Futbol Sohbet

Yerli oyuncuyu destekliyorlar diye yorumladım
Doğuştan kolsuz, huzur evi yaşı gelmiş, yabancılara vakıf olan FB'yi örnek alsaymış keşke : P

Şaka bir yana maliyetinden bağımsız Fener kaleci sorununu çözdü bence. Kadro kalitesi olarak kendisini zorlamayan takımlara karşı oyunu yükselten bir transfer. Uefa'da bir iki maç sıkıntı olur. Sadece. Derbilerde de iyi performans gösterirse pişman olmaz fener.

• Wow
Tepkiler: Crocus
meksika, rusya, katar, türkiye ve arabistan'da transfer dönemi yaklaşık 2 hafta daha açık. bakalım avrupa kulüpleri, elden çıkartamadıkları posası çıkmış topçularını kime ve kaça çakacak?

Doğuştan kolsuz, huzur evi yaşı gelmiş, yabancılara vakıf olan FB'yi örnek alsaymış keşke : P

Şaka bir yana maliyetinden bağımsız Fener kaleci sorununu çözdü bence. Kadro kalitesi olarak kendisini zorlamayan takımlara karşı oyunu yükselten bir transfer. Uefa'da bir iki maç sıkıntı olur. Sadece. Derbilerde de iyi performans gösterirse pişman olmaz fener.
Fener'in kadro gençleşti be ustam... Bu sene tek sıkıntı 8 transferi gibi gözüküyor fb için. yedek bile iş görebilir. Yada sebo tamamen oraya adapte edilir bilemiyorum... GS'de ise CL için tek sıkıntı şuan sanırım defans bölgesindeki kişi sayısı ve barış alper olayı. Lookman gelirse yine fark açılır ama

• Like
Tepkiler: justahuman
FB'nin yeni hocasını ve oyununu görmek lazım. Kimseyi getirmezlerse Ali Koç tek başına takımı şampiyonluğa taşır.

TS çok iyi başlamıştı. Ama Uğurcan'ı alarak önümüzü açtık. BJK'den de bir cacık olmayacak gibi. Beklenenin ötesinde harcama yaptılar ve sadece ligde yarışacaklar ona rağmen umut yok gibi. Tabii transfer sezonu devam ediyor. Daha bu takıma Cengo katılacak : ))

Yine GS-FB yarışı olacak gibi ama ne kadar yarış olacak kimin lehine olacak henüz erken. En azından bi 10 hafta geçmesi lazım ama GS'nin ŞL maçları sebebiyle sezonun ilk kısmı asıl belirleyici olan olacak.

Bol bol kayrılma + min 18 penaltı + rakiplere gösterilecek 12 kırmızı bekliyorum. Bu penaltı ve kartların en az yarısı direkt sonucu getiren müdahaleler olmalı. Kerem Aktürkoğlu karşılığında az bile. Hesaplarıma göre hakkımızı yemez bu ödemeleri yaparlarsa 2 puan önde şampiyon oluyoruz : P

12 kırmızının 2'si gitti. 18 penaltının da 2'si gitti. :D

Biz ligi ilk üçte bitirelim de Samsun başkanı sussun yeter bana bu sezon :D

• Haha
Tepkiler: justahuman
Gittim FFP kuralına baktım, bu sezon gelirinin en fazla yüzde 80'ini maaş ve bonservise harcayabilirsin diyor
City ile Psg gelirinin 10 katı harçama yaptılar yıllarca FFP sadece adı var uygulayan yok. Para zamanında yatıyorsa kimse nereden geldiğini umursamıyor. Tr büyükleri son transfer maliyetlerinin yarısı sponsor destekli.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
rizespor, yahia fofana'yı bonservis ödemeden transfer etmiş. bu kaleci, 24-25 sezonu kaleci istatistiklerinin bir çoğunda kafaya oynuyordu. 25 yaşında olan ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan adamı beleşe niye saldı acaba angers?
GG2pmp2WMAAlFjH.jpg

• Like
Tepkiler: LoveCook

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü