyu dikkatli izlemiş olduğunu varsayıyorum. Ama Okan hoca hala kararsız gibi singoyu ligde sağbek avrupada stoper oynatmayı düşünüyor olabilir.

• Like
Newcastle 10 kişi maçı 2-2ye getirdi. 3'ü atabilseler keşke de Liverpool balonu bir patlasa.

Gardi böyle konularda iyi oyuncudan anlayan bir adam. Bizim göremediğimiz bir şeyi yakaladığını, oyuncuyu dikkatli izlemiş olduğunu varsayıyorum. Ama Okan hoca hala kararsız gibi singoyu ligde sağbek avrupada stoper oynatmayı düşünüyor olabilir.
Okan sol stoper istemiş. Yani Apo'nun yetersiz olduğunun farkında. Singo da solda oynayamaz. Bence Akanji'ye onay vermiştir ama sağlık raporu sebebiyle yönetim kararsızdır. Ki bir süredir hep söylenen Akanji biter ama 7M maaştan inmiyor deniyor. Dursun ise 7 vermem diyormuş. Bunda da hem Davinsonun maaşı hem de sağlık raporu etkilidir.

Hala gelme ihtimali var. Bütçede sıkıntı yoksa %60 gelir bence.

Akanjinin stoper için ayağı iyi ama savunması bayağı düşük. 6 numara gibi oynatılabilir ona da gs nin ne kadar ihtiyacı var bilemedim. Lemina varken gereksiz olur bence.

Glorfindel: "Apo'nun savunma yönü, Akanji'den iyi. "
Şaka bir yana bize, Apo'nun hızlısı lazım. Rakip kim olursa olsun takım olarak çok önde basıyoruz. Apo yetişmekte zorlanıyor. Ligde bile sıkıntı yaşıyoruz. Hız problemi olmasa ben Apo'dan razıyım. Zaten ağırdı. Hem yaş aldı hem de daha kalınlaştı.

Son düzenleme:
Okan sol stoper istemiş. Yani Apo'nun yetersiz olduğunun farkında. Singo da solda oynayamaz. Bence Akanji'ye onay vermiştir ama sağlık raporu sebebiyle yönetim kararsızdır. Ki bir süredir hep söylenen Akanji biter ama 7M maaştan inmiyor deniyor. Dursun ise 7 vermem diyormuş. Bunda da hem Davinsonun maaşı hem de sağlık raporu etkilidir.

Hala gelme ihtimali var. Bütçede sıkıntı yoksa %60 gelir bence.

Şaka bir yana bize, Apo'nun hızlısı lazım. Rakip kim olursa olsun takım olarak çok önde basıyoruz. Apo yetişmekte zorlanıyor. Ligde bile sıkıntı yaşıyoruz. Hız problemi olsa ben Apo'dan razıyım. Zaten ağırdı. Hem yaş aldı hem de daha kalınlaştı.
Apo yerine biri alınmalı ama bu akanji mi? Bilemedim. Bence savunma yönü daha önde olan biri alınabilir. Ayak kalitesi için bu kadar da elitliğe gerek yok.

• Like

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü