Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim orta saha oyuncuları en temel fonksiyonlardan yoksunlar: koşamıyorlar, pres yapamıyorlar ve pas yapamıyorlar. biri bunları silah zoruyla orta yapmış gibi davranıyorlar. misal, sunderland'den 3 yediğimiz maçta merkezde oynattığımız 2 orta saha da 8km koştu ve hem savunmada hem de hücumda aksadılar. hakeza chelsea maçında da benzer bir durum yaşandı. kafa olarak da bitikler.

td kötü değil de bu kadroyla bir şey oynayamaz çünkü bu herifin alamet-i farikası teknik oyuncular kullanmak ve bizde de paqueta dışında teknik oyuncu yok. bu takıma gelişi hataydı bence de. ayrıca, geldikten sonra ne elindeki kadroya uygun bir top oynattı ne de oynatmak istediği oyuna uygun transfer yapıldı. bu yüzden de hem o kovulacak yakın zamanda hem de biz küme düşeceğiz 😁 😁
Bu sene lig düşmezsiniz İnşallah. West Ham Premier lig gediklerinden. Zaten asansör takımları var Leicester gibi, bir de aralarına West Ham katılmasın. Toparlar inş.

• Like
Tepkiler: akira
Yav bu gs nin yabancı kontenjanı da mı boş
Sıkıntıdayız şuan. Gidenler olacak. Ekstradan Jelert veya Yusuf giderse genç bir yabancı gelme ihtimali olacak. Kaleciyi Lammens olarak çözersek onun da faydası olacak sanırım yaştan dolayı ama emin değilim

Bissouma aldıktan sonra bir orta saha daha alabilirmişiz, 20 yaşında bir oyuncu ile ilgileniyormuşuz. Bu sene ligde 6 maçta 1 gol 3 asist yapmış.

GS'de kafası çalışan birileri var ama ne kadar sözü geçiyor belirsiz.

Son düzenleme:
Benfica'nın, ligde sürekli Kerem'i yedek bırakıp, FB'ye karşı 11 oynatması çok ilginç.

Kerem gününde olursa maça etki eder. Onun dışında hem çok dağınıklar hem de bir çok önemli oyunculaırnı kaybettiler. Kırmızı gören Florentino'nun yerine oynayan adam da çok az süre bulan bir topçu. FB merkezi alırsa kazanır.

Mou ciddi ciddi, İsmail zayıf rakibe karşı iyi oynuyor yoksa Amrabatla yarışamaz diye düşünüyor.

Beynim imkansız olduğunu biliyor. Mantığım imkansız olduğunu biliyor. Ama yine de kalbim heyecanlanıyor işte. Ruhumda bir acaba şampiyonlar liginde oynar mıyız coşkusu hissediyorum. Dile kolay 17 sene olmuş en son ilkokula giden 11 yaşında bir bebeydim şampiyonlar liginde oynadığımızda. Ah ah... Maç var diye kızla buluşmayı erken kesip eve geldim. Ona kadar da eski Avrupa maçlarına bakar yemek söylerim. Lanet olsun ki şampiyonlar ligine gitmeyi çok istiyorum. Ligi 15. Bitirelim ama bu sene clde oynayalım istiyorum. Ali kocdan tiksinsem ve bu başarı o vasıfsızin dönemine nasip olmasın istesem de şampiyonlar ligini istiyorum...

-bir fblinin itirafları.... @Zoro @Crocus
Ustam çok duygulu anlattın. Bir Gsli olarak ben bile etkilendim...

Umarım maç başa baş geçer ve penaltılara kadar gider. Tur atlama umudunuz 120 dakika sürer ama umarım penaltılarda da tur atlayan Benfica olur.

Bugün iki tane armasında FB olan takımın maçları var. Umarım Hem Fener turalar, ŞL'de birlikte dayak yer, eş zorlukta bir lig mücadelesi veririz.

Hem de FC Basel turlar, kasamıza +1M euro girer.

İkisi de eş zorlukta bence.

Fenerbahçe'ye başarılar

• Like
Tepkiler: Zoro
Bu sene lig düşmezsiniz İnşallah. West Ham Premier lig gediklerinden. Zaten asansör takımları var Leicester gibi, bir de aralarına West Ham katılmasın. Toparlar inş.
keşke düşmesek ama takım sahibi ve yönetim kurulu değişmediği sürece kötü yönetilmeye devam edeceğiz ve taraftarını ve futbol izleyicilerini kanser etmeye devam edecek bu takım.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Ustam çok duygulu anlattın. Bir Gsli olarak ben bile etkilendim...

Umarım maç başa baş geçer ve penaltılara kadar gider. Tur atlama umudunuz 120 dakika sürer ama umarım penaltılarda da tur atlayan Benfica olur.

O çok üzmez ya iki senedir o şekilde eleniyoruz zaten. Şöyle ilk yarıda öne geçip 90+19 da yenilen golle 2-1 kaybetmek üzer anca. Kaldı ki 4-1 alacak benfica

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü