Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksine bence şöyle bir durum var. Avrupa kulüpleri, özellikle uluslar arası turnuvalarda tecrübeli olan kulüpler, oyuncunun hakkını verecek sistem ve disiplinle oynarken, bizim kulüpler hem modern futboldan uzak, hem de iyi oyuncuları bencil veya umursamaz olduğu için piyasa değeri hiç bir şey ifade etmiyor. Atıyorum Jelert piyasa değeri 9. Ama bizde düzenli bile oynasa 9'luk oyuncu olmazdı. Bu yüzden Bodo gelir seni tokotlar. Ama Bodo'nun kilit oyuncularının değeri 10 ise parayı basar alırsın piyasa değeri 17 olur ama Avrupa maçında Bodo'da oynadığı gibi oynayamaz.
Osimhen geldi mesela direkt 100'den 75' düştü İngilize gitse 125 olacaktı. Jelert bournemouth'a gitse yedekten çıkmasa 15 milyon olur değeri sabit. Tabi dediğin gibi farklı hesaplamalarıda vardır ben o kadar hakim değilim.

• Like
Tepkiler: justahuman

Açıklamalar fena rezalet bu adam kovulmaya çalışıyor. Fred bireysel olarak mı hazırlanmıyor da şikayet ediyorsun, bu adamı hazırlamak senin görevin değil mi? Rezalete bak reis @Zoro

Adam'ın FB'nin iyiliği için transfer yangını yaptığını sananlar var. Adam'ın tek derdi uluslararası arena da kulübü rezil edeyim de beni kovsunlar. GS'li olmama rağmen ben rahatsız oldum. Ne aranda piyasa değeri olarak dağlar kadar fark var ne de Benfica'nın güncel formu aham şaham,. Sözde takımın başında dünyanın en iyi TD'lerinden biri var. Benim takımım çok küçük deyip ağlayıp duruyor. Küçük olan sensin. Önce elindeki oyuncuları kullanmasını becer.

Bu adam ezkaza ligde çok basit üst üste puan kaybetsin, fener zaten yıllardır şampiyon olamıyordu diyecek. İlla o zamanın mı gelmesi lazım kovulması için. Söylediklerinde doğruluk payının olması, MOu'nun amacını FB'yi küçük düşürüp kendisini kovdurmak olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Hepsi birbirinden kötü hangisine kızıym ? Davinson, Apokerim kötü topcu mu diyim. leş hoca leş futbol. @Bavs

swn oyuncuları çok gereksiz övüyorsun. Senin dediğin kadar iyi oyuncular olsalar Okan buruk bu oyuncularla başarılı olamayacak bir td değil. Osi iyi barış yıldız yunus yıldız sara star torrenira iyi lemina çok iyi Davidson iyi Apo iyi sallai iyi mertebe iyi herkes iyi yedekteki morata frankly çöpü oynamamış jelert i bile övüyorsun. Td futbolda etkili ama bu kadar da etkili değil .

• Like
Tepkiler: Whitebear D
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü