Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu muhabbet doğruymuş, GS isterse bekletip Fener'in Kerem'i Avrupa listesine yazmasını engelleyebilir.

gsnin işine gelir Avrupa'da oynaması. Yorulur sakatlanır ya da başarı sağlayıp kupa sürecini uzatarak daha fazla yorulmalarını sakatlanmalarını sağlayabilir vs. karşı taraf fb olsa hiç düşünmez engellerdi o kesin. Sırf rakipler almasın diye oynatmayacağı adamları alan takımdan beklenir. Ben deminden beri chobani yerine fb mi dedim? Çözüm süreci etkilemiş beni de kahretsin!

Hadi abi ritim kaçıyor...

Hiç sanmıyorum ama bunlar gelirse, İcardi'ye oynasa da oynamasa da saha içi ve saha dışı liderliği verip, herkese baştan kabul ettirmek lazım. Yaşından ve daha eski olmasından dolayı, en uygunu İcardi. Bu şekilde İcardi daha az forma giymeyi de kabul eder.

Bak inanırım, kandırmayın beni. Donnarumma + Hakan diyorlar.

Haber sosyal medyaya düşmese iyiydi.İngiltere transfer dönemi avrupa liste tesliminden bir gün önce bitiyor yani son güne kadar city girişim yapmazsa Donnaruma o maaş talebiyle boşta kalıyor Gs de büyük ihtimalle adam boşta kalacağına bize verin sonraki satışdan gelen parayı siz alın maaşı biz ödeyelim satış konusunda karar verici de siz olun diyecek ama medyaya düştüğü için benim bildiğim ali koç ben hem maaşını vereyim hem sonraki satışı siz alın hem de10 milyon da size sıkayım der :D

• Alev
Tepkiler: Azo Feyfa
Tamamen ezik ve acınası bir kulüp. Bir oyuncu eksikliği ile Avrupa'da 25. falan mı olacağız? Kadronu yıldızlarla doldurmuşsun, şampiyonluğa yürüyorsun, Şampiyonlar Ligi'nde ciddiye alınan rakiplerden birisin fakat hala en büyük derdin Fenerbahçe :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü