Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir İtalyan veya Alman hoca alsalar düzgün sistem oyunu oynayacak takım olacaklar adamlar onun yerine Portekiz teknik direktörleri zengin yapma takımı oluyorlar, zengin olan Fenerliler'de Portekiz fetişi var. Tamam Portekizli kızlar güzel ama hocalar değil, kişisel hayatınız işinizi etkilemesin.

• Like
Tepkiler: Zoro
Saran ın önerdiği td 50 yaşındaymış. Mpurinho ancelotti falan gibi dinozorlardan birini getirmesinlerde , ben artık futbolda ihtiyar td yakıştıramıyorum.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Portekizli teknik direktörlere karşı yanlış hatırlamıyorsam Okan'ın istatistiği, Vitor Perraira ile oynamadı diye hatırlıyorum. Portekizli hoca çok büyük hata olur.

Morukyo - 2G 1B
Jesus - 2G

• Like
Tepkiler: Zoro
Portekizli teknik direktörlere karşı yanlış hatırlamıyorsam Okan'ın istatistiği, Vitor Perraira ile oynamadı diye hatırlıyorum. Portekizli hoca çok büyük hata olur.

Morukyo - 2G 1B
Jesus - 2G
Jj nin elinde gs ile kapışabilecek bir kadro yoktu. Zaten daha sonra o oyuncuların nerelere gittiğine bakarsak bile anlaşılır. Bayağı leş bir kadroydu

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Kalan tek kalemiz ali. O düşmedikçe her şey yolunda @GsLobisi
Ali başkan bırakmaz.Saran kazanamaz gene rahat kazanır Ali Koç.Oradaki olay şöyle Ali Koç kendi rızasıyla ben bıraktım aday olmuyorum artık demediği sürece aday olduğu sürece Fb kongresi Ali Koç u seçer taraftardan tamamen kopuk bir toplulukları var ve anladığım kadarıyla Ali Koç giderse Fb Ali Koç ve çevresinden gelen tüm maddi katkıyı kaybeder korkusuyla gitmesini istemiyorlar.

• Like
Tepkiler: Arthur
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü