Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Sad
Tepkiler: Azo Feyfa
Kerem dua etsin ki, Dursun'un kalbindeki merhamet, suratındaki yağdan çok daha fazla (( :

Barış'ı araplara, Kerem'i kulubeye çekip, ikisininde kariyerini çöp edebilirdi (( :
Ben olsam bekletip yazmalarına izin vermem, onların böyle bir hakkı olsaydı hayatta yazmamıza izin vermezlerdi. Şimdi yazmalarına izin versek "bize böyle biat edeceksiniz" diye kafa ütüleyecekler, hiç gerek yok. İzin verdiğimiz senaryoda yazılacak şeyler gözümün önüne geliyor.

Ben olsam bekletip yazmalarına izin vermem, onların böyle bir hakkı olsaydı hayatta yazmamıza izin vermezlerdi. Şimdi yazmalarına izin versek "bize böyle biat edeceksiniz" diye kafa ütüleyecekler, hiç gerek yok. İzin verdiğimiz senaryoda yazılacak şeyler gözümün önüne geliyor.
Ali böyle bir durumda ya ihtiyacı olmamasına rağmen oyuncuyu GS almasın diye geri alırdı veya tazminat riskine rağmen son güne kadar bekletir almazdı.

Dursun ise yapmaz. Ben dün teklifi geri çevirdiğini veya bugün geri çevireceğini düşünüyorum.

Onların ne yazacağına bakma. Daha şimdiden korkudan etik zırvalıyorlar, dünyanın en saygılı başkanına sahipler ne de olsa (( :

GS'nin bunla meşgul olmayak yerine bir an önce transfer bitirmesi lazım

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü