Futbol Sohbet

Yedek stoperin yok la nasıl iyi geçti? As defansın ds her gün sövdüğünüz apo. Forvet rotasyonun dombili icardi. Hadi lig neyse de Avrupada bir sakatlıkta ne yapacaksın? Bence gs berbat bir transfer sezonu geçirdi. Yabancı haklarını bile kullanmadılar.
Hiç katılmıyorum ya, biz PL takımı değiliz 25 kişilik kadromuz olsun, dun de yazdım, bence baya iyi 15 16 oyuncumuz var, geçen senelerdeki kulübe ile de bu seneki arasındaki fark baya da iyi, ben memnunum.

Parada değilim ya, paranın mantıklı tarafı yok, ilk defa gitmesi gerekenlerden çıkıldı ve kadro korunarak takviye yapıldı, uzun zamandır bu kadar sağlıklı bir Ğasaray transfer donemi hatırlamıyorum
Madrid bu kadar para harcamıyor zaten nesini mantıklı bulacaz bu transfer sezonunun xD

Adam aldık ama yetiştirmedik diye rezillik bile yapamamislar. Hakan devre arası bitirmeleri lazım.

4-2-3-1 - 4-3-3 formasyonları için bu oyuncular bence yeter.

Torreira sara Lemina
Sane yunus barış ilkay sallai
Osimhen icardi

İlkay 10 gibi oynar. Sane ve yunus onu cover edebilir. Aynı şekilde İlkay diğer orta sahaları da yedekliyor . Apo nun yedeği dışında bence derinlik konusunda o kadar da kötü değil takım. Sanchez in yedeği singo , singodan bosalan yere de sallai yi at. Lazım olursa sallai yi ileride de kullanırsın.
Nasıl yetiyor? Şampiyonlar liginde şu icardi ile çıkın bakalım ne oluyor. Orta sahan yeterli olabilir çift dos çıkarsan. Diğer türlü dinamik bir 8iniz de yok hala.

• Like
Tepkiler: Zoro
GS'nin iyi transfer sezonu geçirdiğine kesinlikle katılmıyorum. Tabii eğer hedef en az ŞL ilk 24 ise. Bunu maaliyetlerden bağımsız söylüyorum. Geçen sene ile kıyaslarsanız bu net olarak gözükecek.

Osimhen takımdaydı. Bir gelişme söz konusu değil.
--------------------------------------
Muslera-Uğurcan
Mertens-İlkay

Değişikliği oldu. Bunlara direkt upgrade diyebilir miyiz? Açıkçası Muslera'nın lig performansını Avrupa'da da verdiğini varsayarsak ortada direkt gelişim falan yok. Aksine şüpheler var. Umuyorum ki en azından Uğurcan, Muslera'nın avrupada yaptığı hataları yapmaz

Sane

Bana göre Sane takımı ileri değil geri götürdü. Barış ve Yunus buna bakıp, şuna 9M veriyorlar deyip sövdüklerine eminim. Ki Barış'ın menajeri direkt demiş zaten. Durumu iyiye gider mi bilmiyorum. Ama mevcut durumda kesinlikle Yunus ve Barış'ın gerisinde ve daha az süre almalı. İyi yanı takımın kadrosuna genişlik katması ama bu geçen seneki takımı ŞL düzeyine taşıdı anlamı çıkmaz.

Singo
Lemina

Lemina'yı da ekledim çünkü geçen sene Avrupa'da oynamadı. Bana göre takımı Avrupa'da daha iyi kılma şhtimali olanlar sadece bu ikisi. Singo'yu henüz görmedik, Lemina ise düşüşte. Ama geçen sene bu ikisi olsa ve İcardi de sakat olmasa, kart cezaları sebebiyle elenmezdik diye düşünüyorum.

Bu yüzden kadro derinliği açısından uefa için yeterli olabilir ama ŞL açısından yeterli olmaya çok uzak bir kadro. Takımın ligde bile aksayan tarafı sağ bek, sol stoper ve zaman zaman merkezin defans yönü iken, bu anlamda eklenen tek oyuncu Singo. Takıma Arda eklendi evet ama ŞL'de süre alacağını da, sakatlık vs olursa Okan'ın şans vereceğini de sanmıyorum. Kaldı ki transfer sezonu geçirip umudunu Arda'ya bağlıyorsan çok kötü transfer sezonu geçirmişsindir.

Son düzenleme:

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü