Futbol Sohbet

İlkay sahada ciddi vir IQ artışına sebep olacak. Sane'nin performansının artmasına da sebep olabilir.

Ama asıl ihtiyacımız olan sol stoper ve Lemina'dan formayı alacak transfer gelmedi.

Ligde toreira-sara-ilkay la da çıkarsın da önemli olan ŞL
Ben artık işin nereye gittiğini kestiremiyorum cidden Singo transferinden beri bir mantığa oturtamadım. Topa sahip olan bir takım olmak istiyorlar ama Uğurcan'la mevcut stoper hattı ile olacak iş değil bence. Ederson Hakan combosu kotarırdı belki.. Büyük bütcelerle küçük takım oyununa devam.

• Like
Tepkiler: justahuman
Yalnız @Hidalg0'ya şu yönden katılıyorum ülkenin nüfuzu baya fazla ve fanatikleşme çok üst seviyeye çıktı son yıllarda haliyle gelirleri yükselmiş olabilir belli ölçüde. Tabi bu 150-200 milyon euro harcayacak seviye mi bence değil ama öyle diyen arkadaşlara da kızacak değilim sonuçta menzile 50km ötede yaşıyorum insanlar her hafta tövbeye gidip geliyor xD
Yaw sokakta farklı formadan insan görünce dövülmüyor artık, nasıl fanatikleşme artmış olabilir reis xd

Yalnız @Hidalg0'ya şu yönden katılıyorum ülkenin nüfuzu baya fazla ve fanatikleşme çok üst seviyeye çıktı son yıllarda haliyle gelirleri yükselmiş olabilir belli ölçüde. Tabi bu 150-200 milyon euro harcayacak seviye mi bence değil ama öyle diyen arkadaşlara da kızacak değilim sonuçta menzile 50km ötede yaşıyorum insanlar her hafta tövbeye gidip geliyor xD
Hem futbol piyasasının enflasyonu yüksek hem de pandemiden sonra zengin ile fakirin arası daha da açıldı, bu bizim yöneticilerin falan cepleri inanılmaz para ile doldu, he bunun TR ligi özelinde hiçbir reel karşılığı yok, bu kadar anormal para harcanması akla yatkın değil, bu ülkenin hangi kurumunda siyaset yok da, futbol gibi ülke gündemini tek başına belirleyen bir şey de olmayacak? Bunu hiçbir kulübü ayrı tutmadan söylüyorum,bir iki seneye yine bankalar birliği gibi bir şey kurup, buna girmeyi de zafer gibi anlatırlar, biz de yeriz afiyetle.

• Like
Tepkiler: redteror
Yalnız Beşiktaş gerçekten tüm takım taraftarları için ortak nokta gibi bir şey oldu ama bu konuda @Kenny @Crocus ve bana teşekkür etmemeliler çünkü Beşiktaş'ı bu konuda ön plana biz çıkardık...

• Love
Tepkiler: Crocus
Yaw sokakta farklı formadan insan görünce dövülmüyor artık, nasıl fanatikleşme artmış olabilir reis xd
Fanatikliği niye hemen holiganlığa çevirdin keko ? Fanatik adam maçları izleyen, forma alan, takıma maddi ve manevi destek veren kişiler çok arttılar. Konuşulacak konuların azalmasından mıdır nedir son dönem futbol hariç konuşulan konu sayısı bile 1-2 en fazla.

İnter, Hakan'ı ŞL'ye eklenmesine izin vermek istemiyor gibi duruyor. Yüksek bonservis çekiyor. Bu yüzden liste kapanmadan Hakan gelemeyecek gibi.

Hem futbol piyasasının enflasyonu yüksek hem de pandemiden sonra zengin ile fakirin arası daha da açıldı, bu bizim yöneticilerin falan cepleri inanılmaz para ile doldu, he bunun TR ligi özelinde hiçbir reel karşılığı yok, bu kadar anormal para harcanması akla yatkın değil, bu ülkenin hangi kurumunda siyaset yok da, futbol gibi ülke gündemini tek başına belirleyen bir şey de olmayacak? Bunu hiçbir kulübü ayrı tutmadan söylüyorum,bir iki seneye yine bankalar birliği gibi bir şey kurup, buna girmeyi de zafer gibi anlatırlar, biz de yeriz afiyetle.
Benim kardeşler gsli, uğuru aldık ama kdvyi falan ödemiyoruz diye övünüyorlar sanki güzel bir şeymiş gibi hahahaha

• Haha
Tepkiler: RedAcT

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü