bugün baktım bjk Alanya yı 2020 den beri dep te yenememiş.Takım td değişince bir rüzgar alır iyi oynardı en azından. Valerien Ismael döneminde bile yaşandı bu. Gio ile Gs'yi beşledik, Ole, Bilbao'yu falan ezmişti. Şimdi Alanya karşısında bir bok yapamıyoruz.
Ali Koç'un Fenerbahçe umrunda değil ki, tamamen başkanlığı kurtarmaya yönelik hamleler, oyuncu da göndermediniz, yabancı oyuncu sayınız kaç valla bilmiyorum, tamamen seçim için.Fenerbahçe Asensio ve Edersonla anlaşmış. Açık konuşmak gerekirse kesinlikle bu paralara Asensio ve Ederson istemiyorum. Verilen paralar hiç hayra alamet değil bu sürdürülebilir bir plan değil. Bu gidişat kulübün satılmasına ön ayak olmaktır, kulübün temellerine dinamit yerleştirmektir. Ben bu paraların verilmesine son derece karşıyım gidişat hiç iyi değil. Ali Koç'tan bir an önce kurtulmak gerekiyor.
Just ben Ederson'un büyük bir çöp olduğunu her daim söyleyeceğim bence gerçekten büyük çöp. Bir defa Guardiola eşeğinin atölyesinden çıkan bir oyuncu olmaz yani Edersondan eli yok ya kalecinin eli. Hele yıllık 10 milyon euro para falan yazıktır günahtır biz bu paraları verecek kulüpler değiliz ve bu paraları verecek ülke hiç değiliz. Asensio ihtiyaçtı ama yine verilen paralara acıdığım için sevinemiyorum.Açıkçası Ederson bence bizim ligde büyük soru işareti. Bunu GS'ye gelmesi kesin gibi yazılırken söylüyordum. Ki size daha yüksek maaş ve bonservisle gelecek. Ama Asensio ihtiyacınız olan bir transferdi.
Kulüplerin ne halt yediği belli değil bu yüzden şu maliyet işlerini geçmek lazım. SÜrekli sermaye arttırıp çözüyorlar meseleyi, bu sermayenin nereden nasıl geldiğini bizim araştırma veya sorgulama ve cezalandırma gücümüz yok. Bu yüzden transferler iyise güzel deyip geçmek lazım.
Ama dediğim gibi Ederson bence baya riskli bir transfer. Kime gelirse gelsin.
Ali Koç bizim başkanımız olsa 10 sene üst üste falan şampiyon olurduk, finansal güç çok önemli.Üstüne Asensio ve Ederson çekecek ama hala sevilmiyor... Daha nasıl yaranacak bu adam taraftarına.
Alın Reis valla hiç düşünmeden alın sizin olsunAli Koç bizim başkanımız olsa 10 sene üst üste falan şampiyon olurduk, finansal güç çok önemli.
Usta profilinden belli zaten sen TS'lisin. BJK'liler bişi yapmaz : ))