justahuman
★★★★
Osimhen'i ben hep övdüm.. Herkes Posimhen sürekli offsayte düşüyor, bitiricilik yok falan derken ben Osimhen övüyordum : ) Sonra herkes Sallai maaşı derken ben savundum 11'in değişilmez ismi oldu böyle giderse herkesi kesecek. Barış'a laf ederlerken ben savundum 50 milyon bonservis getirdi, göndermedik. Avrupa şampiyonusda Yunus'u hep övdük sonra ligde patlama yaptı. Ben genelde oyuncular hakkında kötü konuşmam iyi oldukları zaman söylerim. Bu rakip oyuncular içinde geçerli o yüzden herkesi övüyormuş gibi görünüyorum ama öyle değil. Futbol TR'de çok bireysel okunan bir oyun ben takıma bakarım sistemle ilgilenirim daha çok. Jelert ve Franky'de müthiş topcular Okan denen iş bilmezin elinde olmadılar işte, Angelino gibi. Sen Okan'ın futbolunun nasıl patlayacağını seyret şimdi Avrupa'da ve TR'de. Çift taraflı patlayacak bu takım bu sene. Bunu şimdiden söylüyorum bak not et. Yolu yol değil transferler iyi değil..
Yalnız tüm isimleri tek tek sıralarken Gabriel Sara'nın adını ağzına alamıyor farketti galiba ne kadar iyi topcu olduğunu. @justahuman
@Bavs bak bak utanmasa ben Atatürk övdüm diyecek. Osimhen'in övülmeye ihtiyacı mı var.Ajax maçını koparabilecekken koparamazsa tabii ki gömeceğiz Ofsimeni. Ligin kalan zamanında aldığı paranın hakkını verdi ligi kopardı ama Avrupa maçında kendi yaratmadığı, ona sunulan bir çok pozisyonu harcadı. Ligin devamında ise tam tersi bir durum oldu.
Şakası bir yana senle uyuşmadığımız pek oyuncuyu yok. Milli takımda, Avrupa Şampiyonasında da benden 5 gömlek sonra da olsa Yunus'u en çok sen savundun.
Ama tonlarımız farklı. Benim öyle çok başarılı bulduğum oyuncu yok. Sara Barış, Yunus, Davinson vs hatta yarım sezona rağmen eren dahil bir çok oyuncudan geride görüyorum katkısını. Ama bu kötü demek değil. Gırgrına sana takılsam da elbette Sara'yı seviyorum ki geldiğinde OP sebebiyle de en çok harcanacak krediyi ona veriyorum dedim.
Ama topsuz oyunda ŞL için yeterli görmüyorum. Ki bu anlamda onu kesebilecek bir oyuncu da alınmadı. İlkay kesebilir ama ama kesmesinin sebebi benim eleştirdiğim noktalar olmaz. Her şey bir yana sadece duran top sebebiyle sahada tutabilir Okan hoca. İlkay bu anlamda onu aratmaz ise ilk tercihi ise ilkay olur bence. Özellikle toreira-Lemina-İlkay oynadığında merkezi çok kolay teslim edip delik deşik olursak ciddi forma sıkıntısı çeker. Ciddi mücadele etmesi gerekecek. Keşke o üçlü tutsa ama kolay olacak bir şey değil.