Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe Asensio ve Edersonla anlaşmış. Açık konuşmak gerekirse kesinlikle bu paralara Asensio ve Ederson istemiyorum. Verilen paralar hiç hayra alamet değil bu sürdürülebilir bir plan değil. Bu gidişat kulübün satılmasına ön ayak olmaktır, kulübün temellerine dinamit yerleştirmektir. Ben bu paraların verilmesine son derece karşıyım gidişat hiç iyi değil. Ali Koç'tan bir an önce kurtulmak gerekiyor.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
imdat @justahuman
goztn0o.png

Usta profilinden belli zaten sen TS'lisin. BJK'liler bişi yapmaz : ))

Fenerbahçe Asensio ve Edersonla anlaşmış. Açık konuşmak gerekirse kesinlikle bu paralara Asensio ve Ederson istemiyorum. Verilen paralar hiç hayra alamet değil bu sürdürülebilir bir plan değil. Bu gidişat kulübün satılmasına ön ayak olmaktır, kulübün temellerine dinamit yerleştirmektir. Ben bu paraların verilmesine son derece karşıyım gidişat hiç iyi değil. Ali Koç'tan bir an önce kurtulmak gerekiyor.
Ali Koç'dan kurtulma işi bitti, bu adam koltukta kalmak için dünyaları alır. Seçimi kaybetme şansı kalmadı.

• Sad
Tepkiler: Zoro
bu maç gitti gibi ama bilali izlediğim kadarı ile beğendim bayağı iş yapacak gibi ilerde adam her pozisyonun içinde.

Açıkçası Ederson bence bizim ligde büyük soru işareti. Bunu GS'ye gelmesi kesin gibi yazılırken söylüyordum. Ki size daha yüksek maaş ve bonservisle gelecek. Ama Asensio ihtiyacınız olan bir transferdi.

Kulüplerin ne halt yediği belli değil bu yüzden şu maliyet işlerini geçmek lazım. SÜrekli sermaye arttırıp çözüyorlar meseleyi, bu sermayenin nereden nasıl geldiğini bizim araştırma veya sorgulama ve cezalandırma gücümüz yok. Bu yüzden transferler iyise güzel deyip geçmek lazım.

Ama dediğim gibi Ederson bence baya riskli bir transfer. Kime gelirse gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü