count alucard
★★★
Sergen bir kanat daha aldırır banko.
Tavuk kanat mı?
Sergen bir kanat daha aldırır banko.
Just Barış Alper yine Hakandan 1 milyon kat daha karakterli futbolcu gibi geliyor bana. Hakan karakter olarak çok sıkıntılı bence hiç gerek yok transferine.Bu Naci'yi anlamak zor. Yöneticilere yakın haber alıyordur diye takip ediyorum. Önceden daha yeni Barış'a zam yaptılar. Sana nasıl tekrar zam yapsınlar diyordu.
Şimdi ise Barış'a geçen seneden beri zam yapılmamış, önceki kontrattan gelen normal standart yıla göre maaşını alıyormuş deyip Barış da haklı demeye getiriyor.
Muhtemelen Barış'ın takımda kalacağı veya Barış'a karşı taraftarın çok bilendirilmemesi söylenmiş bilmiyorum artık.
Aynı yayımda da Hakan'la ilgili bunları söyledi : ))
Yani bazı konular hakkında direkt bilgiye ulaşabiliyor ama yöneticileirn lafına göre kıvırdığını düşünüyorum.
Burhan da Kabukçu'dan haber alıyor ama en çok onu eleştiriyor mesela vs.
Bu yüzden bu açıklaması da güven vermedi. Hakan karşı hala pozitifim de zaten gelmeyecek gibi. Devre arasında gelme durumu olursa başlar yine güzelllemeye : ))
Karakterini bilmem de ihtiyacımız vardı. ŞL için iyi olurdu da yapacak bir şey yok.Just Barış Alper yine Hakandan 1 milyon kat daha karakterli futbolcu gibi geliyor bana. Hakan karakter olarak çok sıkıntılı bence hiç gerek yok transferine.
7.35'ten sonra bahsettiği, çok çalışıyormuş gibi yapan ama aslında gazetelerden kendi fotosunu kesip albüm yapan antrenör kim acaba?Önder Özen Sergen in hakkını vermiş tamamını izlemek istemeyenler için 4:45 sonrası
7.35'ten sonra bahsettiği, çok çalışıyormuş gibi yapan ama aslında gazetelerden kendi fotosunu kesip albüm yapan antrenör kim acaba?