Futbol Sohbet

Kerem le ilgili herşey önemsiz yok takipten çıkmalar,yok geçmiş paylaşımlar,yok küfür ettiği takıma gitmek falan önemsiz ama Fatih Terimle paylaşımını neden kaldırıyorsun seni adam eden şans veren o adam zaten :D Gs taraftarının da tepkisini gereksiz görüyorum Kerem o kadar önemli bir oyuncu değil 12 milyona Benficaya gittiğinde sosyal medyada kutlamalar yapılıyordu iyi paraya sattık bu top kaybı makinesini diye şimdi Barış 40 a satılırsa kıyamet kopar diyorsunuz o derece önemsiz bir oyuncuydu.
@Glorfindel

Kerem içimizden geçecek maalesef. GS'de iken hakkını yiyenler kıymetini anlayacak.

Bir iki takviye daha gerek fenere onları da yaparlarsa çok ciddi o sene bu sene olabilir. Dedi dersiniz. ✍️
Cb şampiyonluğunun önündeki tek engel Mou idi, şimdi o gitti %80 ihtimal şampiyon Chobani Bahçe. Gs zaten avrupada baya hırpalanır, ciddi dezavantajımız var

• Like
Tepkiler: justahuman
Fenerbahçe yönetimine sesleniyorum kesinlikle Avrupa liginde başarılı olmayın bu sene gs şampiyon olacak zaten onlarda şampiyonlar ligine girerken playoff oynasın :cautious:

Fener iyi avrupa puanı kassın da seneye de şl ye direkt gidelim.
Aston Villa harici çok kolay kura, hatta Aston'u gruplarda çekmeleri onlar için çok iyi oldu. Gruplarda oynadığın takımlarla çeyrek final veya yarı finale kadar eşleşmeme mevzusu vardı diye hatırlıyorum. Fener kendini eleyebilecek potansiyel bir takımı gruplarda oynayarak berli bir tura kadar kendinden uzaklaştırmış oldu. Aynı şey bizim City, Atletico ve Liverpool çekmemizde de olacak, grubu geçerler onlarla eşleşmeyeceğiz.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü