Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım Ederson'u fener alır. Oyun kurulumunda onlar daha çok sıkıntı çekiyor. Bize önce ŞL'de maç tutacak kaleciliği olan lazım.

Bizimkiler son Sommer'e gitseler de, İnter gibi bir takım, as kalecisini son dakika niye versin, nasıl versin. Bunlar ya maalesef Ederson, ya da Uğurcan alacaklar gibi gözüküyor. Lammens zaten düşmez

Liverpool düşmanlığın niye bitti, kaçırdım sanırım
liverpool'u sevmememin tek sebebi 2005 cl finaliydi. milan sonuna kadar hak etmişti o maçı ve o maç 100 kere oynansa en az 95'ini milan kazanırdı. liverpool taraftarları için bir mucize yaşanan o gecede, o maçta milan'ı destekleyen benim için bir yıkım yaşandı. ee artık milan'ı desteklemediğime göre liverpool'la niye duygusal bir ilişki kurayım? alelade bir takımlar artık benim için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü