Sakata Gintoki
★★★
Ben bu yaz Monaco’ya gittiğimde Sass Cafe’ye uğradım. Gayet hoş bir mekan. Ismail Jakobs’un zevkli biri olduğu belli.
Ben bu yaz Monaco’ya gittiğimde Sass Cafe’ye uğradım. Gayet hoş bir mekan. Ismail Jakobs’un zevkli biri olduğu belli.
Görsellerine baktım şimdi biraz üst tabakaya hitap ediyor gibiydi. Eyes Wide Shut'ta ki maskeli dayılar her an önünü kesecekmiş gibi bir iç mimarisi var.Ben bu yaz Monaco’ya gittiğimde Sass Cafe’ye uğradım. Gayet hoş bir mekan. Ismail Jakobs’un zevkli biri olduğu belli.
Sizin kadro kağıt üstünde orta saha ve forvet dışında iyi gibi gözüküyor. TD olarak zayıfsınız herhalde, Chelsea'da iş yapamayan adam West Ham'da nasıl yapsın onu da anlamadım ama. Neden 1 tane forvet alınmadı onu da anlamadım. Füllkrug iyi ama Premier lig düzeyinde değil gibi.tottenham, paqueta'yı istiyormuş. oyuncu 28'ine geldi, istikrarlı bir performansı yok ve paqueta'yı bu yaz satmazsak eğer bu sezon sonu küme düşeceğimizden, gelecek yaz çok daha düşük bir fiyata satmak zorunda kalacağız.
tottenham +60m€ veriyorsa eğer
Zaten öyle. Monaco standartlarına göre bile pahalı sayılabilecek bir yer burası. Ortamı da dediğin gibi değişik.Görsellerine baktım şimdi biraz üst tabakaya hitap ediyor gibiydi. Eyes Wide Shut'ta ki maskeli dayılar her an önünü kesecekmiş gibi bir iç mimarisi var.
İnşallah Kenny Reis hislerime tercüman olmuşsun bende böyle düşünüyorum umarım kazanır ve şampiyonlar ligi müziğini tekrardan duyarız...Beynim imkansız olduğunu biliyor. Mantığım imkansız olduğunu biliyor. Ama yine de kalbim heyecanlanıyor işte. Ruhumda bir acaba şampiyonlar liginde oynar mıyız coşkusu hissediyorum. Dile kolay 17 sene olmuş en son ilkokula giden 11 yaşında bir bebeydim şampiyonlar liginde oynadığımızda. Ah ah... Maç var diye kızla buluşmayı erken kesip eve geldim. Ona kadar da eski Avrupa maçlarına bakar yemek söylerim. Lanet olsun ki şampiyonlar ligine gitmeyi çok istiyorum. Ligi 15. Bitirelim ama bu sene clde oynayalım istiyorum. Ali kocdan tiksinsem ve bu başarı o vasıfsızin dönemine nasip olmasın istesem de şampiyonlar ligini istiyorum...
-bir fblinin itirafları.... @Zoro @Crocus
bizim orta saha oyuncuları en temel fonksiyonlardan yoksunlar: koşamıyorlar, pres yapamıyorlar ve pas yapamıyorlar. biri bunları silah zoruyla orta yapmış gibi davranıyorlar. misal, sunderland'den 3 yediğimiz maçta merkezde oynattığımız 2 orta saha da 8km koştu ve hem savunmada hem de hücumda aksadılar. hakeza chelsea maçında da benzer bir durum yaşandı. kafa olarak da bitikler.Sizin kadro kağıt üstünde orta saha ve forvet dışında iyi gibi gözüküyor. TD olarak zayıfsınız herhalde, Chelsea'da iş yapamayan adam West Ham'da nasıl yapsın onu da anlamadım ama. Neden 1 tane forvet alınmadı onu da anlamadım. Füllkrug iyi ama Premier lig düzeyinde değil gibi.