Futbol Sohbet

Tl 3 yıldır real anlamda epey degenlendi o yüzden rakam yukarda. Asıl gerçek olan satınalma gücü, 10 yıl öncesinden kötü. fenerlilere bunu anlatamazyız tabi o ayrı. :D
Kardeşim tl 3 yıldır güçlendi dedikten sonra beni kaybettin.
Artık eminim ya. RTE bunlara kesenin ağzını açtı. Fb de dahil buna. Toplumsal olayları sabunlama aracına çok keskin bir dönüş yaptı Trland futbolu.
Fakirin çükü gibi bir şey oldu bizde futbol, vatandaşın elindeki tek şey xD

• Haha
Tepkiler: Zoro ve Hidalg0
Donaruma 35, bizim laz şişirmesi vasat 27,5. Türk futbol tarihinin en büyük kazığı.

Ederson biz 8 anlaşmıştık fener 11 vermiş. Sezon başında Berke yi al atur işte.

Uyuduk uyandık hala tam olarak ayıkamadık Uğurcan transferini en son Osimhen'i kiraladığımızda böyle olmuştu. İlkay'ın uçak kalkmış izleyen yok BJK'den 5 yediğimiz gün gelen Sara gibi oldu koskoca İlkay

İlkay sahada ciddi bir IQ artışına sebep olacak. Sane'nin performansının artmasına da sebep olabilir.

Ama asıl ihtiyacımız olan sol stoper ve Lemina'dan formayı alacak transfer gelmedi.

Ligde toreira-sara-ilkay la da çıkarsın da önemli olan ŞL

Son düzenleme:

Fakirin çükü gibi bir şey oldu bizde futbol, vatandaşın elindeki tek şey xD
Süreç baya kasıtlı ilerletiliyor ya. Politik çizgiden ayrı düşünmek saçma. Ama o mabedlerin de başlarına yıkıldığı günler gelecek☮️

Reyiz Allah aşkına kripto Akp'li ler gibi telefondan ekonomi iyi kötü yorumu yapma bana. Ulan siz fenerliler herşeyi yanlış anlıyorsunuz. Real anlamda değer kazandı dedik, istersen bir google grafiklere bak.

• Haha
Tepkiler: redteror
Süreç baya kasıtlı ilerletiliyor ya. Politik çizgiden ayrı düşünmek saçma. Ama o mabedlerin de başlarına yıkıldığı günler gelecek☮️
Yalnız @Hidalg0'ya şu yönden katılıyorum ülkenin nüfuzu baya fazla ve fanatikleşme çok üst seviyeye çıktı son yıllarda haliyle gelirleri yükselmiş olabilir belli ölçüde. Tabi bu 150-200 milyon euro harcayacak seviye mi bence değil ama öyle diyen arkadaşlara da kızacak değilim sonuçta menzile 50km ötede yaşıyorum insanlar her hafta tövbeye gidip geliyor xD

• Haha
  • Love
Tepkiler: Zoro ve Hidalg0
Planlamanın bokluğuna bak. Sezon başında Kwp gibi bir adamla anlaşmana rağmen onu getireme ve az kalsın Emerson Royal gibi bir çöpü almaya çalış. Sonrasında sağ beki Taylan ve Rashica yap, hocan da Taylan yerine çöp dediği Svensson'u oynatsın. :D

Cengiz'i de çakmaya çalışıyorlar. @Nebukadnezar @count alucard @Tiksav Lee Lüe falan Sergen'i net gazlıyordur, hocam seni Cengiz'i adam edersin, senin ellerinde eskiye döner diye.

Ole kovulduğunda zaten Beşiktaş menajerlerin çakma yeri oldu. Umarım kulüp batar da bir arap satın alır

• Sad
Tepkiler: Zoro

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü