Futbol Sohbet

Bugün bizim enişte var Trabzon'lu onunla görüştük. Sizin takımdan bir bok olmayacağını söyledi. Bugün 2 maçtır kazanan Antalya var, gerçek Trabzon'u şimdi görücez diyor. Nedeni de Fatih Tekke'ymiş, top oynatamıyormuş. Mendy ve Cham'ı yedek oturduyor takım oynayamıyor falan diyordu.
Adam biraz haklı. Fatih Tekke bilerek mi yoksa yetersizlikten mi böyle kadro çıkartıyor onu transfer dönemi bitince anlayacağız. Mendy ve Cham'ın ayrılma durumu var, oynatmaması normal. Bana yönetimi harekete geçirmek için kasıtlı 11 sahaya sürüyor gibi geldi. İşin garibi bu şekilde bile takla tukla yendik maçları. İlk maçta oyun yoktu ikinci maçta oynamaya müsaade eden hakem yoktu. bu maç daha net anlaşılır.

• Like
Tepkiler: Nebukadnezar
Aga bu iş yatsa çok gülerim ya :ROFLMAO: İbo ile Güllüşah filminin finalinde herkes düğünden sonra çekilince İbo ile Nazlı baş başa ortada kalıyor ya aynı öyle olur.
3m5eajE.jpeg

Sterling'i bize kitliyorlarmış, ya düşüşte olan kariyer planı olmayan bir oyuncuyu niye alırsın ya. İnşallah yatar transfer bu adam şimdi bir de bizden yıllık 4-5 alır, bir de adam akıllı top da oynamaz. Yeni OX hayırlı olsun olur. İnşallah menajer oyunudur yoksa işimiz kötü.
sterling'in, londra dışına çıkmak istemediği söyleniyordu daha önce okuduğum bir tweet'te ve palace, west ham veya fulham'a gidebileceği söyleniyordu. hatta, olur da sterling'i alırsak, west ham taraftarlığını anında bırakırım yazmıştım buraya çünkü 3 yıldır yattığı yerden göt büyütüyor bu arkadaş.

hee ayrıca, olur da çakarlarsa sterling'i size, 4-5 isterse öpüp başınıza koyun. chelsea'den 10 küsur alıyor ve 2 yıl daha sözleşmesi var. bırakır mı o parayı?

sterling'in, londra dışına çıkmak istemediği söyleniyordu daha önce okuduğum bir tweet'te ve palace, west ham veya fulham'a gidebileceği söyleniyordu. hatta, olur da sterling'i alırsak, west ham taraftarlığını anında bırakırım yazmıştım buraya çünkü 3 yıldır yattığı yerden göt büyütüyor bu arkadaş.

hee ayrıca, olur da çakarlarsa sterling'i size, 4-5 isterse öpüp başınıza koyun. chelsea'den 10 küsur alıyor ve 2 yıl daha sözleşmesi var. bırakır mı o parayı?
Sterling kafada bitirmiş, maaş konusunda zaten kazanacağını kazanmış. Başarı desen o da var, bir yere kadar. Bize gelirse de yatacağını herkes biliyor. Sanki takım çok üst düzey ve hırslı da kendisini bulabilecek bir oyuncu almaya çalışıyoruz. Sıkıntı durum. Bir de premier lig'den çıkmamış oyuncular bir yerde takılıyorlar, örnek ox, dele alli, joe worrall. Maaş konusunda dediğin gibi olmaz herhalde olursa sıcayım bu lige :D

• Haha
Tepkiler: akira

Şu şımarıklıklar yüzünden takımdan soğuyoruz maalesef. Neymiş kanat yokmuş orta saha yokmuş.
Hocan şov yapacağına Sallai’yi kanada koysun 12 milyona aldırdığı Jelert’i oynatsın.
Sallai bekte kalsın diyorsa bu sene şans vermek istediği Zaniolo oynasın.
Kaan Ayhan’ı beğenip sözleşmesini uzattırdı, bu adamı kimse ne stoper yedegine yazıyor ne orta saha ne sağ bek bu adam hiçbir yerde oynamıyorsa niye uzatıldı.

Tamamen şımarık bir taraftar ve hoca maalesef 35 milyona sağ bek alıcaz birde üstüne hala Akanji alın onu alın bunu alın oldu kardeşim PSG miyiz biz, kaleci dışında haklı isyan yok. Transfer açlığı mide bulandırıyor.

• Like
Tepkiler: DeathSurgeon21
Sterling kafada bitirmiş, maaş konusunda zaten kazanacağını kazanmış. Başarı desen o da var, bir yere kadar. Bize gelirse de yatacağını herkes biliyor. Sanki takım çok üst düzey ve hırslı da kendisini bulabilecek bir oyuncu almaya çalışıyoruz. Sıkıntı durum. Bir de premier lig'den çıkmamış oyuncular bir yerde takılıyorlar, örnek ox, dele alli, joe worrall. Maaş konusunda dediğin gibi olmaz herhalde olursa sıcayım bu lige :D
bu ligin içine hala sıçmamış olmanız kabahat. ben 2015-2016 gibi hallettim o işi ve gençleştim resmen.

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü