Sesshomaru
★★
Bu kafa ile sittin sene bize gelemez. Takım arayışında olmalılar yorumculuğu bırakıp kendilerini geliştirmeleri gerektiği zamanda boş işler boş söylemler.
Bu kafa ile sittin sene bize gelemez. Takım arayışında olmalılar yorumculuğu bırakıp kendilerini geliştirmeleri gerektiği zamanda boş işler boş söylemler.
İsmail hocam irfanı yine prime haline getirir alın cengizin hayrını görün :dKerem'in Beşiktaş'a gelmesini isterdim, bize karşı herhangi bir söylemi vb. şeyi yok. Neyse Fener'e h.olsun diyelim. İrfancan'ı bize verin, Cengiz'i de maaşını karşılayarak bize gönderebilirsiniz izin veriyorum. Kanat olmadığından Cengiz bile gözüme çekici gözüküyor![]()
Keşke gelmeseydi bayağı karaktersiz bir topçu ya. Fenere sallayıp duruyordu şimdi Gs ile ilgili fotolarını vs silip geliyor ne güzel. Bir de trnin en büyük kulübüne geldim falan filan ayağı yapmış. Bunu boşuna birkaç farklı kişi dövmemiş zamanında.Bu kadar mı farkeder Fener forması giyince hem adama dönmüş hemde baya gençleşmiş
Bir birini şampiyonlar liginden eledikten sonra erkeklerBu kadar mı farkeder Fener forması giyince hem adama dönmüş hemde baya gençleşmiş
Ya aslında çekici bile gelmiştir şimdi size he, bir de Caner - Ömer Ali Şahiner videosu yapması lazım. Acil ve kesin ama böyle göndermeli möndermeli.Bu kadar mı farkeder Fener forması giyince hem adama dönmüş hemde baya gençleşmiş
Ya mou devam etseydi zaten bize gelme ihtimali vardı, neyse artık biz Cerny alıyoruz artık siz düşünün çek messiyle size 2. bir travma yaşatacağız. 2.kel vakası olarak anılacak Allah izin verirseİsmail hocam irfanı yine prime haline getirir alın cengizin hayrını görün :d
10 kişi kalan Beşiktaş maçı... Cerny hattrickYa mou devam etseydi zaten bize gelme ihtimali vardı, neyse artık biz Cerny alıyoruz artık siz düşünün çek messiyle size 2. bir travma yaşatacağız. 2.kel vakası olarak anılacak Allah izin verirse![]()