Bavs
★★★★★
Aynısı oldu
Brugge 2. Torbadan girecek. 2. Torbadaki kadro değeri en zayıf takım halbuki.Bir diğer maçların skorlarına bakayım dedim, Brugge Rangers'a ilk yarıdan 5 atmış. Kesin yarın bunları çekeriz.
Bu Brugge geçen sene de iyi takımdı üstüne koyarak devam ediyorlar. Birkaç topçusunu ezberlemek lazım cl fantasy liginde kadroya atarız risk olsun diye ustamBir diğer maçların skorlarına bakayım dedim, Brugge Rangers'a ilk yarıdan 5 atmış. Kesin yarın bunları çekeriz.
FB ye gelince de hedefim şampiyonlar Ligi'nde oynamak diye açıklama yaparsa tam olur.hahaİşin asıl komik tarafı Kerem şampiyonlar ligi eleme maçında gol attığı için şampiyonlar ligine gidemeyecek.
Kaçırmam waifu impact için para lazımdı zaten hahahahaAvrupa maçı rövanşı birde Fenerin maçıysa garanti oynayacaksın Fenerin rakibine banko helal Redim![]()
Usta @justahuman yine piyasada yok, yarın fikstür belli olacak. Bu geceden kadro kurma çalışmalarına başlamıştır, şuan hangi oyuncuları alacağını düşünüyordur.Bu Brugge geçen sene de iyi takımdı üstüne koyarak devam ediyorlar. Birkaç topçusunu ezberlemek lazım cl fantasy liginde kadroya atarız risk olsun diye ustam