Futbol Sohbet

Valla açıklayan takımların yaptığı tüm transferler için her veritabanına kdv dahil edimiyor, takımlar bu vergileri hiç ödemiyor diye herhalde ama hadi senin gönlün rahat olsun 33 + Gardi : ))

Bu arada +3 olayı gerçekten Şl'de forma giymesi içinse ayrı rezillik. Bari 10 maç falan olsa. 10 maç ŞL veya lig şampiyonluğu dışında bonusların bir anlamı yok. Adam ŞL'de forma giysin diye alındı zaten
Kardeş sana bir matematik problemi sorayım o zaman :D

27,5 + kdv + 3M € = ?

Kendi taraftarlarının tepkisini çekmemek için söylemiyorlar bilerek.+3 ilk oynadığı maçta aktif olacak mesela bu da onun göstergesi zaten. Ayrıca henüz doğrulayamadım ama 12 ay içinde 33 hesaba yatacakmış. Eğer bu sezon kullanıp parasını ödeyemeyince geri iade etmeyeceklerse büyük sorun yani sizin için :D

• Haha
Tepkiler: justahuman
Kardeş sana bir matematik problemi sorayım o zaman :D

27,5 + kdv + 3M € = ?

Kendi taraftarlarının tepkisini çekmemek için söylemiyorlar bilerek.+3 ilk oynadığı maçta aktif olacak mesela bu da onun göstergesi zaten. Ayrıca henüz doğrulayamadım ama 12 ay içinde 33 hesaba yatacakmış. Eğer bu sezon kullanıp parasını ödeyemeyince geri iade etmeyeceklerse büyük sorun yani sizin için :D

Doğrulamayı tam olarak nereden yapıyorsun? Çünkü benim duyduğum ŞL için maça çıkarsa +3 bonus ama bonservisinin 7 taksit olduğu. Bu sene ödenecek ve sırf bu yüzden hakan alınmadıysa ayrı facia.

@justahuman Uğurcana hatırlatın artık Gs maçlarında gol yediğinde sırıtmasın alışkanlıktan. Adam artık gsli linç edilir valla her zamanki gibi sırıtırsa :s @Glorfindel
Valla bu paraya geldikten sonra hatalı gol yerse oturup ağlasa bile çözüm olmaz gibi. Hemen zaten Ali Koçla görüştü şu bu görselleri atarlar : ))

• Haha
Tepkiler: Kenny
Doğrulamayı tam olarak nereden yapıyorsun? Çünkü benim duyduğum ŞL için maça çıkarsa +3 bonus ama bonservisinin 7 taksit olduğu. Bu sene ödenecek ve sırf bu yüzden hakan alınmadıysa ayrı facia.
Kulübe yakın kaynaklardan duyduğum kadarıyla 12 ay içerisinde olacakmış ama kesin diyemiyorum açıklama olmadan. Osimhen'in transferindeki garanti para muhabbeti hesabı.

• Like
Tepkiler: justahuman
Kulübe yakın kaynaklardan duyduğum kadarıyla 12 ay içerisinde olacakmış ama kesin diyemiyorum açıklama olmadan. Osimhen'in transferindeki garanti para muhabbeti hesabı.
Ula ha 30, ha 36 sanki sizinkiler de bizimkiler gibi parayı düzgün harcıyacak da konuşuyorsunuz sabahtan beri :d Şimdi para var diye de menajerlerin de ağzı sulanıyordur, yaşı geçmiş isimli bir topçu çakarlarsa hiç şaşırmam

Ula ha 30, ha 36 sanki sizinkiler de bizimkiler gibi parayı düzgün harcıyacak da konuşuyorsunuz sabahtan beri :d Şimdi para var diye de menajerlerin de ağzı sulanıyordur, yaşı geçmiş isimli bir topçu çakarlarsa hiç şaşırmam
Orası ayrı mevzu. Ben şuan sizden çıkan paranın vereceği zarara odaklıyım :D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü