Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde en çok bir Westham taraftarının beni kabul etmemesi koydu. Fenerbahçeliyiz kardeşim Suriyeli değiliz @Crocus @Kenny :cautious:
Ustam şimdi west Hami falan bosver de iki transfer indirip bir de keremi gsye sallatınca taraftar yine Ali Koça büyük başkan demeye başlamış sosyal medyada. Bu adam eylülde gitmeyecek gibi sonsuza kadar mülteci kalacağız ahrazbahçeliler yüzünden napcaz...

• Sad
Tepkiler: Zoro
Ustam şimdi west Hami falan bosver de iki transfer indirip bir de keremi gsye sallatınca taraftar yine Ali Koça büyük başkan demeye başlamış sosyal medyada. Bu adam eylülde gitmeyecek gibi sonsuza kadar mülteci kalacağız ahrazbahçeliler yüzünden napcaz...
Gidecek abi lamı cimi yok bu kansızdan sonsuza kadar kurtulmamız lazım. Ali seçilirse ahrazbahçeliler olarak mülteci gibi diğer takımları destekleyecez mecburen Allah korusun tabi!!!

• İmza
Tepkiler: Kenny

Şuan için uğraştıkları şey, Lammens'e yapılan maaş teklifini arttırıp, PL'ye gitmesini engellemek. Bu hem kolay değil hem de taraftar sene sonu memnun kalmayabilir.

Nereden bakarsan bak Lammes Ederson'dan çok daha iyi bir transfer olur, Sommer'den de öyle. Ama kısa vadede bu sene için bakarsak, sene sonu GS bu transferden memnun olmayabilir. Sabredilirse 10-15 senemizi kurtarır ama şu gerçek ki şuan GS'nin beklediği şey, gelecek kalecinin performansıyla ŞL'ye damga vurması. Bunu zaten Ederson yapamaz ama Lammens'in de yapacağını sanmıyorum.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
valla ben sizin iyiliğinizi istedim ama yok ben acı çekmekten zevk alan bir manyağım diyorsanız eğer her daim aramızda yer var size.
Allah razı olsun Reis böyle düşünüyorsan işin gücün rast gitsin. Fahri de olsa Westham taraftarı değilim o zaman 😂

• Like
Tepkiler: akira

Neyse canım en azından gelmeden ben bu takımla 50 kupa alırım vs. demedi.Takımı kötülüyordu hala kötülüyor ki transfer sezonu lig için devam ederken biraz da mantıklı bu durum.
Ama tek faydasının camiayı gaza getirip bunun da takıma serayet etmesi olacağını düşündüğüm Sergen'in Alanya gibi bu sene çok kötü olduğu söylenilen takımdan 2 yiyip hiç gol atamaması büyük eksi yazdı. Ama hiç bir şey bitmiş değil. Lig için iyi transferler yaparsa GS ve FB avrupada yıpranırken aradan sıyrılabilirler ama Trabzon da çok ciddi rakip olacak gibi duruyor. Lig açısından umut verici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü