Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence şöyle usta

Ederson>uğur
brown>eren
davinson>skriniar
osterwolde>apokerim
singo>samedo
toreira>edson
fred>sara
asensio ve ilkay farklı mevki ama etki bakımından bence asensio
kerem>sane
barış>irfan
osi>nesyri

yedeklerde fb>gs
Bu burada dursun da, 2 ay sonra bütün kadroya çöp çekilirken hatırlatırız :d

• Like
Tepkiler: Arthur
Bence şöyle usta

Ederson>uğur
brown>eren
davinson>skriniar
osterwolde>apokerim
singo>samedo
toreira>edson
fred>sara
kerem>sane
barış>irfan
osi>nesyri

yedeklerde fb>gs
Davinsondan iyi bence Skriniar. Singo da daha net belli değil semedo gerçekten iyi. Edsonu da daha net izleyemedik. Geri kalana katılıyorum. Ali ilk kez fena bir kadro kurmadı. Fred yerine daha iyi bir 8 alsaydı tadından yenmezdi.

sen Rize maçını izlemedin mi ? Nereye yenilmez oluyoruz.
İlk sezon 88
İkinci sezon 102
Üçüncü sezon 95 puanla şampiyon oldu gs. Her üç sezonda da lige iyi oyunla başlamadı. Ağustosta iyi oynayan bir gs görmeyi bekliyorsan yeni yeni gs yi izlemeye başlamışsındır. Ekim kasım gibi en iyi oynadığı dönemler, aralıkta düşmeye başlar, ocak şubat kötü, martta yükseliş nisan mayıs en iyi oynadığı dönemler. Maç sıklığı antrenman yüklemesi gibi şeylerden ötürü hep bu döngüdedir gs.

Bence şöyle usta

Ederson>uğur
brown>eren
davinson>skriniar
osterwolde>apokerim
singo>samedo
toreira>edson
fred>sara
kerem>sane
barış>irfan
osi>nesyri

yedeklerde fb>gs
Lig ilerledikçe göreceksin fazla yanlısın

Davinsondan iyi bence Skriniar. Singo da daha net belli değil semedo gerçekten iyi. Edsonu da daha net izleyemedik. Geri kalana katılıyorum. Ali ilk kez fena bir kadro kurmadı. Fred yerine daha iyi bir 8 alsaydı tadından yenmezdi.
Skriniar Davidson un çok gerisinde. Geçen sezon olduğundan daha iyi gözüktü morukyo futbolundan dolayı. 3 stoperle defanaif bir oyun kurgusuyla ucuz bir kahraman haline geldi ama biraz daha ofansif futbol oynatırsa gelen hoca Davidson un gerisinde olduğu gün yüzüne çıkacak. Adam orta sahanın bir adım ilerisine adım atmıyor diğer stoperle beraber mourinho ile beraber dünyanın en kolay stoperligini yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü