Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuna kadar katılıyorum her şey bombok ülkede, nefret ettirdiler her şeyden Red. Ülkede bir şey de iyi olmaz mı ya :mad: Dediğin gibi artık rahat uyutmak için milleti futbola baya yatırım yapıyorlar daha doğrusu transferlere Redim Allah sonumuzu hayretsin ne deyim.
Daha önce de baya futbol falan konuşulurdu da artık başka hiçbir şey konuşulmuyor resmen ya futbol ya reis xD

• Like
Tepkiler: Zoro
bugün baktım bjk Alanya yı 2020 den beri dep te yenememiş.

Maçları yenersin kaybedersin, isteksizlik ve iştah başka bir şey. Td değişince en azından yalandan daha istekli olur insan. Bunlarda o da yok. Sergen de programda bu oyunculardan olmaz, kes başkasını oynat dediği kim varsa ya oynattı ya da oyuna aldı. Hani neşter vurmak gerekiyordu? :D Üstelik sen bu takımın alt yapısından çıkmış adamsın, beğenmediğin oyuncuları kadroya almak yerine onları alsana, yönetime de mesajını vermiş olursun hem.

Uzaktan her futbolcuyu kötüledi, ağzına sıçtı ve şimdi onu dinlemesini bekliyor. Onlardan medet umuyor.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Daha önce de baya futbol falan konuşulurdu da artık başka hiçbir şey konuşulmuyor resmen ya futbol ya reis xD
Neyse one piece iyi gidiyor bu aralar. Allahtan alpamış yorumları görmüyorum da(Zaten hep lütfü övüyor) daha mutluyum ya. Red Reis one piece yorumların hep mi doğru olur sonuna kadar haklısın 😃 (y)

Fener bu sene 3 tane kanat oyuncusu aldı bizim kanat oyuncu sayımız 0. GS'de kanat var, bizim kanat sayısı 0 şu an. Rashica sakat, Arroyo gidiyor.

Tüm yaz boyunca sadece 3 transfer yaptık, şaka gibi. İnsanın aklı almıyor.

Maçları yenersin kaybedersin, isteksizlik ve iştah başka bir şey. Td değişince en azından yalandan daha istekli olur insan. Bunlarda o da yok. Sergen de programda bu oyunculardan olmaz, kes başkasını oynat dediği kim varsa ya oynattı ya da oyuna aldı. Hani neşter vurmak gerekiyordu? :D Üstelik sen bu takımın alt yapısından çıkmış adamsın, beğenmediğin oyuncuları kadroya almak yerine onları alsana, yönetime de mesajını vermiş olursun hem.

Uzaktan her futbolcuyu kötüledi, ağzına sıçtı ve şimdi onu dinlemesini bekliyor. Onlardan medet umuyor.
Adam oyuncu mu yaratsın , elindeki en iyileri kullanıyor işte.

Gerçekten size en çok kanat lazımken neden yönetim kanat oyuncusu transfer etmiyor?
OGS'yi yemek için yaptıklarını düşünüyorum. Böylelikle Sergen Beşiktaş'ına kavuştu. Diğer türlü bir ara göndermek istediler, taraftarlar falan işin içine girdi. Şimdi bakıyorum, bile bile kanat alınmamış. Çünkü yaz kampında orada olan kişiler Serdar Adalı'nın hocadan memnun olmadığını gözlemlemişler. Neyse söylenecek çok şey varda Allah'tan milli araya girdik yoksa Beşiktaş gündemi hala sinir bozucu olurdu. Zaten benim futboldan en keyif aldığım kısım transferler bakalım şu 13-14 günlük süreçte min 3 tane kanat lazım bize. Fener'de Oğuz Aydın, İrfancan, Nene, Kerem, Asensio aldı. Bizde Arroyo gidiyor, Rashica gitmek istiyormuş. Elde kalan 0.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü