Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hep söylüyorum Ederson çöp bile değil Guardiola denilen keltoşun dünya futboluna kazığı. Kim olursa olsun tüm takımlara sesleniyorum Guardiola denilen eşeğin parlattığı hiçbir oyuncuyu almayın. Güzel bilgi vermişsin Reis sağol Onana bile Ederson çöpünden daha iyi (y)
Ederson orta saha falan olacakken yanlışlıkla kaleci olmuş bence

Yav sardılar yine bize susun hadi kardeşim başka kapıya, ligin daha dördüncü haftası ağlamaya başladılar.Rize,Kasımpaşa,Karagümrük en az ikiniz küme düşersiniz inşallah.

hakemin oyunu devam ettirmesi yanlış, rizeli futbolcu faul yapmış gibi duruyor buradan bakınca.
Bu sene böyle boş muhabbetlere girmeyeceğim ama faul pozisyonunda iki oyuncu birbirini çekiyor. Önce çeken rizeli gibi duruyor. Her şeyi geçtim sahadaki hakemin kararına bırakılması gereken bir pozisyon. VAR müdahalesi ile gol iptal edilecek bir pozisyon değil bence. (GS aleyhine faul denilse bile)

Ofsayt pozisyonun ise aynısı başımıza geldi. Çipli toplarla tam anlamıyla ofsayt sistemine geçilmediği sürece bu tartışmalar devam eder maalesef.

Kulüplerin böyle açıklamalarını da normal buluyorum artık. Taraftarlar bunlara pirim verdiği için büyük küçük fark etmeksizin, maç önü, maç sonu hatta maç arası böyle açıklamalar maalesef normalleşti

Konuşmaya değer tek şey, GS'nin anadolu takımlarına kendi evi veya deplasman fark etmeksizin bu kadar çok pozisyon vermesi. Ve bu takım yaklaşık iki hafta sonra deplasmanda ŞL maçına çıkacak.

Son düzenleme:
Bence İsmail Kartal yanlış karar olur. Kriz anlarında takımı yönetemeyeceği gibi, kendi düşünceleri ve iradesini bırakıp tamamen Ali ağzıyla konuşur ki Ali Koç,, Mou'ya taktik veren adam : ))

Gönderilmesi yanlış karardı, bence getirilmesi de yanlış karar ama bekleyip görelim.

Lammen bize kalıyor gibi, şükürler olsun. Ederson veya Onana çöpünü çakacaklardı.

Çok iyi olur da sanmıyorum ya. Bu arada şunu söyleyeyim. lammens bugün için kesin çözüm değil. En doğru transfer anlamında en iyisi. Bugün için en iyi çözüm Sommer'dir. Donna zaten imkansız.

Gelinen noktada gitmesi en iyi seçenek maalesef. Okan hocanın açıklamalarında da gitme ihtimali artmış gibi anladım. Barış'ın ayrılışı, Kerem'den farklı demiş vs.

40 değil 30 olsa yine de gönderilmeli gitmek istiyorsa.

Bu arada şunu söyleyeyim, GS'nin alacağı pay %75, çünkü %5 payda yetiştirme payı olarak ilk kulübüne gidecek sanırım. Ama bu bilgi ne kadar doğru bilmiyorum.
Önemli değil. Bu noktada önemli olan, senin başarın için mücadele etmek istemeyenle yolları ayırmak.

Bence İsmail Kartal yanlış karar olur. Kriz anlarında takımı yönetemeyeceği gibi, kendi düşünceleri ve iradesini bırakıp tamamen Ali ağzıyla konuşur ki Ali Koç,, Mou'ya taktik veren adam : ))

Gönderilmesi yanlış karardı, bence getirilmesi de yanlış karar ama bekleyip görelim.

Bence en yerinde karar olur çünkü yabancı teknik direktör gelirse alışacak futbolcuları tanıyacak derken bu sene hem lig hem Avrupa gider. İsmail Kartal şu an en doğru isim ama Ali ile olur mu problem orada? Volkan Demirel şu an erken,Aykut zaten olmaz, yeni gelecek başkan kim olursa ona göre teknik direktör getirilmesi gerekiyor aslında başkan adayları hep birlikte karar alması lazım da burası Fenerbahçe futbol aklının olmadığı yer!

• Like
Tepkiler: justahuman
Bu yorum Ismail Kartal hocama destek yorumudur.İsmail Kartal denilince gözlerim doluyor çok seviyorum bu adamı adam gibi adam ya. Fenerbahçemde gördüğüm en büyük problem yabancı hayranlığı! Yabancı teknik direktöre yabancı futbolcuya tapılıyor ama Türk teknik direktör ve Türk futbolcu olursa yerin dibine sokuluyor! Mesela İsmail Kartal neymiş yok 3 defa gelmiş şampiyon yapamamış iyi de nasıl olmuş olaylara da bakmak lazım. İlk senesinde takım şampiyonluğa giderken otobüsü kurşunlanmış. İkinci senesinde Vitor sonrası gelmiş o geldikten sonra takım en güzel futbol oynayan takım olmuş en fazla puan toplayan takım olmuş sonrasında Jesus gelmiş. İsmail hocam Jesus sonrası tekrar gelmiş taş gibi takım kurmuş ligin en iyi oynayan takımı olmuş Ali denilen kansız yüzünden şampiyonluğa giderken takım sabote edilmiş ve 3 puanla şampiyonluk kaybedilmiş. İsmail Kartal zamanında derbilerde çok iyi sonuçlar alınmış. Çok çok iyi denilen,tapılan yabancı teknik direktörlerin derbi sonuçlarına bakılınca yerlerde süründüklerini görürsünüz istatistikler ortada. Şimdi Schmidt ismi ortaya atıldı adamın Hollanda da Portekizde ki derbi sonuçlarına bir baksalar anlarlar adamın ne mal olduğunu ama bizim Fener taraftarı yabancı hayranı olduğu için aklı basmıyor futbola. Biraz da kendi değerlerimize sahip çıkma zamanı İsmail Kartal hocama 2 yıl verelim 2.yılın sonunda şampiyon olamazsa bir daha da gelmesin o kadar söylüyorum. Neyse hayırlısı neyse o olsun ne deyim...

• Love
Tepkiler: Sodex
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü