Futbol Sohbet

Ben hala Hakan ve Lokman işinin olacağını sanmıyorum ya. Hakan için taraftar yangın yapıyor ama iyi kötü bir haber düşerdi. Bizimkilerin Hakan’ı almayı düşündüğünü sanmıyorum.

Barışın kalacağı senaryoya gidiyor durum. Bu durumda Lokman’ı da almayız. Barış mentali toplarda iyi top oynar diye beklentiye gireriz.

• Haha
Tepkiler: justahuman
vay anasını... nevzat aydın işkembeden sallamıyorsa eğer fener, 3 temmuzda transfer etmek istemiş uğurcan'ı... ali koç'un ya zihinsel sorunları var ya da iki kulüp taraftarları arasında gerçek anlamda savaş çıkartmak istemiş😂😂

Hakan'a son anda fener girse inflak ederim

Valla Hakan'a bekle dediler diye, duygusal tribe giren hakan, şu noktada bile alınmazsa GS düşmanı olup FB yapabilir.

Adam neredeyse bonservisimi ben ödeyeceğim diyecek. Ama GS tarafında bazı yöneticiler taş koyuyor, almayalım, devre arasında ŞL'de devam edersek alalım falan diyorlar. Devre arasında Avrupa'da yoluna devam eden Fener'e gelecek gibi gözüküyor

• Haha
Tepkiler: Crocus
Mal yönetim bu barışa kim bir daha 40 50 milyon euro verecek? Sat gitsin ederinin en az 2 katına okutuyorsun ve piyasası gerçekten 50 60 milyon olan lookmanı çekiyorsun. Upgrade in güzelliğine bak hala ne tatava yapıyorsun yav.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü