Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben fark yok demedim ki, daha başarılısınız dedim geçen sene, hatta ikinci AZ maçında da 4 yemeliydik dedim, niye bana katılmadın :D
Sana katılmadığımı söylemedim zaten katılıyorum sana. Öne çıkarmak istediğim noktadan bahsetmişim sadece xD

gs sağolsun ligde ne kadar iyiyse de avrupada o kadar rezil olup başımızı öne eğdirmiyor :ROFLMAO:

• Like
Tepkiler: Zoro ve RedAcT
Son bir sene haricinde hiç geliştiğine dair ışık vermedi. Hazırlık maçın bir iki iyi sekansı vardı. U21 milli takımda da iyi maç çıkardığı olmuş sanırım.
Ama bana pek umut vermiyor. 1,93 boyu varmış sözde ama kısa duruyor ve bugün başlasam 3 ay sonra daha iyi kaleci olurum gibi geliyor.

Ama umarım yanılırım ve Eyüpte şans bulup iyi bir sıçrama yapar. Bi 4-5 sene sonra Trabzon'a bu sefer 50 falan vermek zorunda kalacaz yoksa

Son bir sene haricinde hiç geliştiğine dair ışık vermedi. Hazırlık maçın bir iki iyi sekansı vardı. U21 milli takımda da iyi maç çıkardığı olmuş sanırım.
Ama bana pek umut vermiyor. 1,93 boyu varmış sözde ama kısa duruyor ve bugün başlasam 3 ay sonra daha iyi kaleci olurum gibi geliyor.

Ama umarım yanılırım ve Eyüpte şans bulup iyi bir sıçrama yapar. Bi 4-5 sene sonra Trabzon'a bu sefer 50 falan vermek zorunda kalacaz yoksa

Bizim altyapıdan ne zaman iyi bir kaleci çıktı, ben hatırlamıyorum.

• Like
Tepkiler: justahuman
Bizim altyapıdan ne zaman iyi bir kaleci çıktı, ben hatırlamıyorum.

Bu alanda 4 büyüklerin en kötüsüyüz diyemiyorum çünkü diğerlerinden de kötüyüz : ))

Maks Aykut Erçetin falan herhalde o da almanyadan bizim altyapıya gelmişti. Eskilerden vardır belki.

Bu arada herkes Barış'ın menajer 5 istiyor diye haber yapıyor. Yağıza göre ise GS 5 teklif etmiş. Bakalım inşallah kabul eder menajeri : ))

• Like
Tepkiler: RedAcT
Takım oralara topu taşıyabilse Muci'de şut çeker ama ne yazık ki biraz kafada oluşanla realdekinin uymayacağını düşünüyorum. Geçen sene Gio'yla başladığımızda herkes hücum noktasında Beşiktaş sıkıntı yaşamaz diyordu, sezon sonu Fener ve GS bize 40-50 gol fark attı.

Muçi atabiliyor olsa Muçi derdim ama o da şu an çok kötü durumda. Yerli alternatifi varken tercih ederim açıkçası.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
@LoveCook kesite koymamıslar ama bu yorumu onana için yapmıştı. Onana buraya gelir comeback yapar manasında.
İçimde kaldı transferi.. İzninizle bir dörtlük okumak istiyorum..

Bu yoldan dönenler oldu
Mum gibi sönenler oldu
Yar göğsüne baş komadan
Vurulup düşenler oldu...

Bir sen kaldın Onana.
Bir sen kaldın Onana.... : (

Kaleci kiralamak çok sağlıklı bir uygulama değil. Özellikle garanti kalecisi olan takımlara kiralama yapmak sıkıntı. Zaten Türkiye içi genç oyuncu kiralamak sıkıntılı bir mevzu çünkü o oyuncu genelde kadro şişirmek için ne olur ne olmaz diye alınıyor. Sezon içinde 10 maç oynasa kardır ama kalecilik daha da sıkıntı. Çünkü diğer mevkilerde rotasyona gidilse de kale mevkiinde kolay kolay rotasyon olmuyor.

Jankat'ın Eyüp'ün kalecisini kesme ihtimali 0. Kesemez o adamı.

Bizde mesela Göktuğ'u kiraladık biz Sakaryaspor'a. 1.ligde bile kötü kaleci tanımına uyan bir kaleci olmasına rağmen ilk 11 oynatmıyordu Sakarya'nın hocası. Szumski Bodrum maçında sakatlanınca belki önü açılmış olabilir şimdi. Szumski 70 dakikada 3 kurtarış yapıp 3 gol yemiş. Göktuğ yerine girdikten sonra 20 dakikada 2 kurtarış yapmış. Bu sezon 4 maçta 10 gol yemesine rağmen kesmedi hocaları. Niye kiralık bir kaleciyi yetiştirmeye uğraşsın ki?

Göktuğ boyu kısa mesela ama Ospina gibi atik bir kaleci. O seviyeye gelir mi bilmiyorum ama sakatlık gelmez ve kariyerini düzgün planlayabilirse Süper Ligin efsane kalecileri arasına girer.

• Like
Tepkiler: justahuman
Kaleci kiralamak çok sağlıklı bir uygulama değil. Özellikle garanti kalecisi olan takımlara kiralama yapmak sıkıntı. Zaten Türkiye içi genç oyuncu kiralamak sıkıntılı bir mevzu çünkü o oyuncu genelde kadro şişirmek için ne olur ne olmaz diye alınıyor. Sezon içinde 10 maç oynasa kardır ama kalecilik daha da sıkıntı. Çünkü diğer mevkilerde rotasyona gidilse de kale mevkiinde kolay kolay rotasyon olmuyor.

Jankat'ın Eyüp'ün kalecisini kesme ihtimali 0. Kesemez o adamı.

Bizde mesela Göktuğ'u kiraladık biz Sakaryaspor'a. 1.ligde bile kötü kaleci tanımına uyan bir kaleci olmasına rağmen ilk 11 oynatmıyordu Sakarya'nın hocası. Szumski Bodrum maçında sakatlanınca belki önü açılmış olabilir şimdi. Szumski 70 dakikada 3 kurtarış yapıp 3 gol yemiş. Göktuğ yerine girdikten sonra 20 dakikada 2 kurtarış yapmış. Bu sezon 4 maçta 10 gol yemesine rağmen kesmedi hocaları. Niye kiralık bir kaleciyi yetiştirmeye uğraşsın ki?

Göktuğ boyu kısa mesela ama Ospina gibi atik bir kaleci. O seviyeye gelir mi bilmiyorum ama sakatlık gelmez ve kariyerini düzgün planlayabilirse Süper Ligin efsane kalecileri arasına girer.

Berke sonrası Eyüp ne durumda bilmiyordum o yüzden bir umut dedim ama dediğin gibi kaleciler 2. kaleci bile olsa süre bulamıyor.

Yine de bu sene de GS'de 3. kaleci olmasından iyidir. Dediğim gibi zaten pek umudum yok. Ama biz de diğer büyükler gibi kendi kalecimizi çıkaralım isterim. Çok büyük bir lüks.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü