Daredewill
★★★★
en güzeli yatıp uyumak transfer beklerken heder olmaktansa yarın uyanıp bakarız ne mallık yapıp neleri becerememişler. 

Bunlar mevlamla arayı düzeltmiş. O sene bu sene diyorum inan mıyorsunuzhahahahaha az önce çok acayip bir bilgi öğrendim.
fenerbahçe geçen yaz, real betis'ten ayrılan guido rodriguez'le büyük ölçüde anlaşmıştı ama west ham son anda devreye girip fener'in elinden almıştı oyuncuyu ama guido rodriguez geçen sezon sahaya pislediği için west ham yönetimi oyuncuyu elden çıkartma kararı almış ve oyuncuyu eski takımı real betis'e göndermek niyetindeymiş. betis yönetimi ve oyuncu anlaşmış ve kulüpler görüşmeye başlamış ama transferin son günlerinde fenerbahçe amrabat'ı transfer listesine koyunca, betis yönetimi daha az maliyetli olduğu için amrabat'ı kiralamış ve hiçbir şey oynamadan yılda +4m€ kazanan guido rodriguez de west ham'da kalmış...
tamam ilk kalleşliği yapan biziz ama kelepir fiyatına edson'u kiraladık size? ödeşmiş olmamız gerekmiyor muydu fenerli dostlar![]()
takımın başına kimi getirecekleri belirleyecek o yılın bu yıl olup olmadığını.Bunlar mevlamla arayı düzeltmiş. O sene bu sene diyorum inan mıyorsunuz
Murat ne dedi? Fb şuan en iyi dedi yine eskiden holigandı şimdi ortayolu buldu biraz. .dMurat Aşık denilen gereksize de acayip ayar oluyorum mal sen kimsin! Birde bunu boş boş konuşturuyorlar! Ümit Özat,Ahmet Ercanlar,Lübe Ayar birde Murat Aşık bunlara acayip sinir oluyorum nerde beyinsiz var konuşturuyorlarNeyse hemen Uğurcan olayında gsemin ultra süper kazıklanması aklıma gelsin mutlu olayım gece gece...
Yok ya hala mal bence. İsmail Kartal hocama saçma sapan şeyler söylemiş. Yok neden Aykut kocaman ismi geçmiyormuş teknik direktör olarak falan. Birde ölü Mitrovicle Nesry takasını düşünün demiş Allahım cahillikten kusacam yaMurat ne dedi? Fb şuan en iyi dedi yine eskiden holigandı şimdi ortayolu buldu biraz. .d
Ben hayatımda Onur Recep Kıvrak kadar bir kaleciyi sevmedim. Uğurcan iyi kaleci ama onda eksik olan şey sahiplenme duygusuydu hep. Onur'un yediği kartların çoğu kaptan olarak yaptığı itirazlardan ya da takım arkadaşını savunmasından ötürüyken Uğurcan'ın kartları genelde zaman geçirmekten ötürüydü. Uğurcan çok kırılganken Onur kırılmaz bir iradeye sahipti. Uğurcan da kendini sevdirdi ama kimse Onur gibi olamaz sanırım. Onur daha iyi kaleciydi üstelik. Çok zoruma gitmedi Uğurcan'ın mevzu @Zogolo hatta sözleşmesi biten böyle bir kerizden para kazanmaktan memnun bile kaldım. Şimdi o düşünsün.
Onun şeyine kopuyorum eski bir başkan oğlu olarak ne hissettiğini en iyi ben anlıyorum yapıyor arada şey başka oğlu olayını anlatmayı hiç sevmiyorum diyor ama her program anlatıyor. :d Empati yapacağım en son kişi başkan oğludur. :dYok ya hala mal bence. İsmail Kartal hocama saçma sapan şeyler söylemiş. Yok neden Aykut kocaman ismi geçmiyormuş teknik direktör olarak falan. Birde ölü Mitrovicle Nesry takasını düşünün demiş Allahım cahillikten kusacam ya![]()