Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo 6 oynamıyor ki. En çok sağ kanat bek olarak oynamış. Onun dışında sağ stoper ve sağ bek.

Oyun içinde değişiyorsa bilemem de, kağıt üstünde tamamen sağ. Hatta ısı haritası da öyle. Okan oynatır mı oynatır. İşi belli olmaz o ayrı mesele
Kariyerinde oynadığı maç sayısını tablo yapmışlardı orada en çok orta saha oynamış.Sağbek oynuyor sonra Monaco da stoper de oynadığı maçlar var.Ben de orta saha oynamadı biliyordum ama kariyerinin erken zamanlarında orta sahaymış 6 numara oynarken savunma kabiliyeti farkedilip sonradan geriye çekilmiş bizim Kaan gibi.Torino da 2 sezon tamamen 6 numara oynuyor.Toplam da 102 orta saha,59 stoper ve sadece 25 sağ bek maçı var.Yani sanılanın aksine adam sağ bek değil orta saha oyuncusu ama bu sezon 25 maç sağbek de iyi performans sergileyince bizim sallai nin transfermarktta sağ bek olarak geçtiği gibi bu da sağ bek sanılıyor :D Benim düşüncem genellikle stoper oynayacak çünkü sığırpres oynarken geride boşluk çok bırakıyoruz işte kontralarda geriye koşacak sanchez ve singo gibi 2 atletin olunca Okan ın korkacak birşeyi kalmayacak.

@Whitebear D Sizin Singo sıçacak. Scoutlar kralının analizine göre öyle yorumladım.

justahuman a da anlattım hocam bu adam sağ bek değil spor medyası sağ bek aldık diye deklare etti ama adam kariyerinin sadece 25 maçı sağbek çıkmış genelde orta saha ve stoper oynuyor.Okan Buruk bunu maliyetine rağmen deli gibi istemesinin nedeni ileride tam saha baskıda kontra yerken Sanchez le birlikte bunu geri koşturacak kontra yememek ve defanstan top çıkarırken rahatlamak için bunu aldı.Böyle bir atletik ve defansif özellikleri yüksek oyuncuyu sağbek de kullanmak israf olur zaten.

• İmza
Tepkiler: Whitebear D
Kariyerinde oynadığı maç sayısını tablo yapmışlardı orada en çok orta saha oynamış.Sağbek oynuyor sonra Monaco da stoper de oynadığı maçlar var.Ben de orta saha oynamadı biliyordum ama kariyerinin erken zamanlarında orta sahaymış 6 numara oynarken savunma kabiliyeti farkedilip sonradan geriye çekilmiş bizim Kaan gibi.Torino da 2 sezon tamamen 6 numara oynuyor.Toplam da 102 orta saha,59 stoper ve sadece 25 sağ bek maçı var.Yani sanılanın aksine adam sağ bek değil orta saha oyuncusu ama bu sezon 25 maç sağbek de iyi performans sergileyince bizim sallai nin transfermarktta sağ bek olarak geçtiği gibi bu da sağ bek sanılıyor :D Benim düşüncem genellikle stoper oynayacak çünkü sığırpres oynarken geride boşluk çok bırakıyoruz işte kontralarda geriye koşacak sanchez ve singo gibi 2 atletin olunca Okan ın korkacak birşeyi kalmayacak.
Ustam o orta saha gözüken orta saha sağ. Aslında sağ kanat beki o da. Komple çift yönlü kanadı oynamış vs. Ama merkez orta sahası hiç yok. Torino kariyerinin neredeyse tamamı bu şekilde. Yani 3-4-3'ün veya 3-5-2 nin sağında kanatta oynamış çoğunlukla. Dizilişlerde hep böyle. Torino alt yapısında bile ya sağ stoper ya da sağ kenar da konumlanmış hep.

Ama dediğim gibi, bazı maçlar Sallai'yi sağda kullanmak için Okan deneyebilir. Ama bunun için ayağı ne kadar iyi bilmiyorum. Bizim toreira ve Lemina bile her maç hat kıran paslar atıyor.

Emre Özcan bir çok maçını izledim, teknik kapasitesi yüksek değil ama o fizik ve atletizminden dolayı korktuğum kadar kötü bir ayağı yok, ayağı vasatın altı değil demişti.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: luffynewgate
  • Beşiktaş - Slovan Bratislava
  • Sparta Praha - Beşiktaş
  • Beşiktaş - Mainz
  • Celje - Beşiktaş
  • Beşiktaş - Aberdeen
  • Rakow Czestochowa - Beşiktaş

• Galatasaray - Bayern München
  • Internazionale - Galatasaray
  • Galatasaray - Bayer Leverkusen
  • Villarreal - Galatasaray
  • Galatasaray - Bodø/Glimt
  • Sporting CP - Galatasaray
  • Galatasaray - Monaco
  • København - Galatasaray

• Fenerbahçe - Rangers
  • Dinamo Zagreb - Fenerbahçe
  • Fenerbahçe - PAOK
  • Sporting Braga - Fenerbahçe
  • Fenerbahçe - Freiburg
  • Nice - Fenerbahçe
  • Fenerbahçe - Celta
  • GA Eagles - Fenerbahçe

• İstanbul Başakşehir - Fiorentina
  • Sparta Praha - İstanbul Başakşehir
  • İstanbul Başakşehir - Olimpija Ljubljana
  • RFS - İstanbul Başakşehir
  • İstanbul Başakşehir - Drita
  • Rakow Czestochowa - İstanbul Başakşehir

• Samsunspor - Rapid Wien
  • Sparta Praha - Samsunspor
  • Samsunspor - Rayo Vallecano
  • Celje - Samsunspor
  • Samsunspor - Drita
  • AEK Larnaca - Samsunspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü