Futbol Sohbet

Mertens daha dinamik bir oyuncu. Ve bence akan oyunda şut tekniği daha elit düzeyde. İlkay'ın da muhteşem golleri var ama bu yaşta bu kadar düzenli bu elitliği göstermesi gerçekten muhteşemdi. İlaky'ı da göreceğiz bakalım. Tırt ligde ne yapacak. Oyun zekası vs daha üst olabilir ama Mertens bu anlamda da çok aşağı kalmıyor bence.

Mertens artık vücudu kaldırmasa da kendisini zorluyordu. Defansa yardım etmiyor diye sürekli eleştirdiğim oyuncuydu ama adam hemen her maç defansta atak kesiyordu. Enerjisinin son damlasına kadar kendisini zorluyordu. Sırf bu yüzden istese güzel para kazanmaya devam edebilecekken futbolu bıraktı. Her maçtan sonra ağrı şikayetleri oluyormuş vs.
Adam hem tempolu oynuyor hem de çok ciddi ofansif katkı veriyordu. Ben ilkayın bunu yapabileceği noktasında şüpheliyim. Yapa bilirim ama büyük bir soru işareti bence.

İlkay, Sara temposunda bir adam oldu hep. Bunlar kağıt üstünde çok koşsalar da rakiple pek çarpışmazlar. Belirli ortalamayala enerjilerini kullanıp maçı bitirirler malum. Bu yüzden evet Sara'nın yerine olur ama Mertens gibi olmaz. Sara konusundaki soru işareti de duran toplar. İlkay kullanamaz mı? Elbette kullanır, ama Sara mertensten çok daha iyi kullanıyordu. Ve duran top GS'nin "maalesef" açık ara en büyük silahı. Bu yüzden Okan Sara'yı keser mi ben de merak ediyorum. İlk etapta keser, duran toplarda ciddi geriye gitme olursa tekrar sara yapar diye tahmin ediyorum.

Torrik-Sara-İlkay ise Avrupa maçlarında çok yumuşak olur bence. Okan'ın bir zahmet hocalık yapıp doğru formülle takımı ederinden daha iyi oynatması lazım. Yoksa bu takım ilk 24 yapamaz. Takım ilk 24 yaparsa bunda Okan'ın da payı var derim.

Şuan düşünüyorum da Mertens'e çok büyük haksızlık etmişim ya. Adam yaklaşık 95 * 90 süre almış. Yani 95 maç diyebiliriz. Ve 70 gole direkt katkıda bulunmuş.
Bunu 35'ten sonra gelip yapmış ve arkasında iki merkez oyuncusu oynamasına rağmen ben bu dedeyi sürekli defansa niye gelmiyor diye eleştirmişim. Gelmiyor diye değil, az geliyor diye. Vay arkadaş. Şimdi sara orta açsa ona şiir yazıyoruz @Bavs

• Like
Tepkiler: Bavs
Şuan düşünüyorum da Mertens'e çok büyük haksızlık etmişim ya. Adam yaklaşık 95 * 90 süre almış. Yani 95 maç diyebiliriz. Ve 70 gole direkt katkıda bulunmuş.
Bunu 35'ten sonra gelip yapmış ve arkasında iki merkez oyuncusu oynamasına rağmen ben bu dedeyi sürekli defansa niye gelmiyor diye eleştirmişim. Gelmiyor diye değil, az geliyor diye. Vay arkadaş. Şimdi sara orta açsa ona şiir yazıyoruz @Bavs
Sara iyi yine lemina çok gözüme batmaya başladı bu sezon hedef lemina ve barış kalası olacak muhtemelen

Sara iyi yine lemina çok gözüme batmaya başladı bu sezon hedef lemina ve barış kalası olacak muhtemelen
Valla ben gözüme kestirmiştim, bu yüzden transfer istedik yerine ama olmadı maalesef. Hakan, Lemina gibi top kapma yapamaz kesici olur en fazla ama Lemina bu ara o kadar kötü ki Hakan o işi bile daha iyi yapabilirdi. Tabii en doğrusu oraya daha genç ve potansiyelli bir isim alınmasıydı

• Like
Tepkiler: Bavs
Barış konusunda Barış'a haksızlık ediyor olma ihtimalimiz var. Menajeri üçkağıtçı gibi duruyor. Konuşmasından anlaşılan bu.

Ama yorumcular genelde irtibatlı oldukları yöneticileri koruduğu için olayı tam olarak anlamadık. Sadece Okan'ın Barış'ı korumaya çalıştığı aşikar.
Barış'a maaş sözü verildi deniyor ama yarım ağızla. Sonra yöneticiler arasında bu maaş arttırımı fazla bulanlar iptal etmeye çalışıyor anladığım kadarıyla. Barış da madem söz tutulmuyor bari gideyim dedi deniyor. Kimisi ise hiç maaş talebi yok sadece gidecem diye tutturdu deniyor. Kısacası bilgi kirliliği var ve herkes bir tarafa yakın birilerinden bilgi aldığı için adam akıllı ne olduğunu öğrenemiyoruz. Herkes de Metin Oktay'lık yapacak diye bir şey yok. Ki çocuk büyük ihtimalle GS'li bile değil.

Şu saatten sonra Barış'ı gönderelim ŞL'de idare ederiz de diyemezsin. Mecbur gönlünü yapıp oynatmak zorundasın. Bunun da sonuçları olacak, oynayan veya yeni gelecek yerlilerin tarifesi de artmış olacak vs. Neyse şu ilkayın gelmesi bu acıdan da iyi oldu. İlkay gibi adam 4,5 alıyor vs derler.

Kendi kendimize drama yarattık resmen.

• Like
Tepkiler: LoveCook
Bunların ben nasıl ticarette başarılı olduklarını anlayamıyorum. Artık nasıl zengin oldularsa. simitçiyle otelciden bahsediyorum. Gelin size ispatlayayım . Bunlar osimhen transferinde satıştan yüzde 20 pay yerine yüzde 10 a düşmek istemişler Napoli de 5 milyon verirseniz tamam demiş. Bunlar da kabul etmiş. Yani bu ne demek Galatasaray 50 milyon Euro fazlaya bile satsa aynı hesaba geliyor. Yani yüzde 20 komisyon vermekle aynı şey. Hatta suanda vereceğin 5 milyon Euro gelecekte vereceğin 5 milyon Euro’dan daha değerli olduğu için (time value of money) zararda oluyorsun.

Osimhen i 125 milyon Euro’ya sattığında bile zararda olacağını matematiksel olarak ispatlı zaten. Osimhen 125 e satmanın bile mümkün olmamasını geçtim hadi sen yüzde 20 yerine 10 komisyon yapalım 5 verelim diyorsan bu oyuncuyu en az 140-150 ye satman lazım ki bu anlaşmaya değsin. Bu kadar basit bir hesabı yapamayan adamlar nasıl zengin oldu onu da anlamış değilim

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü