Futbol Sohbet

Yalnız Beşiktaş gerçekten tüm takım taraftarları için ortak nokta gibi bir şey oldu ama bu konuda @Kenny @Crocus ve bana teşekkür etmemeliler çünkü Beşiktaş'ı bu konuda ön plana biz çıkardık...

Beşiktaşımda Trabzonlu mülteci istemiyorum Beşiktaş biz doğuştan orijinal Beşiktaşlılarındır @Crocus

Akıl mantık sahibi bir insan bana Gs'nin neden Hakan ile İlkkan'ı aynı anda aldığını söyleyebilir mi ? Saçma değil mi bu, ikisinden biri yeter zaten neredeyse aynı tür oyuncular.
Hakan 6 numara İlkay 8 ve 10a daha yakın genelde gizli forvet de oynayabiliyor ceza sahası içine koşu atıp defansı dağıtıyor,hatta city nin bazı maçlarında geçen sene hücumun sağında bile oynadı aynı oyuncular değil ama fizik gücü ve tempo olarak birbirine yakın oyuncular ikisi birden geldiği senaryoda ikisi birden aynı anda sahada olmaz içerideki lig maçlarında belki.Hem Hakan hem İlkay sahadayken sığırpres yapamaz.Avrupa maçlarında Toreira dan çıkamaz diğer 2 pozisyona lemina hakan ilkay sara dan bir kombinasyon yapar.

• Like
Tepkiler: redteror
Akıl mantık sahibi bir insan bana Gs'nin neden Hakan ile İlkkan'ı aynı anda aldığını söyleyebilir mi ? Saçma değil mi bu, ikisinden biri yeter zaten neredeyse aynı tür oyuncular.
En basit mantık şöyle anlatıyım. İlkay dar alancı/inceci, Hakan uzun mesafe top atıcı, geri oyun kurucu. ilkay topu önde pressle kazanır, Hakan pozisyon bilgisi ile pas arasıyla kazanır. Kısaca hakan 1. ve 2. bölgeyi bağlar, İlkay 2. ve 3'ü.

• Like
Tepkiler: redteror
Sosyal medyada Lookman cimboma ile Hakan cimbomacılar kapışıyor hakancılar 430bin tweet Lookmancılar 100bin tweet.İkisinden birisini alacak olsalar hangisi daha çok katkı verirdi acaba? Lookman daha janjanlı daha çok gol ve asist sunar ama Hakan da topa sahip olmada top kaybını azaltmada geçiş hücumu yememe konusunda seviye atlatır.Saatler kaldı sürenin bitmesine tahminim Lookman alacaklar sürpriz ikisini birden almaları olma ihtimali en yüksek olan üçün birini almaları :D
Üçün birini daha dün almadık ya, bugün de mi üçün biri..

• Haha
Tepkiler: justahuman
Bana kalsa ben de sadece birinin alınması ve onun da Hakan olması gerektiğini düşünüyorum. GS'nin kadrosu çok dar ama Hakan dışında bir tane de potansiyelli yatırımlık oyuncu alıp geniş rotasyon yapmak daha doğru olurdu. İlkay ile kadro genişletmek elbet mantıksız çünkü maaliyetli ama bir maaşı olacak işte. Hakan ve İlkay'ın tam olarak aynı da olduğunu da söyleyemeyiz.

Hakan daha esnek ama İlkay arkası sağlam takımda 8-10 forvet arkası falan oynar. Yunus veya Sane olmadığında onlardan biri kanatta iken İlkay forvet arkasında oynayan adam olur. Ligde ise ilkay da 8'i yedekleyebilir.

Hakan ise yanında daha defansif bir adam varken kesici defansif rolünü de oynayabilir merkezde.

Dediğim gibi sadece birini almak bence de daha mantıklıydı ama ikisinin de yaşı var, ikisi de bir çok maçı kaçıracak oyunlar. Maliyetlerinden bağımsız ikisi de önemli transfer. İlkay 6-7 maaş vermiyorlarsa çok problem değil. Bana göre İlkay için 5M maaş bile çok da. Geldiğimiz nokta maalesef ortada.

ŞL'de ikisi birden sahada olabilir mi? Tek forvet oynarken ve sane veya yunus sahada yokken belki. Onun dışında pek sanmıyorum. Ki hakan gelse bile listeye yetişmesi zor gözüküyor

Üçün birini daha dün almadık ya, bugün de mi üçün biri..
Dün az daha kalecisiz kalıyordun Milli takımın kalecisini en iyi yerli kaleciyi çektin işte daha ne yapsın yağlı surat :D Dün iyiydi kalecisiz kalmaktan iyidir üçün birini bugün bekliyorum transfer dönemi kusursuz bitmemeli bu bize yakışmaz illa bir bokluk olmalı.

• Haha
Tepkiler: RedAcT

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü