Bavs
★★★★★
Kadro değeri olarak 24. Yüz. Bu lig ve bu kadro cl için yeterli değil. Lig için fazla ama cl nin altında maalesef.
Yoo ben ondan önce yaptım ki analizleri. 2 istatistik sitesinden 10 tane benzer oyuncu yanyana koydum kıyasladım. Footbalia com'dan 200 dakika izledim.. Emek verdim emek. Bu hıyarların özel sistemleri var para mara ödüyorlar bende ne var Nothing..Sıkıntılı Aktan kral analizi yapıştırmış, scouting işine yeni terimde eklemiş laglı topçu nedir ya
Zamanında Jelert için müthiş topçu demiş, Singo çöplüyor @LoveCook usta topçu analizlerini bu adamdan mı araklıyorsun
O takımdan takıma değişiyor, 8 maç sonucunda 50 milyona yakın kazanç olacak.Ayak bastı parası 50 milyon diyenler nerede??
Bi 30-35 bekliyordum ama 25 de eh işte.Ayak bastı parası 50 milyon diyenler nerede??
Hayır ayak bastı 50 diyorlardı . 8 maçın 8’ini de kaybedersek nolacak? Para mı geliyor?O takımdan takıma değişiyor, 8 maç sonucunda 50 milyona yakın kazanç olacak.
Bu puan muhabbetlerinde katsayı var mı ? Cl ile konferans arasında falan yani.Bi 30-35 bekliyordum ama 25 de eh işte.
Arada sırada konferansa gidip puan farmlamak lazım. Hep tokatlanınca böyle oluyor (( :
Kaybedince bile geliyor ama ayak bastı 50 kim diyorsa yanlış demiş.Hayır ayak bastı 50 diyorlardı . 8 maçın 8’ini de kaybedersek nolacak? Para mı geliyor?