Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su transfer dönemi bitsin allahtan başka bir şey istemiyorum Rodrigo yu falan mı kiralıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar ilkaydan da hakandan da edersondan da çok sıkıldık

• Like
Tepkiler: Zoro
Takım td değişince bir rüzgar alır iyi oynardı en azından. Valerien Ismael döneminde bile yaşandı bu. Gio ile Gs'yi beşledik, Ole, Bilbao'yu falan ezmişti. Şimdi Alanya karşısında bir bok yapamıyoruz.
bugün baktım bjk Alanya yı 2020 den beri dep te yenememiş.

Fenerbahçe Asensio ve Edersonla anlaşmış. Açık konuşmak gerekirse kesinlikle bu paralara Asensio ve Ederson istemiyorum. Verilen paralar hiç hayra alamet değil bu sürdürülebilir bir plan değil. Bu gidişat kulübün satılmasına ön ayak olmaktır, kulübün temellerine dinamit yerleştirmektir. Ben bu paraların verilmesine son derece karşıyım gidişat hiç iyi değil. Ali Koç'tan bir an önce kurtulmak gerekiyor.
Ali Koç'un Fenerbahçe umrunda değil ki, tamamen başkanlığı kurtarmaya yönelik hamleler, oyuncu da göndermediniz, yabancı oyuncu sayınız kaç valla bilmiyorum, tamamen seçim için.

Açıkçası Ederson bence bizim ligde büyük soru işareti. Bunu GS'ye gelmesi kesin gibi yazılırken söylüyordum. Ki size daha yüksek maaş ve bonservisle gelecek. Ama Asensio ihtiyacınız olan bir transferdi.

Kulüplerin ne halt yediği belli değil bu yüzden şu maliyet işlerini geçmek lazım. SÜrekli sermaye arttırıp çözüyorlar meseleyi, bu sermayenin nereden nasıl geldiğini bizim araştırma veya sorgulama ve cezalandırma gücümüz yok. Bu yüzden transferler iyise güzel deyip geçmek lazım.

Ama dediğim gibi Ederson bence baya riskli bir transfer. Kime gelirse gelsin.
Just ben Ederson'un büyük bir çöp olduğunu her daim söyleyeceğim bence gerçekten büyük çöp. Bir defa Guardiola eşeğinin atölyesinden çıkan bir oyuncu olmaz yani Edersondan eli yok ya kalecinin eli. Hele yıllık 10 milyon euro para falan yazıktır günahtır biz bu paraları verecek kulüpler değiliz ve bu paraları verecek ülke hiç değiliz. Asensio ihtiyaçtı ama yine verilen paralara acıdığım için sevinemiyorum.

• Like
Tepkiler: justahuman
beşiktaş gelip gelip pozisyon yaratamıyor. alanya kontra ile bir geliyor pozisyon oluyor. mourinhonun fenerde hayalini kurduğu futbol resmen

• Haha
Tepkiler: Zoro
Mou ya tazminat verince Kerem alınınca şampiyonlar liginden elenince ekstra para mı verildi. Fb bu transferleri nasıl yapıyor? Mou mu engel oluyordu. Finansal fair play yalan oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü