Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baktım özellikle, Hakan herkesi etiketlemis, herkes de paylaşmış ama bu sinsi amigo Kerem ve Hakan ortak ig hesabı açmış gibi lanse ediyor, bir de altına da sinsi sinsi milli takımda kulupculuk yapan kimse olmamalı yazmış, ya senin ben kokunu 1 kmden alırım be rezil, millet de buna prim vere vere kendini bir bok sanmaya başladı.

Gördüm bunu da gülmekten öldüm ya. Kerem ve Hakan ortak paylaşım yaptı, takımcılık yapmayın deyip aklınca Yunus'u hedef göstermiş. : ))

Gördüm bunu da gülmekten öldüm ya. Kerem ve Hakan ortak paylaşım yapıp takımcılık yapmayın deyip aklınca Yunus'u hedef göstermiş. : ))
Bir de ben gasteciyim diye gezer ortalıkta, ulan en azından Sercan Hamzaoğlu, Ahmet Ercanlar falan saklamıyorlar ne bok olduklarını, bunun işi gücü algı.

• Like
Tepkiler: justahuman
Valla katılmıyorum, eşleşme özelinde belki derim ama RFS, Dinamo Kiev, Malmö maçlarının bir açıklaması yok, 1 maç tamam dersin, futbol bu olur ama 3 maçta da sıçıyorsan sıkıntı vardır, ki ikinci AZ maçında da en az 4 yemeliydik. Fener zaten geçen sene Mou ile ne top oynadı ki, salla onu, kendimize bakalım.
Biz avrupada zaten kötüyüz. Sadece ŞL gurup performansımız elenmemize rağmen iyiydi. Onun dışında avrupada 0 Okan

• Like
Tepkiler: RedAcT
Valla katılmıyorum, eşleşme özelinde belki derim ama RFS, Dinamo Kiev, Malmö maçlarının bir açıklaması yok, 1 maç tamam dersin, futbol bu olur ama 3 maçta da sıçıyorsan sıkıntı vardır, ki ikinci AZ maçında da en az 4 yemeliydik. Fener zaten geçen sene Mou ile ne top oynadı ki, salla onu, kendimize bakalım.
Bizim Rangers'a elenmemiz ile sizin AZ'ye rezil olmanız arasında çok fark var, sizin iki maç da yüz karasıydı bizim bir maç

Tabi işin sonunda fener başarılı olamadı avrupada o ayrı.

• Like
Tepkiler: Zoro

Baktım özellikle, Hakan herkesi etiketlemis, herkes de paylaşmış ama bu sinsi amigo Kerem ve Hakan ortak ig hesabı açmış gibi lanse ediyor, bir de altına da sinsi sinsi milli takımda kulupculuk yapan kimse olmamalı yazmış, ya senin ben kokunu 1 kmden alırım be rezil, millet de buna prim vere vere kendini bir bok sanmaya başladı.
şu yağız ve türevlerinin teker teker halk önünde rezil olmasını nasıl istiyorum anlatamam...

Bizim Rangers'a elenmemiz ile sizin AZ'ye rezil olmanız arasında çok fark var, sizin iki maç da yüz karasıydı bizim bir maç

Tabi işin sonunda fener başarılı olamadı avrupada o ayrı.
Ben fark yok demedim ki, daha başarılısınız dedim geçen sene, hatta ikinci AZ maçında da 4 yemeliydik dedim, niye bana katılmadın :D

Bence şöyle usta

Ederson>uğur
brown>eren
davinson>skriniar
osterwolde>apokerim
singo>samedo
toreira>edson
fred>sara
asensio ve ilkay farklı mevki ama etki bakımından bence asensio
kerem>sane
barış>irfan
osi>nesyri

yedeklerde fb>gs
Takke düştü chobanisporluluk göründü demek.

• Haha
Tepkiler: Crocus
Kilit yediğimiz maçlarda ceza sahası dışından tehdit olacak oyuncu azlığı var takımda. Sırf o yüzden istiyorum.
Takım oralara topu taşıyabilse Muci'de şut çeker ama ne yazık ki biraz kafada oluşanla realdekinin uymayacağını düşünüyorum. Geçen sene Gio'yla başladığımızda herkes hücum noktasında Beşiktaş sıkıntı yaşamaz diyordu, sezon sonu Fener ve GS bize 40-50 gol fark attı.

Bir 15 sene önce TR'de top oynasaydı, her maç sonrası taraftardan bir çuval dayak yerdi tesislerde, bunu Bayern nasıl kiraladı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü