Marshall D Teach
★★★★
Paramız var kasada paramız var diyen Yönetim o paraya doğru şişe şişe soğuk suları diklesin şimdi hava atarken balon gibi patladılar.
Ustam şimdi west Hami falan bosver de iki transfer indirip bir de keremi gsye sallatınca taraftar yine Ali Koça büyük başkan demeye başlamış sosyal medyada. Bu adam eylülde gitmeyecek gibi sonsuza kadar mülteci kalacağız ahrazbahçeliler yüzünden napcaz...
Gidecek abi lamı cimi yok bu kansızdan sonsuza kadar kurtulmamız lazım. Ali seçilirse ahrazbahçeliler olarak mülteci gibi diğer takımları destekleyecez mecburen Allah korusun tabi!!!Ustam şimdi west Hami falan bosver de iki transfer indirip bir de keremi gsye sallatınca taraftar yine Ali Koça büyük başkan demeye başlamış sosyal medyada. Bu adam eylülde gitmeyecek gibi sonsuza kadar mülteci kalacağız ahrazbahçeliler yüzünden napcaz...
Görsel attım olmadı, yarrahimin bashi ..
Hocam çok pişman çok pişman...
Allah razı olsun Reis böyle düşünüyorsan işin gücün rast gitsin. Fahri de olsa Westham taraftarı değilim o zamanvalla ben sizin iyiliğinizi istedim ama yok ben acı çekmekten zevk alan bir manyağım diyorsanız eğer her daim aramızda yer var size.