Futbol Sohbet

hahahahaha az önce çok acayip bir bilgi öğrendim.

fenerbahçe geçen yaz, real betis'ten ayrılan guido rodriguez'le büyük ölçüde anlaşmıştı ama west ham son anda devreye girip fener'in elinden almıştı oyuncuyu ama guido rodriguez geçen sezon sahaya pislediği için west ham yönetimi oyuncuyu elden çıkartma kararı almış ve oyuncuyu eski takımı real betis'e göndermeye niyetlenmiş. betis yönetimi ve oyuncu anlaşmış ve kulüpler görüşmeye başlamış ama transferin son günlerinde fenerbahçe amrabat'ı transfer listesine koyunca, betis yönetimi daha az maliyetli olduğu için amrabat'ı kiralamış ve hiçbir şey oynamadan yılda +4m€ kazanan guido rodriguez de west ham'da kalmış...

tamam ilk kalleşliği yapan biziz ama kelepir fiyatına edson'u kiraladık size? ödeşmiş olmamız gerekmiyor muydu fenerli dostlar😞😞

hahahahaha az önce çok acayip bir bilgi öğrendim.

fenerbahçe geçen yaz, real betis'ten ayrılan guido rodriguez'le büyük ölçüde anlaşmıştı ama west ham son anda devreye girip fener'in elinden almıştı oyuncuyu ama guido rodriguez geçen sezon sahaya pislediği için west ham yönetimi oyuncuyu elden çıkartma kararı almış ve oyuncuyu eski takımı real betis'e göndermek niyetindeymiş. betis yönetimi ve oyuncu anlaşmış ve kulüpler görüşmeye başlamış ama transferin son günlerinde fenerbahçe amrabat'ı transfer listesine koyunca, betis yönetimi daha az maliyetli olduğu için amrabat'ı kiralamış ve hiçbir şey oynamadan yılda +4m€ kazanan guido rodriguez de west ham'da kalmış...

tamam ilk kalleşliği yapan biziz ama kelepir fiyatına edson'u kiraladık size? ödeşmiş olmamız gerekmiyor muydu fenerli dostlar😞😞
Bunlar mevlamla arayı düzeltmiş. O sene bu sene diyorum inan mıyorsunuz

Murat Aşık denilen gereksize de acayip ayar oluyorum mal sen kimsin! Birde bunu boş boş konuşturuyorlar! Ümit Özat,Ahmet Ercanlar,Lübe Ayar birde Murat Aşık bunlara acayip sinir oluyorum nerde beyinsiz var konuşturuyorlar :cautious: Neyse hemen Uğurcan olayında gsemin ultra süper kazıklanması aklıma gelsin mutlu olayım gece gece...

Murat Aşık denilen gereksize de acayip ayar oluyorum mal sen kimsin! Birde bunu boş boş konuşturuyorlar! Ümit Özat,Ahmet Ercanlar,Lübe Ayar birde Murat Aşık bunlara acayip sinir oluyorum nerde beyinsiz var konuşturuyorlar :cautious: Neyse hemen Uğurcan olayında gsemin ultra süper kazıklanması aklıma gelsin mutlu olayım gece gece...
Murat ne dedi? Fb şuan en iyi dedi yine eskiden holigandı şimdi ortayolu buldu biraz. .d

• Sad
Tepkiler: Zoro
Osimhen,Sane,İlkay,Singo,Uğurcan geldi ama taraftar mutsuz.Genel bir umutsuzluk var.
Sebebi:
1-Şampiyonlar ligi kurası zorlu ve hocamıza ligde güvensek de Avrupada malesef bir Gs li bile güvenmiyor
2-Kadroda 10 yabancı var ciddi ciddi 2 yabancı 1 tane 23 yaş altı transfer etme hakkı varken bu haklar çöpe gitti.Bunun ne büyük skandal olduğunu sezon içerisinde daha iyi anlayacağız.Toreira yada Davinson sekmeye başladığı ilk maç stattaki binler ekran başındaki milyonlar cenaze marşı eşliğinde helva kavurur.
3-Fb geçen seneki defolarının hepsini kapattı şuan eksiksiz bir kadro kurdular yerlisiyle yabancısıyla çok seçenekli,rekabetçi,fizik gücü yüksek bir kadroları oldu.Tek eksikleri bu kadroyu hücum futbolu oynatacak bir hoca. Taraftar önceki 3 sene kadar kolay olmayacağının farkında çünkü Gs nin son 3 senede en büyük avantajı olan şey takımın iskeleti nüvesi artık Fbde de var.Muslera Davinson Toreira Mertens İcardi iskeletinin etrafını süsleyip 2 şampiyonluk alındı geçen sezon Muslera Davinson Toreira Yunus Osimhenle iskelet sağlamlığı devam etti.Bu sene Uğurcan Davinson Toreira İlkay Osimhen de başarı vadediyor ama karşıda Ederson Skiniar Alvarez Asensio Ennesyri iskeleti bizim iskeletten geri kalmaz yan parçaların performansı galibi belirler.
4-Ve bence en önemlisi transfere harcanan maaşlar hariç 140 milyonluk para var bu para ile kadro çok daha güçlenebilirdi.Hiçbir yöneticilik yeteneği sergilenmedi profesyonellerle çalışmayıp simitçiyle hatiple transfer yapınca zaten 75 olan Osimhen 75 e alındı,temmuz başı alınsa 20 ye alınacak Singo son haftaya kaldı 30 a alındı en büyük felaket kaleci transferi şampiyonluk kutlamasından bir hafta sonra yapılmalıydı çünkü kaleci kolay bulunan birşey değil ve pazarda sona kalırsan dona kalırsın en son güne bıraktılar.Aynı gün ellerinde 25 milyonla çalmadıkları kapı kalmadı herkesten ret yiyip Trabzon un kucağına düştüler onlarda haklı olarak gelin bakalım diyip öpüp gönderdiler.Normalde piyasası en fazla 10 milyon edecek Uğurcanı 30 milyona yakın bedelle aldılar.Yani şu harcanan parayı doğru planlamada bir profesyonel sportif direktör yapsa tüm bu maliyetin içine bir tane Apo yerine stoper ve Hakan ı da rahatlıkla sığdırır eksiksiz kadro ortaya çıkarırdı.
Avrupada yine hoca etkeninden ve kadromuzda ciddi sorunlar olduğundan herhangibir sakatlığın yaşatacağı eksiklikten dolayı ki sakatlık illaki olur başarı beklentim yok.İlk 24 e kalıp playoff oynamayı başarı sayarım onu geçip son 16 yaparsa süper başarı derim.
Ligde Fb iyi kadro yapsada hala kırılgan yapıları devam ediyor hocaları kim olacak beklemek gerek Ali Koç Mou ile izlediği yolu tekrar izlerse yani tamamen algı üzerinden düşmanlar yaratarak mücadeleyi saha dışına çekerse yine rahat bir şampiyonluk alırız.İyi bir hoca getirip strateji de değişikliğe giderse şanslar eşit şampiyonu derbi sonuçları belirler.

Murat ne dedi? Fb şuan en iyi dedi yine eskiden holigandı şimdi ortayolu buldu biraz. .d
Yok ya hala mal bence. İsmail Kartal hocama saçma sapan şeyler söylemiş. Yok neden Aykut kocaman ismi geçmiyormuş teknik direktör olarak falan. Birde ölü Mitrovicle Nesry takasını düşünün demiş Allahım cahillikten kusacam ya :cautious:

Ben hayatımda Onur Recep Kıvrak kadar bir kaleciyi sevmedim. Uğurcan iyi kaleci ama onda eksik olan şey sahiplenme duygusuydu hep. Onur'un yediği kartların çoğu kaptan olarak yaptığı itirazlardan ya da takım arkadaşını savunmasından ötürüyken Uğurcan'ın kartları genelde zaman geçirmekten ötürüydü. Uğurcan çok kırılganken Onur kırılmaz bir iradeye sahipti. Uğurcan da kendini sevdirdi ama kimse Onur gibi olamaz sanırım. Onur daha iyi kaleciydi üstelik. Çok zoruma gitmedi Uğurcan'ın mevzu @Zogolo hatta sözleşmesi biten böyle bir kerizden para kazanmaktan memnun bile kaldım. Şimdi o düşünsün.

Onur benim aklımda hep çaprazı kopardıktan sonra yerde yatarken tuttuğu topla kaldı. Benim açımdan da yeri en özel kaleci oydu. Muhteşem bir kaleciydi ve takımı hakikaten sahiplenen biriydi. Kariyeri bittikten sonra da teklif almasına rağmen başka takımda oynamadı. Kalbimdeki yeri ayrı benim için de. Dediğin gibi Uğurcan hiç öyle biri olmadı ama yeni nesil için o da bir yıkım oldu işte. Çünkü Onur gibi karakterler futbolun içinden siliniyor zaten. Rasyonelliğin her şeyi olabilir hale getirdiği bir dönemdeyiz. Fakat insanların hisleri değişmiyor ve tutunacak birini arayabiliyorlar. Bu noktada çocuklar için Uğurcan konusu biraz ağır oldu kabul etmek gerekir ki. Şl'de oynamak istiyordu istanbul'da yaşamak istiyordu ve gitti mevzu bu. Yoksa alacağı para mevzu değil. Bize her daim bu şehri 1. önceliği yapacak insanlar lazım. Bu takımda oynamayacaksa futbolu bırakacak adamlar lazım. Yoksa başka bir şeyi arzu etmeye başladığında bunun ardı arkası kesilmez. Bu yüzden hocanın tercihlerini çokça eleştirsem de takımda kalmasını hep kalmasını en çok kalmasını istiyorum. Artık bir yerlerde samimiyetine güvenebileceğimiz bizden insanları arıyor insanın gözleri

• Like
Tepkiler: Skywalker
Yok ya hala mal bence. İsmail Kartal hocama saçma sapan şeyler söylemiş. Yok neden Aykut kocaman ismi geçmiyormuş teknik direktör olarak falan. Birde ölü Mitrovicle Nesry takasını düşünün demiş Allahım cahillikten kusacam ya :cautious:
Onun şeyine kopuyorum eski bir başkan oğlu olarak ne hissettiğini en iyi ben anlıyorum yapıyor arada şey başka oğlu olayını anlatmayı hiç sevmiyorum diyor ama her program anlatıyor. :d Empati yapacağım en son kişi başkan oğludur. :d

Aykut hoca konusunda haklı ya, bu adam eşoftmanlı mı diye hiç düşünülmedi. Üstünü çizdiler Aykutun daha da adı falan geçmiyor.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü