justahuman
★★★★
Min, GS'li objektifliği böyle bir şey
Tamam kabul ediyorum bu objektif bir yorum olmadı : P
Bu burada dursun da, 2 ay sonra bütün kadroya çöp çekilirken hatırlatırız :dBence şöyle usta
Ederson>uğur
brown>eren
davinson>skriniar
osterwolde>apokerim
singo>samedo
toreira>edson
fred>sara
asensio ve ilkay farklı mevki ama etki bakımından bence asensio
kerem>sane
barış>irfan
osi>nesyri
yedeklerde fb>gs
Yine siz üstünsünüz usta ilk 11'de. Yinede beğendiremedik...Bu burada dursun da, 2 ay sonra bütün kadroya çöp çekilirken hatırlatırız :d
Belki de... Sen kimsin la müptezel :d senden iyileri tabi ki vardı.Min, GS'li objektifliği böyle bir şey
Davinsondan iyi bence Skriniar. Singo da daha net belli değil semedo gerçekten iyi. Edsonu da daha net izleyemedik. Geri kalana katılıyorum. Ali ilk kez fena bir kadro kurmadı. Fred yerine daha iyi bir 8 alsaydı tadından yenmezdi.Bence şöyle usta
Ederson>uğur
brown>eren
davinson>skriniar
osterwolde>apokerim
singo>samedo
toreira>edson
fred>sara
kerem>sane
barış>irfan
osi>nesyri
yedeklerde fb>gs
İlk sezon 88sen Rize maçını izlemedin mi ? Nereye yenilmez oluyoruz.
Lig ilerledikçe göreceksin fazla yanlısınBence şöyle usta
Ederson>uğur
brown>eren
davinson>skriniar
osterwolde>apokerim
singo>samedo
toreira>edson
fred>sara
kerem>sane
barış>irfan
osi>nesyri
yedeklerde fb>gs
yine ilk 11'de 6-5 üsttesiniz usta daha ne istiyorsun...Lig ilerledikçe göreceksin fazla yanlısın
Skriniar Davidson un çok gerisinde. Geçen sezon olduğundan daha iyi gözüktü morukyo futbolundan dolayı. 3 stoperle defanaif bir oyun kurgusuyla ucuz bir kahraman haline geldi ama biraz daha ofansif futbol oynatırsa gelen hoca Davidson un gerisinde olduğu gün yüzüne çıkacak. Adam orta sahanın bir adım ilerisine adım atmıyor diğer stoperle beraber mourinho ile beraber dünyanın en kolay stoperligini yaptı.Davinsondan iyi bence Skriniar. Singo da daha net belli değil semedo gerçekten iyi. Edsonu da daha net izleyemedik. Geri kalana katılıyorum. Ali ilk kez fena bir kadro kurmadı. Fred yerine daha iyi bir 8 alsaydı tadından yenmezdi.