Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çektim avatarımı. Son kupada işe yaramamıştı ama olsun.

Takımın kalitesini yansıtma konusunda oldukça şişik olan piyasa değerimize rağmen 24. sıradayız. Ki daha altımızda olmasına rağmen özellikle deplasmanda bize karşı favori olacak takımlar var. Çok fena dayak yiyeceğiz çok.

• Haha
Tepkiler: Azo Feyfa

Takımın kalitesini yansıtma konusunda oldukça şişik olan piyasa değerimize rağmen 24. sıradayız. Ki daha altımızda olmasına rağmen özellikle deplasmanda bize karşı favori olacak takımlar var. Çok fena dayak yiyeceğiz çok.

Ben bu sene ümitliyim, kadromuz iyi. Başarılı olacakmışız gibi hissediyorum (eşşeksaraylı olmak bunu gerektirir).

• Haha
Tepkiler: justahuman

Hiç bakmamk lazım şu futbolcu değeri işine aslında. Mauro İcardi Leverkusen'de yedek forvet olsa değeri 20 milyon olurdu. Lig düşük olunca değerde otomatik düşüyor ama oyuncu aynı oyuncu.

Ben SAç izliyorum now ile dönüşümlü ama saç tarafı da 17k beğeni. hepsi bugün bastı gibi o zaman
Saç lar 100 bini geçtiler bu akşam ve ben post u yazdığımda nihat 24 yü şimdi 30 olmuş. Nihat 74 izleniyor Neo hala onlardan fazla izleniyor. Nihat’ların ilk 20 dk de zaten 20 k beğeni alıyorlar diğer kanallar daha uzun sürede alıyorlar veya bu beğeniye yaklasamıuorlar. Nihat ın kanalının bot bastığı çok bariz diğerlerinde yok muhtemelen. Anlık Neo 17 k nihat 30 . Nihat yarım saat önce bile Neo nun şuanki beğenme sayısından fazlaydı ve daha az izleyici ile.

Hiç bakmamk lazım şu futbolcu değeri işine aslında. Mauro İcardi Leverkusen'de yedek forvet olsa değeri 20 milyon olurdu. Lig düşük olunca değerde otomatik düşüyor ama oyuncu aynı oyuncu.

Aksine bence şöyle bir durum var. Avrupa kulüpleri, özellikle uluslar arası turnuvalarda tecrübeli olan kulüpler, oyuncunun hakkını verecek sistem ve disiplinle oynarken, bizim kulüpler hem modern futboldan uzak, hem de iyi oyuncuları bencil veya umursamaz olduğu için piyasa değeri hiç bir şey ifade etmiyor. Atıyorum Jelert piyasa değeri 9. Ama bizde düzenli bile oynasa 9'luk oyuncu olmazdı. Bu yüzden Bodo gelir seni tokotlar. Ama Bodo'nun kilit oyuncularının değeri 10 ise parayı basar alırsın piyasa değeri 17 olur ama Avrupa maçında Bodo'da oynadığı gibi oynayamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü