Futbol Sohbet

Buradan Fenerbahçe yönetimine sesleniyorum Cengiz'i ve Djiku'yu bedavaya kiralayın Beşiktaş yönetimine bir kardeşlik başlatın (y)

Adalı 23 yaş altı kontenjanından ne zaman transfer yapacak acaba. @count alucard @Nebukadnezar @Tiksav Lee Hadi diğerleri için oyuncu satman gerekiyor, bu hakkını kullan. En azından atletizm katacak 8 numara ve kanat transfer al bu haklarından. Telsizi kapamaktan başka bir bok yaptığı yok.
Maalesef oyuncular Avrupada daha arzulu oynuyor. Avrupada benim için, kulüp için hocanız için değil kendiniz için oynayın diyen. Sonra Lige dominant bir oyunla 3 puanla başlayan adamı Ağustosta umrunda olmayan Avrupadan elendi diye gönderen pusucu başkandan hiçbir bok beklemiyorum. O kadar şeyler yazıldı hocayı savunmadı pusunun içinde kendisi de varmış zaten o kötü sonuç gelmeden önce herkes Sergen gelecek diye yazıyordu :D kulüp değil sirk

Uğurcan'ın 26+milyona (kdv düşecekler diye üstten yazmışlar) satılması mükemmel bir transfer başarısı, Barış için farklı rakamlar konuşuluyor ama 30+ gördüğü ve satılmadığı her senaryo da fiyasko. Ali Koç su alırken bile pazarlık yapmaya kalkmasaydı bu transfer dönemini Osimhen'e rağmen hem kongre rakibini hem GS'yi sürklase ederek geçirirdi, geç kaldı ama uyandı bir yerde. Dursun Özbek yönetiminin sözüm ona tutumlu olmak için Akanji'yi vetolayıp böyle harcamalara girmesinin izahı yok. Kalecini +1, ama bana kalırsa +2 yıl fazla bile oynatmışken, göbekte Torrik can çekişiyorken, Kaan Ayhan'ı süngerden tenasul uzuv yaparken tüm sezon belliydi eksikler. Hakan'ı bile bitiremedin son güne kadar. GS'li arkadaşların doyumsuz olması gibi bir durum yok, sus payı verir gibi yapılan sansasyonel işler yüzünden 1.5 yıldır eksikliği çekilen bölgelerde bırak alternatifi hala as oyuncu yok. Para savurdukça verimsizlik artıyor, Türkiye özeti

• Like
Tepkiler: Azo Feyfa

Ahmet Doğan Yıldırım'ın zamanı gelmişken iktidar kulüpleri arasında (Uğurcan transferi için siyasi baskı iddiaları var) dostlar alışverişte görsün hesabı diye yapılmıyorsa çok kötü hamle. Rize birkaç saat önce Fransa'nın top 3 kalecisinden (salt istatistik okumak tehlikeli ama rakamlarda en azından) bedavaya kaptı mesela. Bu kulüplere para verme hepsi pırpır gibi çözer işi, parası olanın saçmalamalarından geçilmiyor

Son durum ne hiç haber görmüyorum. Twittera baktım ful fener istiyor adamı hasbasfhnjasf
Galatasaray zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yapmış, sanırım red yemişiz. Lookman gelmeye çok sıcak bakıyormuş, bence Avrupa listesine yetiştireceğiz.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü