Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro değeri olarak 24. Yüz. Bu lig ve bu kadro cl için yeterli değil. Lig için fazla ama cl nin altında maalesef.

• Like
Tepkiler: justahuman
YağızS, GS yöneticisinin kendisine, GS'nin Singo trnsferinden sonra da 100M üstü bütçesi var dediğini iddia ediyor.

Uğur ise, bildiğim kadarıyla GS'nin bankalar birliği sebebiyle blokeli olan parası vardı. Oradan çıkılınca o para da GS kasasına döndü muhtemelen diyor ve bir de sadece transfer vütçesine kaydırılan 60M dolarlık sermaye arttırımından gelen var vs.

Bu durumda transferlerin önündeki tek engel yabancı kuralı diyebiliriz ama bre vicdansızlar, maden öyle ne diye Petroviç'i kaçırdınız elinizden.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Sıkıntılı Aktan kral analizi yapıştırmış, scouting işine yeni terimde eklemiş laglı topçu nedir ya

Zamanında Jelert için müthiş topçu demiş, Singo çöplüyor @LoveCook usta topçu analizlerini bu adamdan mı araklıyorsun
Yoo ben ondan önce yaptım ki analizleri. 2 istatistik sitesinden 10 tane benzer oyuncu yanyana koydum kıyasladım. Footbalia com'dan 200 dakika izledim.. Emek verdim emek. Bu hıyarların özel sistemleri var para mara ödüyorlar bende ne var Nothing..

Kıymet bilmezlere analiz yapıyoz...

• Love
Tepkiler: Whitebear D
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü