artyomdh
★★★★★
Bu sene gsli olacağız usta birşeyler deniyorum hadi bakalım.Usta nereye el atsanız kurudu. Acil Fenere geri dönüş yapmanız lazım.
Benfica tarihinin en pahalı transferi, zaten al sattaki en iyi 2 3 takımdan bir tanesi, 30 verdiği adamı yine aynı paraya saldı, misal sıkıntı yaşamasaydı seneye sallıyorum Tottenham 60 70 verip öyle alırdı, Avrupa'da bizim kadar maas vermiyorlar tamam ama PL de 3.5 civarı falan alabilirdi rahatlıkla.Üç beş eksikten bahsetmiyoruz Burada x2 maaştan bahsediyoruz . Asgari ücret falan demen saçma oldu. 5 milyon Euro’yu Avrupa’da kimse vermez orkuna. Singo da avrupada oynardı ne diyelim bu da mı fırsat transferi ? Orkun ile singp transferinin farkı ne mesela?
Üç beş eksikten bahsetmiyoruz Burada x2 maaştan bahsediyoruz . Asgari ücret falan demen saçma oldu. 5 milyon Euro’yu Avrupa’da kimse vermez orkuna. Singo da avrupada oynardı ne diyelim bu da mı fırsat transferi ? Orkun ile singp transferinin farkı ne mesela?
Gönülden tutman lazim, öyle laf ile olmuyor, hem hala daha en büyük totemci @justahuman hala bizdeBu sene gsli olacağız usta birşeyler deniyorum hadi bakalım.
Tamam ben diyorum ki singo transferi ile Orkun transferi arasında ne fark var? İkisi de fırsat mı?Benfica tarihinin en pahalı transferi, zaten al sattaki en iyi 2 3 takımdan bir tanesi, 30 verdiği adamı yine aynı paraya saldı, misal sıkıntı yaşamasaydı seneye sallıyorum Tottenham 60 70 verip öyle alırdı, Avrupa'da bizim kadar maas vermiyorlar tamam ama PL de 3.5 civarı falan alabilirdi rahatlıkla.