Futbol Sohbet

Okan yerliler için yabancıları bile yiyor bizde. Davinson yiyecekti adam ligin en iyi stoperi. Kaan sevdası malum. :d ZAha kazanmaya çalışmadı bile. irfancan kahveci milli takımda iyi oynadı yine oynatmadı Mou onu bırak adam İsmail hoca ile kariyer sezonu yaptı.
İrfan yavaş. Yavaşlığı ile de ekstra artı pek katamiyor tadıc gibi. Öyle olunca da kesik yiyor.

• Haha
Tepkiler: Daredewill
Enteresan bir durum hem de bankalar birliğinden çıkıldı.Osimhenin bonservisin 40 milyonu peşin para verdiler buna da peşin 30 sıkacaklar.Gs yüksek bir dağa tırmanıyor Fb ile Bjk de onu izliyor şuan araplar gibi para harcıyor 3 kulüp o yükseklikten düşenin kurtulma şansı yok.Bileklik satışı forma satışı falanda kurtarmaz direk kulübe kayyum atanır :D

Forma-ürün satışı çok küçümseniyor bizim ülkede ama bizim üç büyüklerin yaptığı ürün satış cirosunu Avrupa'nın en baba kulüpleri yapamıyor. Bizim onlardan maddi olarak en büyük eksiğimiz sponsorluklar ve kontrolsüz yönetim anlayışı. Bir de onların 2 verdiği oyuncuyu buraya getirmek için 7-8 vermek zorunda olmamız.

Şu an diğer takımlarla bizim takımı karşılaştırıyorum,
GS Osi farkıyla forvette,kanat yok bizde zaten, savunmada eren, davinson farkıyla önümüzde kaleci ve orta sahada önlerindeyiz gözüyle bakıyorum. Genel olarak kalite ve yedek farkıyla önümüzdeler.
FB'de forvette öyle bir üstünlük yok, kanat yok bizde, orta saha da biz öndeyiz, defans'ta da bayağı bi önümüzdeler, kaleci olarak önlerindeyiz diye bakıyorum.
TS'yi çok bilmiom ama defans ve kanat dışında önümüzde olamazlar herhalde, kaleci desen onlar eşit bir tek.

Yani bizim kadroda kanat ve defans zafiyeti halen devam ediyor. Transfer sezonu bitiminde tüm takımların düzgün maaşlarına kadar f/p ve geçen sezonki verilerine göre bir karşılaştırma analizi yapmayı düşünüyorum. Önceki yıllar maaş karşılaştırması yapmıştım, TS şampiyon olmuştu. Şimdi de performans yapıcam bakalım kim olacak. Ben GS'yi favori görüyorum, sonra Fener gelir, bizde 3.lük için yarışırız gibi kadro oturunca belki düşüncem değişir.

Bizim ilk 11 yazılanlar yedeğe kaydığı zaman çok iyi hale gelebiliriz kadro olarak. Hala diğer ikisinin kadro kalitesi olarak yanına yaklaşamayabiliriz ancak GS'nin yedeklerinin iyi olduğunu düşünmüyorum ben. Defansta yedekleri yok. Bekleri tartışmalı. Eren iyi ancak yedek konusu eksik bence baya. Orta saha ilk 11 olarak lig için yeterli ancak fikstürün sıkıştığı dönemler sıkıntı.

Eğer Osimhen ve İcardi'yi aynı anda oynatmak için yazıldığı gibi 3-5-2'ye dönerse iyice karışacak kadrosu bence. Yunus ve Sane'yi kanat bek olarak kullanamazsın. Sol iç-sağ iç olarak kullanayım dersen o çizgide aldığın verimi alamazsın.

İcardi-Osimhen arasında lig için tercih yapılırsa ve ödenen paraya da bakınca Osimhen dersin. Tek santrafor oynayıp İcardi'yi yedeğe atarsan onu küstürürsün. Sakatım diye gezer Arjantin'de sevgilisiyle.

Ligin kaderini Anadolu takımlarının yaptıkları transferler ile kaliteli seviyeye çıkıp 3 büyükleri ne kadar zorlayacakları belirleyecek.

Forma-ürün satışı çok küçümseniyor bizim ülkede ama bizim üç büyüklerin yaptığı ürün satış cirosunu Avrupa'nın en baba kulüpleri yapamıyor. Bizim onlardan maddi olarak en büyük eksiğimiz sponsorluklar ve kontrolsüz yönetim anlayışı. Bir de onların 2 verdiği oyuncuyu buraya getirmek için 7-8 vermek zorunda olmamız.
Avrupa’da hiçbir ülkede taraftar dağılımı bu kadar 3 kulübe dağılmamıştır. Buna ek olarakta Avrupa’daki bütün ülkelerden daha kalabalık ve futbola ilgiliyiz. Lig biraz daha çekişmeli olsa Avrupa’da biraz daha başarı gelse çok büyük kaldıracları var kulüplerin.

Saç haklı. barış %10000 haklı. Adam gitmek istiyor fahiş bonservis bedelleri talep ediyor yönetim. Barış cidden 50 milyonluk bonservise sahip bir oyuncuysa Türkiye ligindeki en iyi ikinci oyuncudur zaten. Tr ligine göre de bu oyuncuya en az ama en az 10 milyon bonservis vermen gerekir. Hadi Türk senin oyuncun falan 8 milyon net vermen lazım . Haaa yok barış 50 milyonluk değil biz ölücülük yapıyoruz diyorlarsa oyuncuya da kızamazlar. Bir yandan oyuncumuz şöyle star böyle star diyip diğer yandan çelişkili is yapıyorlar.
Barış'ın kulübü zor durumda bırakmaktan başka yaptığı bir şey yok. Kulüp hesabı kitabı yapmış ve kadroda tutmaya karar vermiş son hafta gelen teklife tabiki yüksek fiyat çekecekler. Bak Singo'yu kaça alıyorsun. belki oyuncuyu ikna edip 1 ay önce gitsen Monaco kapısına 10 milyon daha ucuza alabilrdin. Barışı haklı bulan bir allahın kuluda yok, sadece ortalığı karıştıran fenerli yorumcular var. Dünyadaki bir çok genç oyuncunun bonservisi ile maaşları doğru orantılı değildir. Ekitike kaç milyon alıyordu transferinden önce ya da Wirtz hiç baktın mı ?

• Haha
Tepkiler: Glorfindel
Barış'ın kulübü zor durumda bırakmaktan başka yaptığı bir şey yok. Kulüp hesabı kitabı yapmış ve kadroda tutmaya karar vermiş son hafta gelen teklife tabiki yüksek fiyat çekecekler. Bak Singo'yu kaça alıyorsun. belki oyuncuyu ikna edip 1 ay önce gitsen Monaco kapısına 10 milyon daha ucuza alabilrdin. Barışı haklı bulan bir allahın kuluda yok, sadece ortalığı karıştıran fenerli yorumcular var. Dünyadaki bir çok genç oyuncunun bonservisi ile maaşları doğru orantılı değildir. Ekitike kaç milyon alıyordu transferinden önce ya da Wirtz hiç baktın mı ?
Buradaki tek sıkıntı kadro bildirimine 10 gün kala bu olayların olması. Ama ben 1 ay önce de olsa gs nin bu rakamları talep edeceğini düşünüyorum.

Dünyadaki bir çok genç oyuncunun bonservisi ile maaşı doğru orantıda olmayabilir doğru ama la Liga’ya bakarsan bir pattern bulursun pl bak pattern bulursun. Türkiye ligi konjonktürüne göre barış 60 milyone ediyorsa en az 8 milyon Euro maaş vereceksin dedim ki yüzde yüz haklıyım. Talisca’nın yıllığı 10 , skriniar 7.5-8 , duran 20 , 31 yaşındaki stoperin 5 milyona imza atmış yeni. Sen kaç alınca mutlu olursun? senin oyuncun 60 milyon Euro bonservis isteyecek kadar iyiyse en kötü 8 vermen lazım. Eğer ki bunu vermiyorsan bu pattern i bozmuşsun demektir.

