Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus ve Sane sürekli kaleyi deniyor santraforda Osimhen olmasa neyse diyceğimde. Eren Jakops'nın ortalar felaket ama asıl sıkıntı şu; bir saniye bassa topa yandan 34957389 tane görevi yokmuş gibi Sara koşup geliyor ona çıkarsan bomboş kaleye gol attırma imkanın var ama ikiside çok basit işleri bile yapamadılar. Hep derim bir kişi sorun çıkarıyorsa ona sövelim ama bugünki gibi tüm takım kötüyse hocaya yazar. Birazda anlıyorum ŞL denemeleri falan yapıyor aklınca Barış'ın fiziksel bir konforu vardı o da eksik.. Barış sana sözlerimi saklayacağım koçum bekle sen..

• Like
Tepkiler: justahuman
bundan böyle ne zaman milan'la alakalı bir durum olsa aklıma bu şahıs geleceği için milan sempatim yok oldu. ee haliyle, liverpool düşmanlığım da bitti. bir görsel yetti 20 yıldır futbolla kurduğum ilişkide büyük değişimlerin yaşanmasına. üzücü, çok üzücü...

Allah aşkına, bu akşamki oyunda problem kaleci mi? Adam sadece bir pası dolu adama attı o kadar ki devamında gelen ilk topu çok iyi çıkardı. İptal edilen ve çıkarması imkansız topu bile neredeyse çıkarıyordu Günay. Tamam ŞL için o da yetersiz de. ana sorun da ikincil sorunda kaleci falan değil. Şu maçtan hatta oynadığımız tüm lig + lazio maçlarından çıkarıan ders kaleci sorunu olmamalı Okan bey

Yediği ilk ofsayt olan gol de yenmemesi gereken gol. Bende devam edelim diyordum ama bugün net kaleci ihtiyacı var dedim. Kötü oynu fazla abartıyonuz. 3 kere ligi kazanmış takım böyle olur.

Gs gol bulduktan sonra götü başı dağıtıyor hermaç, Okan yazar hepsi. Şl maçlarına bu kafa yapısıyla çıkılmaz. Orta sahaya Mertens tarzı bir adam lazım, hoca düşünmüyor, bu saaten sonrada bulamazsın zaten. Kalaci ile bitir transferi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü