Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üç beş eksikten bahsetmiyoruz Burada x2 maaştan bahsediyoruz . Asgari ücret falan demen saçma oldu. 5 milyon Euro’yu Avrupa’da kimse vermez orkuna. Singo da avrupada oynardı ne diyelim bu da mı fırsat transferi ? Orkun ile singp transferinin farkı ne mesela?
Benfica tarihinin en pahalı transferi, zaten al sattaki en iyi 2 3 takımdan bir tanesi, 30 verdiği adamı yine aynı paraya saldı, misal sıkıntı yaşamasaydı seneye sallıyorum Tottenham 60 70 verip öyle alırdı, Avrupa'da bizim kadar maas vermiyorlar tamam ama PL de 3.5 civarı falan alabilirdi rahatlıkla.

Şu toplara düzgün vurun abi, kaleye isabet etse belki yiyecek.

Artık zaman geçirmeyin şerefsizler, sabahtan beri yatıyorsunuz.

Üç beş eksikten bahsetmiyoruz Burada x2 maaştan bahsediyoruz . Asgari ücret falan demen saçma oldu. 5 milyon Euro’yu Avrupa’da kimse vermez orkuna. Singo da avrupada oynardı ne diyelim bu da mı fırsat transferi ? Orkun ile singp transferinin farkı ne mesela?

Orkun fırsat transferi. Td'yle kavga etmese bize gelmezdi o paralara, ama kanat almaya engel değil. Kiralık aldın, bonservisi de taksitli. Hatta Orkun'u bekletebilirdin bile 1 hafta falan, Gedson vardı nasıl olsa.

O arada da kanat transferini yapardın, Orkun'la indirirdin hatta. Daha sükseli olurdu. Akıl edemiyorlar ama bunları.

Benfica tarihinin en pahalı transferi, zaten al sattaki en iyi 2 3 takımdan bir tanesi, 30 verdiği adamı yine aynı paraya saldı, misal sıkıntı yaşamasaydı seneye sallıyorum Tottenham 60 70 verip öyle alırdı, Avrupa'da bizim kadar maas vermiyorlar tamam ama PL de 3.5 civarı falan alabilirdi rahatlıkla.
Tamam ben diyorum ki singo transferi ile Orkun transferi arasında ne fark var? İkisi de fırsat mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü