Futbol Sohbet

Adam adam işte gerçek bir futbolcu takdir ediyorum inşallah böyle gerçekleri açıklayan futbolcular çoğalır 😂
Yalnız @LoveCook un beğendiği hiçbir futbolcu tutunamıyor. Sallai dedi adam kanattan beke evrildi singo yu aldılar kanat zaten sane yunus sallai artık sonsuza kadar bek yedeği kaldı . Jelert dedi yolladılar. Morata dedi yolladılar. Barış Alper övüyordu olanlar ortada. Frankowski öve öve bitiremedi adam hayalet gibi oynadı ve yolladılar. Osimhen överse büyük sıkıntı .

• Haha
Tepkiler: Zoro
Yabancı bir hocanın öyle bir şey yapma ihtimali çok düşük. Şota falan bilemem de. Yardımcılığını yaptığı türk bir TD'dir muhtemelen.

Bu yüzden Oğuz Çetin olabilir.
olabilir tabii ama topçuluğu çok övülse de teknik direktörlüğü için olumlu konuşan kimse olmadığı gibi uzun yıllardır göz önünde de değil oğuz çetin. önder özen salladıysa eğer daha taş taşlı birine sallamıştır diye düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: justahuman
Yalnız @LoveCook un beğendiği hiçbir futbolcu tutunamıyor. Sallai dedi adam kanattan beke evrildi singo yu aldılar kanat zaten sane yunus sallai artık sonsuza kadar bek yedeği kaldı . Jelert dedi yolladılar. Morata dedi yolladılar. Barış Alper övüyordu olanlar ortada. Frankowski öve öve bitiremedi adam hayalet gibi oynadı ve yolladılar. Osimhen överse büyük sıkıntı .
Franky'i gelmedne önce ben de övdüm adamda geçmişin ekmeği vardı bu sayede elden de kolay çıkardık.

Ama şu Morata gelmeden gerek yok, böyle bir lüksümüz yok dedim. Hem de ilk maçından itibaren bundan olmaz deyip her gol attığında da milli yas ilan edilmesi talebinde bulundum.

Bu yüzden inşallah şu Sİngo konusunda @LoveCook patlar. Buna çok ihtiyacımız var.

• Haha
Tepkiler: LoveCook ve Zoro
Franky'i gelmedne önce ben de övdüm adamda geçmişin ekmeği vardı bu sayede elden de kolay çıkardık.

Ama şu Morata gelmeden gerek yok, böyle bir lüksümüz yok dedim. Hem de ilk maçından itibaren bundan olmaz deyip her gol attığında da milli yas ilan edilmesi talebinde bulundum.

Bu yüzden inşallah şu Sİngo konusunda @LoveCook patlar. Buna çok ihtiyacımız var.
Tutturduğu yok ki zaten. Singo işi oldu bil sen. Azman gibi futbolcu .

• Love
  • Haha
Tepkiler: Zoro ve justahuman
Ulan işte aradığımız topçu ya. Sadece kendi adının nasıl yazıldığını biliyor
bu çocuk çok acayip bir topçu. ön libero olarak başladı kariyerine ama sonra forvete, ardından da on numaraya evrildi. tekniği ve yaratıcılığı zayıf ama canavar gibi bir şey. çok uzun, çok güçlü ve hızlı. topu aldı mı yaldır yaldır gidiyor rakip kaleye. son yıllarda izlediğim en on numaraya benzemeyen on numara.

• Haha
Tepkiler: Skywalker
bu çocuk çok acayip bir topçu. ön libero olarak başladı kariyerine ama sonra forvete, ardından da on numaraya evrildi. tekniği ve yaratıcılığı zayıf ama canavar gibi bir şey. çok uzun, çok güçlü ve hızlı. topu aldı mı yaldır yaldır gidiyor rakip kaleye. son yıllarda izlediğim en on numaraya benzemeyen on numara.

Bu profil doğrusu beni hiç çekmedi ne yalan söyleyeyim asdfg :D İzlemiyorsundur muhtemelen ama iddia oynadığım kısa sürede gece maçlarına denk gelmiştim güney amerika liglerinin. Ben hatırladığım arjantin ve brezilya liglerinden çok başka bir hale dönüşmüş bu ligler. Oraları bile kazmalar ya da kazmasever hocalar sarmış sanki. 3. lig maçı izliyormuşum gibi hissettirdi. Eskiden çok fena ama o ülkeden çıkmak istemeyen yetenekler olurdu onlar da kalmadı sanki

• Like
Tepkiler: akira
Osimhen'i ben hep övdüm.. Herkes Posimhen sürekli offsayte düşüyor, bitiricilik yok falan derken ben Osimhen övüyordum : ) Sonra herkes Sallai maaşı derken ben savundum 11'in değişilmez ismi oldu böyle giderse herkesi kesecek. Barış'a laf ederlerken ben savundum 50 milyon bonservis getirdi, göndermedik. Avrupa şampiyonusda Yunus'u hep övdük sonra ligde patlama yaptı. Ben genelde oyuncular hakkında kötü konuşmam iyi oldukları zaman söylerim. Bu rakip oyuncular içinde geçerli o yüzden herkesi övüyormuş gibi görünüyorum ama öyle değil. Futbol TR'de çok bireysel okunan bir oyun ben takıma bakarım sistemle ilgilenirim daha çok. Jelert ve Franky'de müthiş topcular Okan denen iş bilmezin elinde olmadılar işte, Angelino gibi. Sen Okan'ın futbolunun nasıl patlayacağını seyret şimdi Avrupa'da ve TR'de. Çift taraflı patlayacak bu takım bu sene. Bunu şimdiden söylüyorum bak not et. Yolu yol değil transferler iyi değil..

Yalnız tüm isimleri tek tek sıralarken Gabriel Sara'nın adını ağzına alamıyor farketti galiba ne kadar iyi topcu olduğunu. @justahuman

• Haha
Tepkiler: justahuman ve Bavs
Bu profil doğrusu beni hiç çekmedi ne yalan söyleyeyim asdfg :D İzlemiyorsundur muhtemelen ama iddia oynadığım kısa sürede gece maçlarına denk gelmiştim güney amerika liglerinin. Ben hatırladığım arjantin ve brezilya liglerinden çok başka bir hale dönüşmüş bu ligler. Oraları bile kazmalar ya da kazmasever hocalar sarmış sanki. 3. lig maçı izliyormuşum gibi hissettirdi. Eskiden çok fena ama o ülkeden çıkmak istemeyen yetenekler olurdu onlar da kalmadı sanki
18-20 yaşlarındayken arjantin ligine bakardım ara sıra ama son yıllarda büyük ülkelerin copa america'da oynadığı maçlar dışında izlediğim maç yok güney amerika futbolunda ama yine de fikrim var bu konuda çünkü neden olmasın?

güney amerikalıların uzun yıllardır avrupalılara özenip teknikten çok fizikselliğe önem vermeye başladığını düşünüyorum. ne sambacılar kaldı ne tangocular ne de tangacılar... üzerine bir de brezilya ve arjantin liglerinde çok sayıda maç oynandığından kazmaların öneminin arttığını düşünüyorum. şöyle bir bak arjantin ve brezilya orta sahalarına yaratıcılık ölmüş durumda. brezilya zaten ölmüş gömeni yok da messi bırakınca arjantin milli takımı nasıl hücum edecek, nico paz ve mac allister takımı öne taşımayı becerebilecek mi çok merak ediyorum açıkçası.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü