Futbol Sohbet

9 saat falan kaldı. Gece 1 son.

İlkay harici herhangi biri listeye yetiştirilemez gibi duruyor. Umarım yerli de olsa bir sol stoperi yedek olarak da olsa listeye koyarlar.

Elimizde Apo'nun yedeği yok. Sakat değilse Jacops falan oynatırsın ama sıkıntı gerçekten. Hadi Apo'nun önğne geçtim ama arkasına en azından bir sol stoper yetiştirin. Bunun cezası var, sakatlığı var vs. vs

İlkay harici herhangi biri listeye yetiştirilemez gibi duruyor. Umarım yerli de olsa bir sol stoperi yedek olarak da olsa listeye koyarlar.

Elimizde Apo'nun yedeği yok. Sakat değilse Jacops falan oynatırsın ama sıkıntı gerçekten. Hadi Apo'nun önğne geçtim ama arkasına en azından bir sol stoper yetiştirin. Bunun cezası var, sakatlığı var vs. vs
Lookman, Hakan ve sol stoper üçlüsünden en az ikisini yetiştirmezse mevzu çıkar.

Ana rotasyon stoper için bence Davinson-Apokerim-Singo, yedek için de Metehan,Arda,Kaan/plase Lemina, ben stoper alınacağını düşünmüyorum açıkçası, belki 23 yaş altı biri alınır ama onun da bugün alınacağını hiç düşünmüyorum, yabancı limiti açık ama bu saatten sonra sana kimse iyi yabancısını vermez, yaprak da kımıldamıyor dedikodu olarak, bence CL listesi için transferi kapattık duruyor.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Lookman ı ya Gs ya Fb alacak gibi.Gs de Barış gider solda Lookman oynar ama Fb de konumlandıramıyorum Kerem de Lookman da solda ikisi de sağda oynamayı seven oyuncular değil çok verimli olmuyorlar. Forvet arkası desen orada asensio ve talica var.Zaten Fb nin bunları çok düşündüğünü şuan sanmıyorum çünkü burada asıl amaç ikinci bir Osimhen vakası yaşamamak rakibe böyle bir silah vermemek.Kim alırsa şampiyonluk için bir adım öne geçer.Şuan haberlere göre iki takım da Lookmanın menajerin kucağında ve maaş konusunda açık artırma yapıyorlar genelde bu tip savaşları Fb kazanır Dursun rakibin veridğnin fazlasını vereyim olayını hiç sevmiyor ama Ali nin en sevdiği şey.O yüzden 2 gündür Gs için ismi geçerken bir anda Fb anlaşıldı paylaşırsa şaşırmam.

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa
Usta çok gaza geldim eğer başını alırsak harbi üzülücem ya. Osimhenden sonraki en büyük transfer olur
Sen gene de çok sevinme dua et de Fb çekmesin ben bize gelmemesine razıyım artık bunu Fb bize bırakmaz Atalanta nın talebi her takıma aynıdır zaten ama oyuncuya gerekirse saçma sapan bir maaş verirler Ederson un 11 milyonu gibi genede bize bırakmazlar.

Sen gene de çok sevinme dua et de Fb çekmesin ben bize gelmemesine razıyım artık bunu Fb bize bırakmaz Atalanta nın talebi her takıma aynıdır zaten ama oyuncuya gerekirse saçma sapan bir maaş verirler Ederson un 11 milyonu gibi genede bize bırakmazlar.
Yapcak bir şey yok. Her türlü üzülürüz de napalım.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü