Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz yıldırım olsa devre arası soyunma odasına iner şımanskinin topuğuna sıkardı utanmaz avlanmaz hevif deyip ah ah @Zoro

• İmza
Tepkiler: Zoro
En nesyri 9 gibi oynamadı , nesyri yerine duran oynasaydı daha iyiydi geçişte falan daha iyi şeyler yapabilirdi dicem de o da geldiğinden beri kötü

Szymanskiyi kazığa oturtmak lazım
Bi pozisyon var takım ilk defa güzel atağa çıkacak önünde müsait pozisyonda topu kaçırdı, gelen pas da gayet normal hızlı falan değil.

Bi başka pozisyon var ceza sahası çizgisinde müsait yine top geliyor yine kontrol edemiyor kaçırıyor sonra ofsayt düdüğü çalıyor bu da ben mi ofsayttayım diyor lan mal ofsaytta olmasan ne olacak zaten kaçırdın topu.

Gelen toplar da halısahada bana gelse alırım önüme o derece.

Profesyonel futbolcusun top kontrol etmeyi de bilmiyorsun.

• Like
Tepkiler: Glorfindel ve Zoro
Bir diğer maçların skorlarına bakayım dedim, Brugge Rangers'a ilk yarıdan 5 atmış. Kesin yarın bunları çekeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü