LoveCook
★★★
Umarım yanılırım ben yanılıyımda takım iyi olsun ama bu oyuncuda sıkıntılar var.Usta Singo taş gibi topçu, çok büyük patlayacaksın.
Umarım yanılırım ben yanılıyımda takım iyi olsun ama bu oyuncuda sıkıntılar var.Usta Singo taş gibi topçu, çok büyük patlayacaksın.
Lammens sırf bunlara gitmek istiyor diye transfer etmekten vazgeçilir illa ingiltereye gitmek istiyorsan championship e git ne işin var bu deliler ordusunda manyakmısınManu 4. lig takımına elenmiş Puasofqwphgf. Bu takım gülmekten öldürecek beni, Lammens 1 gram aklın varsa bize gelirsin.
Ya bunlar Bruno Fernandes'i göndermediği sürece veya komple takımı değiştirmediği sürece bir bok olmaz.Manunun geberiklik yarıyorLanetli takım bu adamlar kaleye Courtois forvete Haaland alsa yine geberirler.
87 bin kişi izliyorsa 24 bin beğeni varsa = bot. %10000000Buna botcu mu diyorlar. now izliyorum 70k kişi izliyor 4k beğeni var.
sanki daha önce kimse denememiş gibi bruno'yu 8 numara oynatmak istiyor da bu adam 10 numaradan başka hiçbir yerde oynayamaz. bu adamdan 8 numara olmuyor ve olmayacak çünkü uzaktan şut tehdidi dışında pek bir numarası yok bu adamın ve kaleden uzaklaşınca herhangi bir adama dönüşüyor. ayrıca merkezinde ugarte ve casamiro olan, stoperinde de light'in olduğu bir takımın ihya olma şansı yok. istersen 3 milyar 750 milyonluk hücumcular al, ilk 10'a zor girersin bu kadroyla.Ya bunlar Bruno Fernandes'i göndermediği sürece veya komple takımı değiştirmediği sürece bir bok olmaz.
beğeni çok mu az mı anlamadım?87 bin kişi izliyorsa 24 bin beğeni varsa = bot. %10000000
İteyim derken şu mu yaşandı acaba?
O izlenmeye göre çok. 84 bine 24 bin olamaz, imkansız.beğeni çok mu az mı anlamadım?