Glorfindel
★★★★★
Göztepe tercihin şaşırtmadı. Sarı kırmızı he :dGöztepe'den devam.
Göztepe tercihin şaşırtmadı. Sarı kırmızı he :dGöztepe'den devam.
Hakan 6 numara İlkay 8 ve 10a daha yakın genelde gizli forvet de oynayabiliyor ceza sahası içine koşu atıp defansı dağıtıyor,hatta city nin bazı maçlarında geçen sene hücumun sağında bile oynadı aynı oyuncular değil ama fizik gücü ve tempo olarak birbirine yakın oyuncular ikisi birden geldiği senaryoda ikisi birden aynı anda sahada olmaz içerideki lig maçlarında belki.Hem Hakan hem İlkay sahadayken sığırpres yapamaz.Avrupa maçlarında Toreira dan çıkamaz diğer 2 pozisyona lemina hakan ilkay sara dan bir kombinasyon yapar.Akıl mantık sahibi bir insan bana Gs'nin neden Hakan ile İlkkan'ı aynı anda aldığını söyleyebilir mi ? Saçma değil mi bu, ikisinden biri yeter zaten neredeyse aynı tür oyuncular.
Hakan gerekirse Şl listesine yazmayın genede alın haberlerinin saçmalığına hiç girmemek gerek bu adam şl de lazım zaten akşam liste verilene kadar yetişmezse o iş biter.İnşallah doğrudur. Bu piyasada normal. Umarım kaçırmazlar bu fırsatı. Hakan ŞL'de listede olmalı
En basit mantık şöyle anlatıyım. İlkay dar alancı/inceci, Hakan uzun mesafe top atıcı, geri oyun kurucu. ilkay topu önde pressle kazanır, Hakan pozisyon bilgisi ile pas arasıyla kazanır. Kısaca hakan 1. ve 2. bölgeyi bağlar, İlkay 2. ve 3'ü.Akıl mantık sahibi bir insan bana Gs'nin neden Hakan ile İlkkan'ı aynı anda aldığını söyleyebilir mi ? Saçma değil mi bu, ikisinden biri yeter zaten neredeyse aynı tür oyuncular.
Ankaragücü de olur ama ligdekilere kan kusturması lazım tercihin.Göztepe tercihin şaşırtmadı. Sarı kırmızı he :d
Üçün birini daha dün almadık ya, bugün de mi üçün biri..Sosyal medyada Lookman cimboma ile Hakan cimbomacılar kapışıyor hakancılar 430bin tweet Lookmancılar 100bin tweet.İkisinden birisini alacak olsalar hangisi daha çok katkı verirdi acaba? Lookman daha janjanlı daha çok gol ve asist sunar ama Hakan da topa sahip olmada top kaybını azaltmada geçiş hücumu yememe konusunda seviye atlatır.Saatler kaldı sürenin bitmesine tahminim Lookman alacaklar sürpriz ikisini birden almaları olma ihtimali en yüksek olan üçün birini almaları![]()
Bana kalsa ben de sadece birinin alınması ve onun da Hakan olması gerektiğini düşünüyorum. GS'nin kadrosu çok dar ama Hakan dışında bir tane de potansiyelli yatırımlık oyuncu alıp geniş rotasyon yapmak daha doğru olurdu. İlkay ile kadro genişletmek elbet mantıksız çünkü maaliyetli ama bir maaşı olacak işte. Hakan ve İlkay'ın tam olarak aynı da olduğunu da söyleyemeyiz.Akıl mantık sahibi bir insan bana Gs'nin neden Hakan ile İlkkan'ı aynı anda aldığını söyleyebilir mi ? Saçma değil mi bu, ikisinden biri yeter zaten neredeyse aynı tür oyuncular.
Dün az daha kalecisiz kalıyordun Milli takımın kalecisini en iyi yerli kaleciyi çektin işte daha ne yapsın yağlı suratÜçün birini daha dün almadık ya, bugün de mi üçün biri..