Futbol Sohbet

@Zoro adamların oynadığı futbola bak, içimizden geçecek bunlar

Tamamen şımarık bir taraftar ve hoca maalesef 35 milyona sağ bek alıcaz birde üstüne hala Akanji alın onu alın bunu alın oldu kardeşim PSG miyiz biz, kaleci dışında haklı isyan yok. Transfer açlığı mide bulandırıyor.
Kanka bence orta saha, stoper, kaleci ve sağ bek isyanı gayet haklı bir isyan ya.

Avrupada rekabetçi olacağız, artık başarı istiyoruz şöyle böyle diye açıklamalara giriyorlarsa taraftarda transfer ister. Herkes avrupada başarı istiyor. Sen ağustos bitmesine rağmen hala transferleri bitiremedin.

Ligimiz standartlarının üzerinde bir kadro olduğundan Apokerim - Sallai gibi oyuncular sırıtmıyor ama CL standartları için yeterli değil. Rekabetçi olmamız gerekiyorsa bu bölgelere üst seviye takviye yapılması gerekiyor.

Yoksa her sene olduğu gibi Avrupada elek olduktan sonra ligte şampiyon olup kendimizi avuturuz.

Analiz @Arthur

Monaco'ya tahammül etmek çok zoor. İzlemesi acyip sıkıcı bir takım. Hızlı kapattım detaylı bir analiz olmayacak hemen çözdüm oyuncuyu ama gözden kaçan ufak detaylar olabilir... Torinoda üçlü sağ beki oynamış 100 maç sonra Monaco'da 50 maç 3'lü sağ stoperi oynamış. nadirende sağ bek oynamış. Üçlü beki diyince hemen irkilmeyin bu farklı bir adam.

Öne çıkan özellikler;

1- Akanji seviyesinde prograsif pas denemesi var lakin yüzdesel olarak bir tık daha düşük. Bu rakam Davinson'un bile üzerinde çıktı hiç beklemiyordum açıkcası. Genel olarak ayak kalitesi en az Davinson seviyesinde diyebilirm rahatca.

2- Hava topu hakimiyeti; Davinson seviyesinde hava topu duel kazanıyor. hatta maç içinde rakiplere topu yüksek atmayın mesajı veriyor çünkü eziyor, ayaklar altına alıyor, dalga geçiyor birde (tanıdık geldi mi ?) Duran toplarda da rakipler için bir tehdit unsuru. bazı topcu boyu 1.90 olsada vuramaz bu cengaver gibi adam.

3- Drippling- prograsif top taşıma verileri epey yüksek. 10 stoper kıyasladım en iyisi bu çıktı. Boşluk buldumu direkt sürüyor ve asıl iyi olan şu; topu sürerken ayak kalitesinden bir şey kaybetmiyor bir anda beklenmedik paslar çıkarabiliyor.Toplla ilişkisi bir stopere göre çok iyi bu yüzden 3'lü sağ stoperi için biçilmiş bir kaftan.

Kötü yönler;

1- Çok iyi bir savunmacı kesinlikle değil ama Akanji'den iyi. Davinson'la arasında büyük fark var. Hemen hemen her metrikte Davinson Singodan iki kat üstün,Singo'da Akanji'den iki kat üstün Davinson yapışır döndürtmez bu o kadar yapışkan bir tip değil sağ bekte 100'den fazla maç oynadığından genelde omuz omuza mücadeleye giriyor. Hatta birebir düellerde zayıf diyebilirim bu Okan Buruk oyununda çok büyük bir negatif özellik. Bu yüzden 3'lü sağ stoperi ya da sağ bek olarak kullanılır. Kendine güvenini kazanmadan asla merkez stoper falan denenmemeli

2- Konsantrasyon hataları... Benfica maçında 22. dakikada fena bir pas hatası yapıyor top bir şekilde geri kazanılıyor sonrasında top ayağındayken uyuyor resmen rakip topu çalıp kerem'e golü attırıyor. Davinson'a benzer sakarlıkları var ama hemen arkasında Davinson olacaksa bunlar rahatlıklıkla kompanse edebilir.

Singo için sıkıntılar ve soru işretleri var. bence 4'lü savunmada stoper oynaatılmamalı. Apo ikamesi falanda olamaz olsa olsa 3'lü sağ stoperi olur.. Yaş 24 olunca aslında net bir profilde diyemiyorum. 21yaşında olsa kesinlikle kaçmaz bir oyuncu derdim. Arada kalan bir profil her şeyden biraz var ama ilk 3 maddede saydığım yönleri gerçekten güçlü. Bu yüzden çok çok üst düzey olabilir diyemiyorum ama kendini geliştirmeyi seven çalışkan bir adam. Davinson'dan savunmayı öğrenirse bambaşka bir şeye de dönüşebilir.Şuanki ederi gözümde maksimum 20 milyon + 3 milyon maaş... 30 milyon verirlerse beklentinin alında ezilebilir.

Son düzenleme:
hayal meyal hatırlıyorum tugay'lı balckburn'u, izlemiş olsam da nasıl bir topçu olduğuna dair pek bir fikrim yok ama benim pl izlemeye başladığım dönemde iyi bir takımdı blackburn ve blackburn taraftarlarına göre blackburn'ün efsane statüsündeki futbolcularından biri tugay. yabancı bir takımın efsanesi olmak bayağı büyük iş, helal olsun valla👑👑

bu arada, tugay'ın blackburn formasıyla attığı ilk gol, 2001-2002 sezonunda oynanan ve 7-1 blackburn galibiyetiyle biten west ham maçı...
EmUMsyhWEAABAgL.jpg

Şu şımarıklıklar yüzünden takımdan soğuyoruz maalesef. Neymiş kanat yokmuş orta saha yokmuş.
Hocan şov yapacağına Sallai’yi kanada koysun 12 milyona aldırdığı Jelert’i oynatsın.
Sallai bekte kalsın diyorsa bu sene şans vermek istediği Zaniolo oynasın.
Kaan Ayhan’ı beğenip sözleşmesini uzattırdı, bu adamı kimse ne stoper yedegine yazıyor ne orta saha ne sağ bek bu adam hiçbir yerde oynamıyorsa niye uzatıldı.

Tamamen şımarık bir taraftar ve hoca maalesef 35 milyona sağ bek alıcaz birde üstüne hala Akanji alın onu alın bunu alın oldu kardeşim PSG miyiz biz, kaleci dışında haklı isyan yok. Transfer açlığı mide bulandırıyor.

çık twiter'dan fazla maruz kalınca böyle oluyor. Transfer yapmazsak Okan'ın eliine koz veririz. Afiyetle yemek için bol bol transfer yapalım.

• Like
Tepkiler: Whitebear D

Hakkımızda

• One Piece Türkiye Forumu – One Piece evrenine dair her şey burada! En son manga bölümleri, spoilerlar, anime sahneleri, teoriler, caps'ler ve tartışmalar forumumuzda sizleri bekliyor. Ayrıca Solo Leveling, Tower of God, Breaker gibi sevilen manhwa ve webtoon serilerini de tartışabilir, Marvel & DC çizgi roman evrenlerine dair sohbetlere katılabilirsiniz. Forumumuza katılarak anime, manga ve çizgi roman dünyasını birlikte keşfedin!

Kullanıcı Menüsü