Singp yu kaça aldığımızın konuyla hiçbir alakası yok. Ama ele alabileceğimiz tek indikatör olarak transfermarkttan baksak yine ben haklıyım. Singo 25 piyasa değeri 35 veriyoruz. Barış 20 milyon piyasa değeri 60 milyon istiyoruz ???????? Yani ölücülügünde sınırı vardır . oyuncun bu kadar değerli ise maaşını vereceksin . Yok oyuncun bu kadar iyi değilse bunun adına ölicülük deniyor ticaret denmiyor.

@count alucard 3-4-1-2 oynarsak eren ve Jacob’s aynı kanatta oynayacak . %100 . Okan hoca bunu çok denedi ve işliyor. Diğer kanat bek ise barış veya sallai olur. Forvet arkası da sane. Ideal bir kadro değil ama tabii.

Buradaki tek sıkıntı kadro bildirimine 10 gün kala bu olayların olması. Ama ben 1 ay önce de olsa gs nin bu rakamları talep edeceğini düşünüyorum.

Dünyadaki bir çok genç oyuncunun bonservisi ile maaşı doğru orantıda olmayabilir doğru ama la Liga’ya bakarsan bir pattern bulursun pl bak pattern bulursun. Türkiye ligi konjonktürüne göre barış 60 milyone ediyorsa en az 8 milyon Euro maaş vereceksin dedim ki yüzde yüz haklıyım. Talisca’nın yıllığı 10 , skriniar 7.5-8 , duran 20 , 31 yaşındaki stoperin 5 milyona imza atmış yeni. Sen kaç alınca mutlu olursun? senin oyuncun 60 milyon Euro bonservis isteyecek kadar iyiyse en kötü 8 vermen lazım. Eğer ki bunu vermiyorsan bu pattern i bozmuşsun demektir.

Singp yu kaça aldığımızın konuyla hiçbir alakası yok. Ama ele alabileceğimiz tek indikatör olarak transfermarkttan baksak yine ben haklıyım. Singo 25 piyasa değeri 35 veriyoruz. Barış 20 milyon piyasa değeri 60 milyon istiyoruz ???????? Yani ölücülügünde sınırı vardır . oyuncun bu kadar değerli ise maaşını vereceksin . Yok oyuncun bu kadar iyi değilse bunun adına ölicülük deniyor ticaret denmiyor.
TR'de geçmişte bu rakamlarda bir oyuncu satmışlığın olmadığı için örneklendiremiyorsun ama Dünya genelinde zaten düşük maaşları olduğu için bu oyuncular yüksek bonservisle transfer ediliyorlar. Sen oranın konjonktür buranın konjonktürü diğe ayırdığın zaman otomatik olarak benim dediğime geliyorsun. Oyuncu benim oyuncum, tahtası kapandı yani satılık değil dediğim anda ne menejeri, ne adı sanı bilinmeyen arap kulübü, ne oyuncunun kendisi, ne transfermarkt, ne de fenerin yorumcuları bu transfer bedelini belirleyemez. Üstelik yeni sözleşmesini imzalamış, aldığı maaşı kabullenmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Sen meseleyi yerelleştiriyorsun ama dünya genelinde bu rakamlar fenerli yorumcuların bahsettiğinin tam tersi istikamettte. Zaten 30 milyon gibi bir rakam bekliyordu GS bir de işin içine abuk subuk adamlar girince ''siz kimin malını kimden kaçırıyorsunuz''a döndü olay. Bu da Galatasaray konjonktürü.

Transfermrk üzerinden yürürsen öyle hata yaparsın işte. Wirtz kaç paraya gitti ? Ekitike kaça gitti ? Bana gerçek rakamları konuş internetin belirlediği rakamları geç.

Ne sen haklısın ne Barış haklı..Saç hiç bir zaman haklı değildi zaten. Kötü bir insan olduğu için haklı olsa içinde bin bir hinlik ararım..

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü