Futbol Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edersonun bonservis sudan ucuz usta. Hangi transferleri artık maaşı ile beraber konuşur olduk yahu :D Uğurcan ile total aynı maliyete denk geliyor aşağı yukarı. Birisi City'nin kalecisi öteki ts

CL maçları çok daha ağır geçer usta birde psikolojik etkisi var bu sürecin. Bunun dışında katılıyorum.
Alt tarafı 8 maç ya. İlk 2 maç kaybedip hemen bir alışırız zorlama yapmaz. Son 3 maç zevk almaya çıkarız zaten.

Aston villa favori gibi duruyordu onlarla da grupta karşılaşıyorsunuz. Grup bitince sanırım yarı finale kadar eşleşemiyordunuz. Valla on numara kura. Güçlü takımlarda çok azalmış. En kötü çeyrek finaliniz var.

• Like
Tepkiler: Crocus
John Duran'ı hafife alıyorsunuz.

Bence de ilk 11-13 kişiye falan baktığımızda GS'nin kadrosu kağıt üstünde daha iyi. Sadece Apo bozuyor biraz. Ama fener yeni transferlerde kağıt üstünde biel neredeyse öne geçecek. Duran kesinlikle kötü topçu değil ki Nesyri de öyle. Bizde ise İcardi hiç formda değil. Yani forvet hattında Osimhen var diye tartışmasız önde olmuyoruz maalesef.

Bu sene en çekişmeli sene olabilir ama elbette belirleyici olan diğer takımların ne yaptığı olacak.
Duran çöp gibi usta ya. Neysri ama bu sene update edilmiş. Güçlendirilmiş nesyri var cidden. Aşırı formda girdi sezona

• Like
Tepkiler: Zoro
Edersonun bonservis sudan ucuz usta. Hangi transferleri artık maaşı ile beraber konuşur olduk yahu :D Uğurcan ile total aynı maliyete denk geliyor aşağı yukarı. Birisi City'nin kalecisi öteki ts

CL maçları çok daha ağır geçer usta birde psikolojik etkisi var bu sürecin. Bunun dışında katılıyorum.

Valla Ederson'u official olarak kaç yıl kaç maaş kaç bonservis duyursanız anlicaz da, fb li yorumcular bile farklı farklı şeyler söylüyor.

Bonservise bakmıyorsak Sane'yi bedava aldık o zaman ama adamın 9 garanti ücreti var : ))

O da temiz bir kazık mesela. Geleceği beli olduğunda söyledim, asla o paranın karşılığını alamayacağız Sane'den.

• Haha
Tepkiler: Zoro ve Crocus
Duran çöp gibi usta ya. Neysri ama bu sene update edilmiş. Güçlendirilmiş nesyri var cidden. Aşırı formda girdi sezona
Duran ilk geldiği zamanalrda izledim gayet iyi topçu. Sonra Mou ne yaptı nasıl sistemde oynattı bilmem. Ama şuan onları besleyebilecek kadronuz var. Gelecek hocaya ve dizilişe bağlı olarak sizin forvetler uçabilir.

Avrupa maçından hissettiğim kadarıyla ise, Duran baktı olmayacak gibi hemen pes edip sallamayacak gibi duruyor biraz. Ama kaliteli topçu.

• Like
Tepkiler: Zoro ve Crocus
Valla Ederson'u official olarak kaç yıl kaç maaş kaç bonservis duyursanız anlicaz da, fb li yorumcular bile farklı farklı şeyler söylüyor.

Bonservise bakmıyorsak Sane'yi bedava aldık o zaman ama adamın 9 garanti ücreti var : ))

O da temiz bir kazık mesela. Geleceği beli olduğunda söyledim, asla o paranın karşılığını alamayacağız Sane'den.
Sane takıma alışınca ve ilkay efektiyle belki etkisini göstermeye başlar. Bayernin sözleşme uzatmak istediği ve arsenalin de istediği oyuncuyu aldık. Kötü çıksa da yönetime bir şey diyemem. Kaleci transferini ve barış olayını çok rezil yönettik. Bu iki konuda hala sinirleniyorum.

• Like
Tepkiler: justahuman
Neysri fiziksel durumunu koruduğu sürece etkili olur, ama geçen seneki gibi yemeye içmeye vurursa kendini bilemem. Duran çok iyi topçu ama mental sıkıntıları var gibi duruyor, onları aşamazsa cacıks olmaz.

Sane takıma alışınca ve ilkay efektiyle belki etkisini göstermeye başlar. Bayernin sözleşme uzatmak istediği ve arsenalin de istediği oyuncuyu aldık. Kötü çıksa da yönetime bir şey diyemem. Kaleci transferini ve barış olayını çok rezil yönettik. Bu iki konuda hala sinirleniyorum.

Sane'de beni korkutan şey basit pasları batırması, yerli yersiz verkaç denemeleri vs, seti bozan şeyler bunlar, bakalım ilkay bile Sane'nin paslarını kontrol edemezse anlarız. Alt yapı hocaları dahil oynadığı her takımda pas kalitesi kötü deniyormuş zaten. Çok fena bir hızı var. Onun dışındaki tüm skilleri bazen 99 bazen 50. Çok ilginç topçu

Ben katılmıyorum ya, tamam iki takım arasında fark vardır da AZ de öyle ahım şahım bir takım değil ki. Günün sonunda elinde olan şeyde istatistik.

FB +1 tur oynadı ama bence de FB geçen sene Avrupa'da da daha kötü oynayandı. Biz bir türlü girmeyen toplar olmasa ilk 8'e kalırdık zaten. Onu geçtim kart cezaları olmasa yine turlardık. Avrupa'da oynanan oyunlara baktığımızda orda da net gerideydi bence fener. Önemli maçlarda da puan kaybetmemiz gereken ama kaybettiğimiz dandik maçlarda da oynan futbola göre bu böyleydi bence. Hatta FB son 3 yılın en kötü futbolunu da oynatmış olabilir FB'ye. Bakma onlarda farkında, geçen sene herkes GS'nin daha iyi oynadığını ve FB'nin umut vermediğini biliyordu bence. 2. yarı keskinleşti sadece.

• Like
Tepkiler: Arthur

Baktım özellikle, Hakan herkesi etiketlemis, herkes de paylaşmış ama bu sinsi amigo Kerem ve Hakan ortak ig hesabı açmış gibi lanse ediyor, bir de altına da sinsi sinsi milli takımda kulupculuk yapan kimse olmamalı yazmış, ya senin ben kokunu 1 kmden alırım be rezil, millet de buna prim vere vere kendini bir bok sanmaya başladı.

Sane'de beni korkutan şey basit pasları batırması, yerli yersiz verkaç denemeleri vs, seti bozan şeyler bunlar, bakalım ilkay bile paslarını kontrol edemezse anlarız. Alt yapı hocaları dahil oynadığı her takımda pas kalitesi kötü deniyormuş zaten. Çok fena bir hızı var. Onun dışındaki tüm skilleri bazen 99 bazen 50. Çok ilginç topçu

FB +1 tur oynadı ama bence de FB geçen sene Avrupa'da da daha kötü oynayandı. Biz bir türlü girmeyen toplar olmasa ilk 8'e kalırdık zaten. Onu geçtim kart cezaları olmasa yine turlardık. Avrupa'da oynanan oyunlara baktığımızda orda da net gerideydi bence fener. Önemli maçlarda da puan kaybetmemiz gereken ama kaybettiğimiz dandik maçlarda da oynan futbola göre bu böyleydi bence. Hatta FB son 3 yılın en kötü futbolunu da oynatmış olabilir FB'ye. Bakma onlarda farkında, geçen sene herkes GS'nin daha iyi oynadığını ve FB'nin umut vermediğini biliyordu bence. 2. yarı keskinleşti sadece.
Valla katılmıyorum, eşleşme özelinde belki derim ama RFS, Dinamo Kiev, Malmö maçlarının bir açıklaması yok, 1 maç tamam dersin, futbol bu olur ama 3 maçta da sıçıyorsan sıkıntı vardır, ki ikinci AZ maçında da en az 4 yemeliydik. Fener zaten geçen sene Mou ile ne top oynadı ki, salla onu, kendimize bakalım.

• Like
Tepkiler: justahuman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü