Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke gelmeseydi bayağı karaktersiz bir topçu ya. Fenere sallayıp duruyordu şimdi Gs ile ilgili fotolarını vs silip geliyor ne güzel. Bir de trnin en büyük kulübüne geldim falan filan ayağı yapmış. Bunu boşuna birkaç farklı kişi dövmemiş zamanında.
Bende istemiyorum Keremi Reis ama aldı beyinsiz Ali yapacak bir şey yok maalesef...

• Like
Tepkiler: Kenny
Şu kurtarış yüzdelerine bak ya bu herif harbiden kolsuz. Aliii

4e0cok6.jpg
Ali nerde işe yaramayan kaleci futbolcu var alır öyle zeka var kendisinde...

• Like
Tepkiler: Glorfindel
çok sayıda isabetsiz pas yapmış olmamız dışında muazzama yakın futbol oynadık. hiç ama hiç beklemiyordum bugün böyle bir performansı ve galibiyeti. 3 tane attık, nottingham kalecisi çok iyi maç çıkarmamış olsa 3 tane daha atardık. savunmada da neredeyse hatasız oynadık. sahadaki en kötü isim bile(jwp) 7'lik top oynadı. geçen sezon arsenal'i 2-0 yendiğimiz maçtan sonra ilk kez iyi bir whu izledim.

keyiflendim ya❤️💙

• Haha
Tepkiler: Zoro
Kenarda düşünceli Guardiola.. Rodri o kadar çok uyudu ki keşkem bir Gabriel Sara'm olsa diye düşünüyor. Musallat oldu keltoş.

• Haha
Tepkiler: justahuman
Kerem'in Beşiktaş'a gelmesini isterdim, bize karşı herhangi bir söylemi vb. şeyi yok. Neyse Fener'e h.olsun diyelim. İrfancan'ı bize verin, Cengiz'i de maaşını karşılayarak bize gönderebilirsiniz izin veriyorum. Kanat olmadığından Cengiz bile gözüme çekici gözüküyor :D

Sakatlığı olmayan bir cengiz gayet iyidir bu arada. Kafasını futbola vermemiş olsa bile sakat değilse her maç 30 dakika oynatır, katkı da alırsın.

Sakatlığı olmayan bir cengiz gayet iyidir bu arada. Kafasını futbola vermemiş olsa bile sakat değilse her maç 30 dakika oynatır, katkı da alırsın.
Takımda kanat 0 olunca, oynar mı la diyosun ister istemez, istediğimden değil. Sadece potansiyeline karşı umudum var belki Sergen'in elinde yükselir. Ama kronik bir oyuncuya da iyi bir maaş vermemek lazım, ne kadar kariyeri olsa da. Sonra ox gibi çöpleri gönderme konusunda uğraşıp duruyon ha bu adam yerli belki kalır ama maaş yükü az muz değil şu an.

• Like
Tepkiler: Zoro ve justahuman
Fenerbahçemin kadrosu Mourinho olmadan mükemmel çıkmış bence, yavşak mahvetti kulübü. Şampiyonlar liginden kansız Mourinho yüzünden ve Aliden dolayı elendik hala zoruma gidiyor ya Benfica elenmeyecek takım değildi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü